MRN Mamak Mee Goreng in George Town
Mamak

Find the Top 10 Popular Restoran Mamak in George Town

Here is a list of the best Mamak in George Town, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Deen’s Maju Nasi Kandar

  • Address: 170, Jalan Gurdwara, 10300 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (10305)
  • Phone: +60 12-425 2421
  • Opening hours:
    Isnin: 12:00–9:30 PTG
    Selasa: 12:00–9:30 PTG
    Rabu: 12:00–9:30 PTG
    Khamis: 12:00–9:30 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 12:00–9:30 PTG
    Ahad: 12:00–9:30 PTG

MRN Mamak Mee Goreng in George Town
MRN Mamak Mee Goreng in George Town

5 Replies to Find the Top 10 Popular Restoran Mamak in George Town

  1. Let me tell our experience here.
    Arrived at 1.06 pm on sunday, beratur panjangg sampai ke belakang kedai. Wait for 45-60mins then tadaa dapat makan. Dia mmg panjang tapiii cepat. Soooo worth it. Rasa dia tak overrated. Mmg sedap tak menyesal. Tempat duduk pun banyak. Tak crowded. Sooo sangat recommended.

  2. Oi sedapnyaaaa! Patutla ramai beratur kat kedai ni. Rempah dia padu. Ayam dia pon sedap cuma kecil sikit (ayam mahal barangkali). Ruang makan dalam kedai agak luas. Boleh repeat!

  3. Kalau datang sini mesti singgah kat tempat ni,nasi kandar dia memang famous,walaupun Ramai orang tetapi service cepat

  4. -kedai buka pukul 12pm, tapi orang da beratur daripada pukul 10 lagi.
    -kalau nampak beratur sampai keluar jalan besar, rajin2 pegi tengok kt belakang kedai, selalunye yang sampai keluar jalan besar tu family member yang tengah queue.
    -kuah campur dia padu bai, melekat habis kat jari, boleh cium sampai malam.
    -lauk ayam mahal sikit daripada lauk daging. Tapi ayam goreng dia mcm kering skit, tak berapa juicy.
    -sotong goreng dia sedap bai. puas hati makan dengan kuah campur banjir.
    -daging dia lembut.
    -Tapi kalau dah kuah campur dia da padu, lauk ape pun jadi sedap.
    -luar nampak macam kecik, tapi dalam besar, banyak tempat duduk
    -tambah2 la joki tu jadi 3 orang.
    -kalau tak tahan panas, bawa payung/kipas usb.

  5. Nasi harga??? berpatutan
    Rasa memang sedap
    Dah byk kali dtg, tidak mwnghampakan
    Kalau masa tengahari samapi jam 2pm, beratur panjang & sesak, selepas jam 3.00 santai, ramai tapi tak sesak.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Mamak near George Town

MRN Mamak Mee Goreng in George Town
MRN Mamak Mee Goreng in George Town

Nasi Kandar Line Clear

  • Address: Beside 161 & 177 Penang Road, George Town, 10000 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (4770)
  • Phone: +60 4-261 4440
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 8:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 8:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 8:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 8:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By hsnh ramlee ✭✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Second time been here parking senang,kedai bersih.bagai langit dan bumi kalau comapre dgn line clear sentul😂 queue panjang tapi staff buat kerja cepat.so tak lama sgt la queue.harga affardable.i order nasi putih,ayam,bendi,telur masin cost RM9+ and my husband order nasi beriyani ayam,telur masin,sayur cost RM13+.
    By asmizan majid ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tak sangka dengan keadaan kebersihan dan sekitaran yang lebih cantik dan selesa. Walkway dari parking sebelum ini amat tidak convinience dan kotoq..lanie dah bersih cantik elok. Depa dah boh batu bata jalan yang cantik dan sedap mata memandang.

    Susun atur meja dan kerusi pun sudah ada perubahan dan dihiasi dengan banner dan dinding yang sedap di pandang. Pekerja pun nampak lebih hygience compared before this. Atau saya yang sudah lama tak pi sana…tapi really convinience sekarang dine in compared to dulu.

    Suasana makan yang selesa dan bersih serta layanan depa pun baguih lanie…so,really enjoy makan dan happy bila ke Line Clear Penang Road…🥰😋🤗

    By faisal sabudin ✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    So far makanan sedap… Kuah kari x pedas sangat.. Just nice… Datang malam tak kalut 😄
    By Axim ✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    -rasanya tidak berubah banyak sejak datang dari tahun 2008 -nasi kuah campur banjir still padu bai -kalau nasib tak baik dapat lauk yang da sejuk -order air simple2 je nanti waiter bawa sedulang letak atas meja, ambil sendiri -tak nak kene sembelih ambil nasi lauk ayam sayur. -hygiene cm biasa la. Kotor keliling sejak dari dulu. Tu yang buat sedap. Korang suka kan.
    By MT ✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Beratur tak Panjang sbb hari kerja. Masakan seperti nasi kandar lain. Ayam rangup.

Restoran Mohamed Raffee Nasi Kandar

  • Address: 295-A, Jalan Burma, Pulau Tikus, 10350 George Town, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (4462)
  • Phone: +60 4-228 8466
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:30 PG – 11:59 PTG
    Selasa: 7:30 PG – 11:59 PTG
    Rabu: 7:30 PG – 11:59 PTG
    Khamis: 7:30 PG – 11:59 PTG
    Jumaat: 7:30 PG – 11:59 PTG
    Sabtu: 7:30 PG – 11:59 PTG
    Ahad: 7:30 PG – 11:59 PTG
  • Reviews:
    By A MK ✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Pukul 4ptg Ahad, barisan di luar kedai masih panjang untuk order nasi kandaq. Tapi takpe, Q gerak laju.

    Dalam kedai ada aircond & meja byk je kosong tapi orang ramai suka duduk luar walaupun cuaca panas terik.

    Nasi kandar pedas dan sedap. Ayam goreng pun sedap! Apa org Penang kata, Surrrr!!

    By Sharwin Abd Rahim ✭✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Portion banyak, rasa sedap, berpadanan dgn harga, mcm murah pun ye juga, memang puas makan, kuah panas2 dari periuk, tukang campur kuah mmg padu. Wajib try
    By Wani Bahari ✭✭
    sebulan yang lalu
    Yang sedap hanyalah ayam. Sy try goreng n gulai. Both sgt lembut dan tak dry. Kuah kureng surrr ikut tekak sy. Agak pedas utk org yg tak kuat makan pedas. Dari segi harga, standard nasi kandar penang. Total price termasuk 2 air kosong: rm32.30
    By Rasyadan Hussin ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Nasi Kandar sedap Ayam bawang pun sedap Parking senang juga, ada lot parking dekat bank Kena beratur skit

    Kalau ambil ayam goreng, minta sedikit kuah ayam bawang, memang sur.

    #NasiKandarAyamGoreng #NasiKandarPenang #RafeeNasiKandar #NasiKandarSurr

    By ana bella
    6 bulan yang lalu
    Ramai yg kata sini sedap.. Jadi pergi la.. Tapi sgt menghampakan. Kuah ceroi. Nasi lembik. Ayam tawar. Lagi 1, total di resit bila kira Rm31.50. Bila dia kira, jdi Rm32. Main bundar je. Memang la 5kupang. Tpi kalau banyak customer buat mcm ni?? Resit tulis tgn. Pergi di kaunter, terus dia ambil resit xbagi balik dah. Sangat tidak telus. Deen Maju jugak puas hati.

Restoran Tajuddin Hussain

  • Address: 45-63, Lebuh Queen, George Town, 10200 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (1510)

Mamak Abu

  • Address: Jalan Larut, George Town, 10050 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (680)

Alamak

  • Address: 175, Jalan Argyll, George Town, 10050 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (544)

Nasi Kandar Merlin

  • Address: 1A, Union St, Georgetown, 10200 George Town, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (527)

Penang Famous Edgecumbe Road Mee Goreng

  • Address: Persiaran Gurney, George Town, 10350 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (138)

Kedai Nasi Kandar Mutiara Vista Mamak Penang

  • Address: Jelutong, 11600 Jelutong, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (134)

Ali IPG Mamak dan Roti Hong Kong

  • Address: Jalan Lunas, Kampung Syed, 10350 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (76)

Nasi Kandar Ali Mamak (Old School Recipes)

  • Address: 71, Jalan Servis, George Town, 10050 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (22)

Thank you for reading. You can visit the George Town Resto Directory to get more kedai Mamak reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.