Burger Bantret in Klang
Burger

Find the Top 10 Popular Kedai Burger in Klang

Here is a list of the best Burger in Klang, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Restoran Burger King Bandar Bukit Tinggi Klang

  • Address: No. 107386 Jalan Batu Nilam, 34, KS 6, Bandar Bukit Tinggi 1, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1376)
  • Phone: +60 3-3362 6526
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG

Burger Bantret in Klang
Burger Bantret in Klang

5 Replies to Find the Top 10 Popular Kedai Burger in Klang

  1. Nice place??????????terbaik ????bersih…dan selesa…service pun terbaik❤️❤️❤️siap dpt score “A” sangat bersih…ada drive tru..so, tak perlu fikir pasal parking…walaupun tempat tak sebesar mana, tapi lengkap…cuma salad selalu takda?dan sos lambat refilled…overall, terbaik buat peminat2 burger king di sekitar bukit tinggi…

  2. first time bought BK..like the fries..rangup di luar lembut di dalam?..love the mushroom burger

  3. Suasana kedai yg menarik…layanan pekerja yg ramah dn sentiasa senyum semasa melayan customer dqn pesanan yg dihidangkn dgn cpt

  4. Please reconfirm your location, this area is Bandar Bukit Tinggi 2 Klang not Bandar Bukit Tinggi 1 Klang. TQ

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near Klang

Burger Bantret in Klang
Burger Bantret in Klang

Burger King Sri Andalas

  • Address: No. 42 (GF), Jalan Sri Sarawak 18,, Taman Sri Andalas, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (785)
  • Phone: +60 3-3362 6526
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By ahmad zakiyuddin
    2 bulan yang lalu
    grill untuk daging basuh awal.. so tak dapat order daging ayam je boleh basuh grill pukul 10 kedai tutup 11 ubah ii ler
    By Siti Noraqma Othman ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Selesa makan di sini…
    By Wan Darwisy Aniq Naufal Nor Azam ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Kebersihan burger king woo banyak bersih
    By Ita Lee ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    kedai yang bersih… Siapa yg suka suasana yang santai sebelum pkp ya, disini amat baik suasana, mengenai makanan yg dhidang sangat fresh n baru…. Suka datang sini bila buat assignment…. 😄😄😄 tapi mula2 buka aircond selalu pasang… Lepas 6 bulan aircond rosak… 😄😄 itulah alasan yg sering Org kerja francais makanan utk jimatkan bil… Sebab sya pernah berada di situasi yg sama 😂😂😂 tapi x salahkan klu sya request minta buka aircond… Tp restoran memang cantik dan kemas
    By Amirul Aiman ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Harga sangat mermuas kan dan persekitaraan bersih

Spade’s Burger Bukit Tinggi 2

  • Address: 22A, Lorong Batu Nilam 21A, Bandar Bukit Tinggi 2, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (383)
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 11:30 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 11:30 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Husairi Jon Husairi Mat Noh ✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Sy blum pernah makan di restoran ni jdi tak tahu cmne rasa masakan mereka,lau luaran restoran mmg kemas, parking pun ok senang nak dapat
    By Ridzuan Latiffullah ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sesuai untuk yg bukan beragama islam
    By zahid johan ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Terbaik
    By Chun ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Bukit tinggil jusco
    By Khisha Papy ✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Ambiennya sejuk untuk pertemuan makan malam kasual. Tempahan burger Hot Chic dengan sisi mushroom wedges. Baji itu benar-benar lazat. Malangnya, saya hanya dihidangkan dengan tiga daripadanya. Terkejut dengan itu. Kulit ayam itu masin bagi saya. Rasa daging adalah halus. Mungkin akan mencuba pilihan yang berbeza daripada yang ini. Berbaloi walaupun.

Burger Budget

  • Address: Burger Budget, Taman Sri Andalas, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (44)

Burger Rampage

  • Address: Jalan Batu Nilam 21, Bandar Bukit Tinggi 2, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (39)

Wafiy Burger

  • Address: Taman Emas, 41250 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (37)

Hanif Corner Burger Stall

  • Address: 302, Persiaran Pegaga, Taman Bayu Perdana, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (23)

Anuar ‘s Gerai Burger Ramly (Malam)

  • Address: Taman Millenium Sentosa, 41000 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (22)

Burger Baek Teluk Pulai

  • Address: 1, Jalan Teluk Pulai, Taman Teluk Pulai, 41100 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (15)

Burger Beb

  • Address: Kampung Rantau Panjang, 41400 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (12)

Santai Corner Burger

  • Address: Jalan Batu Nilam 24, Bandar Bukit Tinggi 2, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (9)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Burger in Klang, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags