Restoran Zam-Zam Jaya in Batu Pahat
Mamak

Find the Top 10 Popular Restoran Mamak in Batu Pahat

Discover the top-rated Mamak in Batu Pahat, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Restoran Asam Manis

  • Address: Jalan Setia Jaya 2/A, Taman Setia Jaya, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (930)
  • Phone: +60 7-439 4094
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 8:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 8:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 8:31 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 12:00 PG

Restoran Zam-Zam Jaya in Batu Pahat
Restoran Zam-Zam Jaya in Batu Pahat

5 Replies to Find the Top 10 Popular Restoran Mamak in Batu Pahat

  1. Parking senang. Portion pasti akan kenyang. Tempat pun besar. Makanan lmbt. Kalau santai2 boleh lah. Kalau nk rush tak recommend.

  2. saya dan kawan saya order char kuey teow udang and kerang but the portion terlalu sikit also udang just satu and kecik sorry but please lah banyakkan portion RM 8 tak berbaloi sorry

  3. Makanan okay tapi pekerja dia very rude!!! I tunggu for almost 1 hr utk tunggu dia bungkus soto and asam pedas sahaja. Pastu muka masam and bila tanye dia kata “boleh duduk sana tak kak? Saya pening kepala ni?” What!!! So rude then tunggu lama no one say sorry! First and the last pergi sini. Seriously very rude! Total purchase i tadi 100+++ tau!

  4. Semua sedap tapi harga pun blh tahan ye ?.Air pun sedap.Memang tumpuan org utk nasi campur kalau tgh hari.Dulu suka dtg malam makan roti canai dengan roti tisu tapi macam dah tak ada.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Mamak near Batu Pahat

Restoran Zam-Zam Jaya in Batu Pahat
Restoran Zam-Zam Jaya in Batu Pahat

Baryani Pokok Sena

  • Address: Jalan Cengal, Taman Makmur, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (518)
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 7:30 PG – 11:30 PTG
    Rabu: 7:30 PG – 11:30 PTG
    Khamis: 7:30 PG – 11:30 PTG
    Jumaat: 7:30 PG – 11:30 PTG
    Sabtu: 7:30 PG – 11:30 PTG
    Ahad: 7:30 PG – 11:30 PTG
  • Reviews:
    By Adib Saleh ✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Makanan ok….tp roti canai dia terbaik…sedap n ranggup👍👍
    By Rahamah rani
    sebulan yang lalu
    Hari ini singgah beli soto..bawa balik.bila nak makan kuah masam,bergedil pun masam..x pasti kenapa..mmg isi asam ke..patah selera.nasib ada karipap Frozen.goreng karipap ke la..lapor..
    By N. Iliya ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Makanan sedap, harga pun affordable. Servis pun laju. Nasi bariani lauk ayam dan kambing memang awesome. Belah pagi ada nasi lemak, lontong darat dan mee goreng. Kalau turun batu pahat lagi confirm nak singgah. Memang puas hati! Siap tapau 20 packs lagi 😎😎😎
    By Amryjon 01 ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Syor yang baik untuk family jalan2 cari makan di batu pahat : = pelbagai makanan yang disediakan seperti roti canai, satay, nasi berlauk dan nasi beryani… = malam ada seafood dan tomyam & masakan panas… = tempat letak kereta yang banyak n free.. Nasi beryani tempat ni kuah beryani banyak dalam portion nasi jugak meriah beb! Tak lokek bagi acar bush dan kuah dalca…terbaikk…dan murah lagi…❤🇲🇾❤🇲🇾
    By Achik Ezam ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Kedai bersih, tandas bersih, harga sangat berpatutan (harap tak naik harga) nasi briyani kambeng dia sedap! Berbaloi datang dari klang ke sini cuma tadi pi ayam masak merah dah habis 🙁

Restoran Rasul Maju

  • Address: 42, Jln Flora Utama 5, Taman Flora Utama, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (334)
  • Phone: +60 7-431 9270
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Me Apis ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Rasul maju…rasa nak makan nasi kari..kat sini tempatnya..roti canai lembut, tosai telur sedap(sambil goyang kepala), maggi goreng umpphhh!!

    Harga…standard xmurah sangat (harga sebuah kemalasan

    Tempat duduk banyak..servis laju

    By Zaim Yoky Syazwan ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    One of the best mamak di batu pahat, near aeon big.

    Air kaw2 pekat mantap.

    Order tak pernah salah pun dia ambil.

    Makanan pun sedap.

    By Amirul Bin Abd Rahim ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Tempat selesa, makanan sedap, tandas bersih, lain-2 tiada masalah.
    By NUR AIN BT ABDULLAH ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Murah, sedap dan berpatutan
    By Uncle Nuar ✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Tempat lepak yang selesa dan strategik. Wi-fi percuma dan laju pulak tu. Servis canggih dan tip top siap pakai kad untuk order. Takde nak tulis macam dulu-dulu. Tak sempat nak merasa makanan, cuma lepak minum air je. Tapi airnya cair, dan tak kaww macam kat tempat lain. Kalau tak dah boleh bagi 5 Ha!

Restoran Maju 1 (Myanmar)

  • Address: Jalan Maju 15, Taman Maju, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (111)

Restaurant Al-Alamin

  • Address: 46 & 48, Jalan Rotan Batu, Taman Sri Jaya, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (41)

Azeez Rojak

  • Address: 10, Jalan Pungguk, Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (16)

Roti Canai Malik

  • Address: Kampung Pegawai, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (4)

Gerai Nasi Ayam Bastand Lama Jalan Omar. ( Sebelah mamak cendol)

  • Address: No 19 gerai majlis Basten lama, Jalan Omar, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Restoran Syed

  • Address: 2, Jalan Susur Perdana Tengah, Taman Bukit Perdana, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (239)

Syed Mohamad Restaurant | SMR

  • Address: Kampung Sateh, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (239)

Restoran Syed 24 Jam

  • Address: Taman Evergreen Height, 83000 Batu Pahat, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.4 (225)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Mamak in Batu Pahat, please leave a comment below. We would love to hear from you!