WA Core Team in Johor Bahru
Marketing Agency

Find the Top 10 Popular Marketing Agency in Johor Bahru

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Marketing Agency in Johor Bahru, Malaysia.

Mountain

 • Address: 7-02 Jalan Adda 3/1, Taman Adda Heights, Johor Bahru, 81100 Johor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.8 (180)
 • Phone: +60 18-787 2039
 • Website:
 • Opening hours:
  Isnin: 9:00 PG – 6:00 PTG
  Selasa: 9:00 PG – 6:00 PTG
  Rabu: 9:00 PG – 6:00 PTG
  Khamis: 9:00 PG – 6:00 PTG
  Jumaat: 9:00 PG – 6:00 PTG
  Sabtu: Tutup
  Ahad: Tutup

WA Core Team in Johor Bahru
WA Core Team in Johor Bahru

5 Replies to Find the Top 10 Popular Marketing Agency in Johor Bahru

 1. Jika anda ingin bekerjasama dengan syarikat ini, anda boleh rujuk artikel saya

  Pada mulanya, kami berkomunikasi dengan Joffrey Ng berulang kali untuk meneliti reka bentuk web dan kerja. Ia mengambil masa kira-kira 1-2 bulan. Pada bulan Oktober, kami memberikan deposit dan semua bahan dan menunggu tiada kemas kini. Kami tidak mula mengezum dengan kami sehingga Disember. Tetapi apa yang saya serahkan bukanlah kerja yang lengkap, tetapi templat yang saya boleh dapatkan di mana-mana sahaja di Internet, malah ia tidak mengandungi maklumat syarikat saya! Saya berkata bahawa saya menunggu selama 2 bulan untuk melihat bahawa produk siap bukan templat. Pada penghujung Disember, saya diberikan halaman web yang bukan produk separuh siap (nama syarikat saya pun boleh salah), dan reka bentuk di dalam adalah sangat biasa dan sangat cuai. Selepas berkali-kali berkomunikasi, Joffrey dan ahli pasukannya yang tidak pernah membalas mesej dalam kumpulan berkata bahawa mereka akan memberikan kami draf kedua. Tarikh muat naik yang dijanjikan sama ada ditangguhkan atau tiada balasan. Selepas menunggu selama 3 minggu, ia masih tidak memuat naik seperti yang dijadualkan. Sekarang saya masih Tidak melihat.
  Kemudian, saya membuat banyak panggilan kepadanya dan ahli pasukannya, tetapi dia tidak menjawab panggilan telefon, dan dia tidak membalas mesej. Syarikat kami juga memutuskan untuk menamatkan kerjasama dengannya. Joffrey NG tidak memenuhi mana-mana janji yang telah dia sampaikan dengan kami sebelum ini, dan kesalahannya ialah dia tidak membayar balik. Jika deposit tidak dikembalikan, kami akan menyaman syarikatnya.
  Ini adalah syarikat paling tidak bertanggungjawab yang pernah saya temui. Joffrey adalah seorang yang sangat tidak bertanggungjawab dan tidak jujur. Dia mempunyai perwatakan yang sangat bermasalah. Kami telah memberinya banyak peluang, bergaduh dan berkomunikasi dengan baik, tetapi dia telah berulang kali menangguhkan , hanya janji lisan yang diberikan , dan tarikh yang dijanjikan tidak pernah ditunaikan.
  Selepas membaca komen-komen di sini, ternyata ramai yang mempunyai pengalaman yang sama. Mereka semua menerima wang dan tertangguh tidak terhingga dan akhirnya hilang. Jika anda ingin bekerjasama dengan mereka, sila fikir dua kali, kerana anda akan membuang banyak masa dan wang. akhirnya hampa ^_^

 2. Adalah sangat penting bagi saya bahawa pereka mereka telah mencipta laman web yang sangat cantik dan mudah digunakan. Saya juga menghargai cara mereka berkomunikasi dan bekerjasama, mereka berkomunikasi dengan baik sepanjang proses dan kekal cekap sepanjang proses.
  Saya sangat mengesyorkan syarikat reka bentuk web ini kepada sesiapa yang memerlukan perkhidmatan reka bentuk web.

 3. Saya sangat berpuas hati dengan kerjasama saya dengan syarikat ini, mereka memberikan kami teknologi yang sangat profesional. Pereka bentuk mereka kreatif dan sangat pandai mendengar keperluan pelanggan mereka.

  Proses ini berjalan lancar dan syarikat sentiasa membalas panggilan kami dengan cepat dan mendengar dengan teliti idea dan maklum balas kami. Produk akhir memenuhi jangkaan kami dan lebih baik daripada yang kami jangkakan.

  Saya sangat menghargai sikap perkhidmatan syarikat ini, mereka sangat profesional, sabar, dan aktif membantu kami menyelesaikan sebarang masalah. Juga, yuran mereka adalah sangat berpatutan, yang kami rasa adalah pelaburan yang sangat berbaloi.

  Secara keseluruhannya, kami sangat berpuas hati dengan kerjasama kami dengan syarikat ini dan kami sangat mengesyorkannya kepada sesiapa sahaja yang perlu berurusan dengan mereka.

  Terima kasih banyak atas kerja keras anda dan saya doakan anda terus berjaya!

 4. Palsu, 5 Bintang Semak semua palsu, pelanggan saya membayar wang deposit yang besar tetapi tiada projek berjalan, juga tidak bersetuju untuk memulangkan deposit.

  Nak buat website dan SEO yang mantap dengan harga yang berpatutan, better cari saya.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Marketing Agency near Johor Bahru

WA Core Team in Johor Bahru
WA Core Team in Johor Bahru

Future Marketing Agency

 • Address: 19-03, 21-03, Blok B, Kompleks, Jalan Austin Perdana 2, Taman Austin Perdana, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.9 (96)
 • Phone: +60 16-521 7336
 • Website:
 • Opening hours:
  Isnin: 10:00 PG – 7:00 PTG
  Selasa: 10:00 PG – 7:00 PTG
  Rabu: 10:00 PG – 7:00 PTG
  Khamis: 10:00 PG – 7:00 PTG
  Jumaat: 10:00 PG – 7:00 PTG
  Sabtu: 10:00 PG – 7:00 PTG
  Ahad: Tutup
 • Reviews:
  By 杜昌福 ✭✭✭✭✭
  10 bulan yang lalu
  Sangat berpuas hati,sangat sabar dan profesional.Sejak pembukaan kedai pertama, team mereka juga banyak memberikan reka bentuk dan nasihat pengiklanan yang professional.Yang paling penting harganya jauh lebih murah dari luar.Kesannya memang hebat.
  By Tzunhao Kuar
  sebulan yang lalu
  Belanja 8k untuk pasukan pemasaran ini selama 3 bulan, tidak boleh menutup satu perjanjian pun. Bagus
  By 陈郁宏 ✭✭✭✭✭
  10 bulan yang lalu
  Suka perkhidmatan liputan akhbar mereka, tidak sekotor seperti agensi iklan lain. Ini memberi saya keyakinan yang lebih tinggi! Terutamanya kualiti laporan media mereka. Amat disyorkan! !
  By Avin Chan ✭✭✭✭✭
  setahun yang lalu
  Secara keseluruhan, ia adalah pengalaman yang lancar dan menyeronokkan. Melebihi jangkaan kami! Kakitangan sangat responsif dan sabar dengan pertanyaan 🙂 Pasti akan mengesyorkan!
  By Sean Ho ✭✭✭✭✭
  setahun yang lalu
  Ia bernilai mengesyorkan syarikat pengiklanan. Saya tidak boleh berbuat apa-apa buat kali pertama, tetapi mujurlah, pasukan akan memberi kami nasihat dan membolehkan kami menyelesaikan keseluruhan proses dengan lancar❤️

Online Marketing Academy : Digital Marketing Agency Johor Bahru | Google SEM | Facebook Ads

 • Address: 14-01 & 14-02, Jalan Molek 1/9, Taman Molek, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.9 (40)
 • Website:
 • Opening hours:
  Isnin: 9:00 PG – 5:30 PTG
  Selasa: 9:00 PG – 5:30 PTG
  Rabu: 9:00 PG – 5:30 PTG
  Khamis: 9:00 PG – 5:30 PTG
  Jumaat: 9:00 PG – 5:30 PTG
  Sabtu: Tutup
  Ahad: Tutup
 • Reviews:
  By Anonymous ✭✭✭✭✭
  setahun yang lalu
  Saya menghadiri Akademi Pemasaran Dalam Talian ini untuk menambah baik kemahiran dan tujuan pembangunan diri saya dan hanya mempunyai perkara yang hebat untuk dikatakan tentang pengalaman saya. Jurulatih sangat mengagumkan, ilmu yang disampaikan sangat berguna untuk diaplikasikan dalam pembangunan perniagaan kami – Aaron
  By chun kong cho ✭✭✭✭✭
  setahun yang lalu
  Optisage pasukan Facebook telah mengajar kita banyak bidang yang tidak pernah kita temui sebelum ini. Ia membantu kami menjimatkan wang dan melabur dalam bidang yang akan Menjana hasil yang lebih positif. Pengalaman yang baik dan sangat profesional dalam pengajaran terperinci. Pengetahuan untuk melaksanakan pemasaran dalam talian. Dari pemula hingga pertengahan. Teruskan bro.
  By Yuet Vem Tan ✭✭✭✭✭
  3 tahun yang lalu
  Saya mempunyai sebahagian besar pengetahuan pemasaran digital saya di sini, dan di sinilah saya memperoleh Diploma Profesional untuk Pemasaran Digital saya juga. Pengajar adalah semua pemasar digital berpengalaman yang hidup dan menghirup pemasaran digital setiap hari. Inilah yang saya suka tentang mereka. Mereka mengajar kemahiran dan pengetahuan praktikal dan mempunyai banyak pengalaman hidup sebenar untuk dikongsi. Selain itu, saya sentiasa kembali kepada mereka setiap kali saya menghadapi cabaran dalam pemasaran dalam talian. Saya sangat mengesyorkan pasukan ini!
  By Gin Lim ✭✭✭✭✭
  3 tahun yang lalu
  Satu-satunya jika bukan kursus pemasaran facebook terbaik yang boleh anda temui di mana-mana sahaja. Johnson adalah pesakit dan sangat berpengetahuan dalam menyampaikan semua yang kami perlu tahu untuk cemerlang dalam mempromosikan perniagaan anda melalui facebook. Pelajaran ini adalah menyeluruh, praktikal dan baik walaupun di luar, dan saya benar-benar mendapat manfaat daripadanya meletakkan apa yang kita pelajari ke dalam tindakan dan diikuti dengan peningkatan ketara dalam angka jualan yang paling penting. Amat disyorkan!
  By eddie chow ✭✭✭✭✭
  3 tahun yang lalu
  Saya sangat mengesyorkan Akademi ini kepada orang lain yang sedang mencari kursus pemasaran Digital. Inilah yang saya cari untuk belajar secara tempatan tetapi boleh mendapatkan diploma dalam Pemasaran Digital yang disahkan oleh CERTA, UK. Ini adalah kursus selama 12 bulan, mereka menyediakan latihan praktikal dan perbincangan kelas. Saya fikir ini akan sangat berguna untuk pekerjaan saya yang seterusnya! Terima kasih!

WA Core Team

 • Address: 18, Jalan Maju, Taman Maju Jaya, 80400 Johor Bahru, Johor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 5 (33)

The 360 Marketing Studio | ClientsConversion | Full Stack Online Marketing Agency

 • Address: ARC Residence Block A#33, 20, Jalan Sagu 36, Taman Daya, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 5 (27)

DMC Johor

 • Address: A-02-12, Block, A, 1, Jalan Tebrau, Kampung Setanggi, 80250 Johor Bahru, Johor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.9 (24)

PROJECT M

 • Address: 28-A, Jalan Harmonium 23/13, Taman Desa Tebrau, 81800 Johor Bahru, Johor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 5 (24)

Julie’s Marketing Sdn Bhd

 • Address: Jalan Riang 21, Taman Gembira Industrial Park, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.1 (18)

Rainbow

 • Address: 111, Jalan Molek 3/1, Taman Molek, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.8 (10)

Tru Advertising

 • Address: 42b, Jalan Perang, Taman Pelangi, 80400 Johor Bahru, Johor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 5 (7)

BrandCulture PR & Marketing Communications

 • Address: A-04-01-03 Pusat Perdagangan Ekoflora, Jalan Ekoflora Utama, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 5 (7)

Thank you for reading. You can visit the Johor Bahru Directory to get more Marketing Agency reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.