Restoran Nasi Kandar NSM in Kluang
Mamak

Find the Top 10 Popular Restoran Mamak in Kluang

Here is a list of the best Mamak in Kluang, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Tudia Char Kuey Teow Kluang

  • Address: Taman Makmur, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (285)
  • Phone: +60 12-680 3812
  • Opening hours:
    Isnin: 5:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 5:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 5:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 5:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 5:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 5:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 5:00 PG – 12:00 PG

Restoran Nasi Kandar NSM in Kluang
Restoran Nasi Kandar NSM in Kluang

5 Replies to Find the Top 10 Popular Restoran Mamak in Kluang

  1. So far CKT basah yg paling best kt kluang..rasa dia ada cuma kurang pedas je…lepas ni ode kena minta buat pedas sket..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Mamak near Kluang

Restoran Nasi Kandar NSM in Kluang
Restoran Nasi Kandar NSM in Kluang

Samy Kluang Indian Food

  • Address: 26, Jalan Intan 2/4, Taman Intan, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (76)
  • Phone: +60 18-380 0227
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 6:30 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 6:30 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 6:30 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 6:30 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 6:30 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 6:30 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By L ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Makanan itu hebat. Mereka mempunyai pelbagai jenis vegetarian dan bukan vegetarian. Restorannya bersih. Harga sangat berpatutan. Anda memilih barang anda dan makan di atas daun pisang. Juga jangan lupa untuk meminta teh Masala. Ia sangat lazat. Suasananya mesra dan terasa selesa ☺️👏👍🙏
    By Truthseeker ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    ✴️TOP-NOTCH UNTUK KAWASAN PISAN BANDAR! 🟢 MAKANAN Kepelbagaian itu betul-betul tepat. Tidak berlebihan. Semua hidangan mempunyai rasa yang berbeza untuk daging dan sayur-sayuran. Tiada hidangan yang dimasak secara komersial dengan lebihan garam, gula atau MSG. Pilihan saya yang sempurna.

    🟢LOKASI DAN PARKING Kami pergi pada petang Sabtu. Tempat letak kereta disediakan dengan murah hati.

    🟢 HARGA Daging kambing+ayam+2 sayur, daging kambing+2sayur, teh masala x 2, 1 x air = RM35. Kejutan itu tidak berakhir di situ. Daging kambing jatuh dari tulang dan harganya sepadan dengan kualiti. Juga, daging dan betis adalah seimbang sekitar 90:10

    🟢 KEBERSIHAN & KEBERSIHAN Sampai tanya saya tak tahu dah hampir sedekad kedai. Ia kelihatan segar seperti berusia beberapa bulan, tidak menyanjung. Lantainya bersih pada waktu makan tengah hari puncak. Sinki tidak tersumbat. Tandas pun bersih.

    🟢 HOSPITALITI Hanya ada seorang lelaki yang mengetuai seluruh pengurusan. Dan seorang penolong. Kami berasa sangat mesra. Dan aspek lain seperti kualiti dan harga makanan tidak diabaikan walaupun “terlalu mesra”.

    By Kokila Chandran ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Makanannya memang sedap. Pemilik yang sangat mesra dan sopan. Makanannya juga sangat murah tetapi kualiti dan kebersihannya sangat baik. Sangat disyorkan
    By ELLA AH JEET ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Saya & suami dari Jb ke Kluang. Terasa sangat lapar. Kemudian saya mencari di Google untuk makanan India. Saya jumpainya. 2pm saya pergi makan tengah hari. Semme sapadu. Saya makan sambal ayam & pirattal kambing. Begitu banyak jenis sayuran. Sangat2 ​​sedap macam makanan rumah. Ia ingat saya kepada samaal Amma saya. Mereka memberi payasam & rasam percuma. Sangat bagus. Bos sangat merendah diri. Harga untuk 2 set makan & minum hanya RM 30. Harga mampu milik. Akan melawat restoran ini pergi Saya datang ke Kluang lagi.
    By Yuzhe Siaw ✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Barangnya bagus, saya suka tauhu samba, dan ada biskut tambahan

MH Kluang Cafe Ori

  • Address: 14, Jalan Lim Swee Sim, Taman Kluang Baru, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (61)
  • Phone: +60 7-708 0688
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 6:30 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 6:30 PTG
    Rabu: 10:30 PG – 6:30 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 6:30 PTG
    Jumaat: 10:30 PG – 6:30 PTG
    Sabtu: 10:30 PG – 6:30 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 6:30 PTG
  • Reviews:
    By Amy Lia ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Alhamdulillah…Done iftar ramadhan ke 5 2021🥰🥰🥰

    Tempat sgt selesa & yg pling penting tempat nak solat disediakan. Tempat solat selesa & bersih.

    TQ sediakan makanan yg sedap😋😋😋 Nak oder utk katering pun boleh😍

    By Rushdy Ali ✭✭
    6 bulan yang lalu
    Boleh la kalau sekadar nak hilang kan craving nasi kandar, buat raso2 haha. Harga mahal, nasi + ayam goreng berempah + daging + bendi 2 + telur masin 1/2 + bawang goreng = RM19. Compare dgn kat KL baru2 ni amek nasi + ayam goreng + kambing + sayur + kuah banjir pun baru RM16

    – Ayam goreng berempah biasa2 – Daging liat

    By nurul syaza ✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Partner saya yang suggest tempat ni, sedapp cumanya kurang pedas 🥰
    By MFR ✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Mencari nasi kandar melayu saya suggest kan kedai ni. Makanan okay dan suasano pun okay. Recommended.
    By Padzil Mat Sih ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Pengemar nasi kandar boleh cuba disini , ayam goreng madu , daging masak hitam mmg lembut , ikan bawal …daging kambing ..harga pun masih blh layan lagi…

Restoran Min Jia 铭家海鲜饭店

  • Address: 12A, Jalan Mesra Taman Sayang, Kluang Baru, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (57)

Perusahan Aiman dan Rakan-rakan

  • Address: 34, Jalan Penghulu Kassim, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (27)

Warung Mami Lela

  • Address: Jalan Kampung Paya, Kampung Paya, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (8)

Warung Mekyam

  • Address: 1122, Lorong 6, Kampung Melayu, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (6)

Warung Pokok Asam Kluang

  • Address: 1, Jalan Anggerik, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Baryani Gam Sulaiga

  • Address: Jalan Kampung Paya, Kampung Paya, 86000 Kluang, Johor, Malaysia, 86000 Kluang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1)

Restoran Jamilah Tepi Sungai

  • Address: Jln Sultanah, Kampung Masjid Lama, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (545)

Restoran Jamilah Banu

  • Address: Taman Kluang, 86000 Kluang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (245)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Mamak in Kluang, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags