Nasi lemak diraja in Batu Pahat
Nasi Lemak

Find the Top 10 Popular Nasi Lemak in Batu Pahat

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Nasi Lemak in Batu Pahat, Malaysia.

Yah’s Nasi Lemak Corner

  • Address: 43, Jalan Merawan, Taman Nira, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (361)
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: Tutup
    Rabu: 6:30–11:30 PG
    Khamis: 6:30–11:30 PG
    Jumaat: 6:30–11:30 PG
    Sabtu: 6:30–11:30 PG
    Ahad: 6:30–11:30 PG

Nasi lemak diraja in Batu Pahat
Nasi lemak diraja in Batu Pahat

5 Replies to Find the Top 10 Popular Nasi Lemak in Batu Pahat

  1. Nasi lemak berlemak…sup tahu berlemak..nama je sup.sebenarnya pakai kuah lontong.means tak cair la..rasa lemaknya..sampai je da bau nasi lemak berlemak..sambal pun tak pedas..kena dengan selera kita..ramai orang..servis pun cepat..???????????

  2. Nasi lemak yang agak popular di batu pahat. Tempat selalu penuh tp jgn risau tmpat duduk slalu cpt je dpt. Servis tip top, mknn murah dan sedap!

  3. Suka mkn kat sini sebab servis dia laju. Baru order eh kejap dah sampai ?. Makanan pon ok sedap ade nasi lemak..lontong..cuma nasi lemak tu kalau boleh letak la timun sikit wat rasa2..dah nama pon nasi lemak kena cukup sifat. Terima kasih ?

  4. Nasi lemak biasa2 je pada saya, tp makanan lain belum pernah try. Akan dtg lagi utk try, service pantas

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Nasi Lemak near Batu Pahat

Nasi lemak diraja in Batu Pahat
Nasi lemak diraja in Batu Pahat

Nasi Lemak Panas Peserai

  • Address: Kampung Peserai Pantai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (251)
  • Phone: +60 17-355 6339
  • Opening hours:
    Isnin: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Syuqri hafifi ✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    sedap recommended nasi lemak sotong goreng

    menu yang saya cuba

    -nasi lemak sotong goreng crispy rm 9.50 portion sotong tu ok banyak tapi portion nasi bagi saya sikit sangat wpn sy kurus 🤪 tapi sedap sambal pun sedap & banyak

    – nasi goreng kampung sotong rm 9.50 nasi goreng ni sedap portion banyak & agak pedas sikit tapi bearable laaa sedap sotong pun banyak dlm nasi cuma tak best dia pakai kubis pakai laa kangkung wei

    – kat sini pakai cup plastik yg pakai buang tahla sy x berapa minat cuba guna cawan plastik biasa. kedai ni dah boleh upgrade system payment & amik oder biar laju je urusan sbb pengunjung ramai juga kat sini. lastly kedai ni agak gelap sedikit terutama dekat area kaunter boleh kut tambah lampu dlm 5 biji.✌️

    By FAIZAH HUSSEIN ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Korang tak yah dtg lah.. Sebab kat sini makanan sedap and portion banyak gila🤤.. nasi lemak sedap.. Kalau makanan goreng goreng better order 1 sebab boleh makan 2 org.. service pon cepat.. tip top lah senang cerita.. okay korang jgn makan sini, biar saya jer makan sini🤣🤣
    By halim mahmad ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Nasi Lemak Panas Peserai Kawasan kedai memang kalau nk cari kena fokus, sbb kedai mcm masuk area bengkel, tapi kedainya di pintu masuk belah hadapan. Parking mudah. Menu memang sedap, rasa dan gaya masakan ala² kampung.. bukan ala² tomyam. Hari tu try Nasi lemak sotong goreng tepung, nasi goreng kampung dan ada lagi menu lain yg sedap.
    By Maznah ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    SERVICE – Agak lambat sedikit sebab ramai giler orang… Tapi untuk Nasi lemak punya kau orang tak tunggu lama . Hanya mee bandung sahaja.. QUALITY – Sangat sangat berbaloi dengan harga la tengok la hidangan tu.. menyelerakan betul. QUANTITY- Sangat Sangat puas hati.

    Siapa suka makan pedas manis memang patut cuba mee Bandung dia.. udang dia banyak juga berbaloi dengan harga.. nasi lemak pun sedap rasa nak repeat order lagi…

    By Aiman Kosnan ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tasty, lots of sotong goreng tepung provided. Current price for nasi lemak sotong rangup is RM8.50 as on 28/3/2022.

Warung Zai (Kak Zai) Nasi Lemak

  • Address: Taman Nira, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (151)
  • Phone: +60 12-757 0548
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:00 PTG
    Selasa: Tutup
    Rabu: 7:00 PG – 12:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 12:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 12:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 12:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 12:00 PTG
  • Reviews:
    By Me Apis ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Harga ok xmahal Nasi lemak ayam telur sedap Lontong sedap Ada 2 sambal..1 sambal biasa,1 lagi dambal sotong Ayam rangup
    By Mohamed Elfy Mohd Khalid ✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Nasi lemak boleh tambah sambal… Terbaikkk
    By T MSZu Official ✭✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Nasi Lemak Ayam -Sambal Banyak -Ayam Goreng Panas dan Ranggup🔥

    Teh Tarik

    By Cahaya Bahagia ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Nice nasi lemak and sambal sotong. Recommended 👍
    By Ibrahim Shahidan ✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Nasi lemak yg enak . Nasi lemak sotong telur, mihun ayam goreng, nescafe dan teh O cuma RM 12 shj

Seri Mega Tomyam

  • Address: Lorong Rahmat, Jalan Tongkang Pechah, 83050 Batu Pahat, Johor, Tongkang Pechah, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (125)

Warung Ahmad Nasi Lemak

  • Address: 127, Jalan Tongkang Pechah, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (112)

Habib Nasi Lemak Sup Tauhu

  • Address: Jalan Tan Swee Hoe, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (39)

Nasi Lemak Mak Limah

  • Address: Kampung Sateh, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (37)

Nasi Lemak Yem Padu

  • Address: Jln Maju, Taman Maju, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (17)

Han’s Nasi Lemak Ayam Kampung Benteng BP

  • Address: No4, Jalan Benteng Kanan, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (14)

Nasi lemak Ali

  • Address: 14-11, Jalan Engan, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (13)

Warung Nasi Lemak Hj Aziz Lontong Satay

  • Address: Jalan Mohd Salleh, Kampung Sateh, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (9)

Thank you for reading. You can visit the Batu Pahat Business Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.