Sup 3 Rasa Corner in Muar
Mamak

Find the Top 10 Popular Restoran Mamak in Muar

Here is a list of the best Mamak in Muar, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Ikhwan Delights | Nasi Arab,Western Food,Teh Tarik, Roti Canai,Mee Bandung, – Muar

  • Address: G-1 Eco Avenue, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (296)
  • Phone: +60 17-659 3137
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 10:00 PTG

Sup 3 Rasa Corner in Muar
Sup 3 Rasa Corner in Muar

5 Replies to Find the Top 10 Popular Restoran Mamak in Muar

  1. Tempat best dan selesa. Sangat sesuai untuk family gathering cuma service dia agak slow.
    Marina spaghetti memang sedap dan berasa cuma 1 udang dia kurang masak. Fish & chip, chicken chop portion besar cuma masin sikit. Mushroom soup sedap.
    Boleh repeat lagi nanti.

  2. Nasi lemak rendang daging mmg best..
    spagetti aglio olio pon padu..
    cuma xdpt try nasi arab jek hrtu sbb abes.. next time bley repeat. So far, best western food kat muo..

  3. nasi goreng daging,nasi goreng pattaya,chicken chop,jus buah2 tu la sy makan harini.Serius sedap macam makan dekat hotel 5?????.harga ok2 korang usha la gmba sy dh masukkn tu..tapi serius sedap n tempat sangat tenang2 gitu..

  4. suasana nya sangat santai tapi masih luxurious..cuba try mocha dia, sangat ummph dengan harga yang berpatutan, kuantiti makanan sangat memuaskan. favourite kami: roti canai, lempeng+sambal, nasi goreng pattaya (best in muar!),nasi goreng ayam (ayam nya sangat besar, sangat berbaloi!), dan french fries dia yang sangat best, maybe sebab digoreng at the right temperature..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Mamak near Muar

Sup 3 Rasa Corner in Muar
Sup 3 Rasa Corner in Muar

Selera Mak Ngah Ulalla Muar

  • Address: 18, Jalan Sejahtera 1, Taman Sri Temenggong, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (117)
  • Phone: +60 13-366 5667
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 3:30 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 3:30 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 3:30 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 3:30 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 8:00 PG – 3:30 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 3:30 PTG
  • Reviews:
    By deeba friday ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    2 kali makan kat sini. Dua2 makanan yg diorder x mengecewakan. Makanannya just nice di tekak. Banyak lagi makanan nk try. Kedai pun selesa. Tandas bersih. Moga terus maju jaya!
    By Bel ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Makanan sedap, tempat pun selesa je dekat sini. Harga pun not bad untuk semua menu hehe 🥰
    By azrin aladdin ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Makanan sedap…tempat berdingin hawa dan selesa. Ada menu Rahmah rm5.00
    By Razan Azerbaijan ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    First time dtg, layann okey, makann pun cepat smpai, tmpt selesa, saya mkn nasi aym hainan sedap. Air pun sedap, overall okey
    By Kyzer90 Kyzer90 ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Makanan yang menepati cita rasa dan menu pelbagai. Harga masih mampu bayar. Service mesra pelanggan. Mempunyai 2 hall untuk buat event yang dilengkapi pelbagai peralatan yang diperlukan untuk pelbagai majlis bertemakan garden/cafe (36 orang) dan formal (60 orang). Terima kasih Selera Mak Ngah kerana memberi service dan makanan yang lazat.

Restoran Nasi Beriani Istimewa

  • Address: 7a, Jalan Temenggong Ahmad, Kampung Parit Keroma, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (59)
  • Phone: +60 10-344 3238
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 4:30 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 4:30 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 4:30 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 4:30 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 11:00 PG – 4:30 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 4:30 PTG
  • Reviews:
    By Fir Mohd ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Rasanya klasik

    Kuah ayam biryani sedap dan sesuai untuk dewasa dan kanak2. Ayam masak merahnya agak pedas tetapi sedap.

    Nasi briyani ayam kuah biryani- rm 9 Nasi briyani ayam merah – rm9.50 Nasi briyani kambing rm15 Telur pindang asli rm1.60 sebiji

    Kambingnya lembut, selepas makan tidak terasa haus. Masakannya asli, tidak terlalu berminyak atau masin bahan perasa.

    Mereka datang dari batu pahat, ulang alik setiap hari. Memang nasi briyani asli dari BP!

    By alynn ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Otw nak balik KL singgah kat sini, kedai buka awal jadi dapatlah kita orang makan hehe kedai betul2 tepi jalan semua fresh dan sedap, kalau pegi Muo wajib masuk list kedai ni tau worth it!
    By Syahirah Roshadi ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Terbaiklaaa…mmg sedap nasi beriani daging lembuttnye wpun kedai tak brape nak glamour…Berbaloi dtg jauh2 tak rugi.. yang penting sedap!!! #worthtry #willcomeagain
    By Abdul Razak Abdul Halik ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Nasi beriani dia makan macam tu jer pon dah sedap woo…🤤 tak rugi datang jauh2. Gerai sempoi suasana kampung…mau repeat bawak family la pulak nanti
    By widad fauzi ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Sedap dan tak muak, kambing isi lembut dan takde bau kambing, bryani daging tender isi dia tapi kuah sedikit manis, kuah dalca sedap, tempat bersih, sebelah Kobat Kerepek

Warong Roti Canai Abang Black

  • Address: Tangkak, Jalan Tiong Batu, Taman Wawasan, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (55)

Maran’S Corner Muar

  • Address: 8-1, Jalan Omri, Taman Sri Tanjung, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (48)

Sup 3 Rasa Corner

  • Address: 107, Jalan Maharani, Taman Sri Emas, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (13)

Warong Mamak

  • Address: Taman Indah, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Amanu Yusof Restaurant

  • Address: 94, Jalan Putera 3, Taman Putera Indah, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Restoran Al Haddad

  • Address: Jln perdana 14, Taman Bunga Mawar, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (646)

Restoran Al Insyirah Barokah

  • Address: Jln Perdana 9, Taman Perdana, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (248)

Restoran Al Ziya Fathima

  • Address: 14, Jalan Perniagaan Jaya 1, Pusat Perniagaan Mas Jaya, 84000 Muar, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.4 (221)

Thank you for reading. You can visit the Muar Resto Directory to get more kedai Mamak reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags