Roti Canai (Gerai No.8) Keluarga Mak Pah in Melaka
Roti Canai

Find the Top 10 Popular Roti Canai in Melaka

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Roti Canai in Melaka, Malaysia.

Awang Roti Canai

  • Address: 75450, 620, Jalan Delima 10, Taman Bukit Melaka, 75450 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (713)
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 7:00–11:00 PG
    Rabu: 7:00–11:00 PG
    Khamis: 7:00–11:00 PG
    Jumaat: 7:00–11:00 PG
    Sabtu: 7:00–11:00 PG
    Ahad: 7:00–11:00 PG

Roti Canai (Gerai No.8) Keluarga Mak Pah in Melaka
Roti Canai (Gerai No.8) Keluarga Mak Pah in Melaka

5 Replies to Find the Top 10 Popular Roti Canai in Melaka

  1. Roti tebal rangup d luar, lembut di dalam..kari ikan mamak stail, Jenahak, apa nak kata..peninat ikan tau kesedapannya..

    Tpt kecik je. Habis makan mcm biasa baju bau roti canai. Parking space x ada..sidai tepi jalan

    Oder kelam kabut sikit. X ada orang manage crowd. Q bercabang cabang, x tau mana satu. Ecpect waiting time of 40 mins to 1 hours.

  2. Roti memang sempoi sedap lembut tebal.

    Cuma nya sini kalo nak order kena order siap2.. tiada pilihan bila sedap baru nak order tambah sebab memang lamo nau..

    Hampir sejam setengah untuk nak boleh makan. Nasib sampai roti mmg sedap.

    Harga InsyaAllah berpatutan.

    Nak makan boleh tapi kena sabaaaarr

  3. Roti 5 star.
    Tapi kerek weh. So better order extra siap2. Kalau dah makan sedap2 pastu baru nak tambah nanti kene marah LOL.

  4. Makanan memang sedap. Roti dan sambal sotong terbaik. Meniaga style lama tak ada sistem. Slow service sebab yang menunggu makan pun lama,apatah lagi yang bungkus memang kena sidai. Kalau rasa sanggup menunggu pagi semata2 nak makan roti canai silakan. Kalau x,cari je makanan lain.

  5. Assalammualaikum, bukan niat utk condemn tapi sekadar meluah kan sedikit rasa kecewa masa pergi kedai pagi tadi. First of all, gulai rasa masam. Next, kedai dah lama viral, ramai cust datang hari2, roti selalu sold out tapi kedai still kecik dari zaman tuk kaduk. dah tau cust ramai carilaa inisiatif nak besarkan atau apa2 utk atasi. tadi empat ke lima orang cust sekurang kurangnya yg kena berdiri dekat tengah panas sebab tgu turn nak duduk dekat dalam kedai. staff muka masam, taktau pucuk pangkal datang marah2, tempat parking pun payah nak cari. lagi satu hal tak boleh nak transfer atau online banking, cash sahaja. sekarang kedai makan paling susah pun atleast ada option utk transfer online kalau takde cash. cari laa inisiatif nak improve, nak support orang kita tapi masih banyak yg lemah utk majukan perniagaan bagi lebih kedepan dari segi long term. last but not least kedai suram sangat tu, banyak dah benda yg boleh repair, cari banner or bunting baru, cat semula, pelbagaikan menu, cantikkan semula kedai

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Roti Canai near Melaka

Roti Canai (Gerai No.8) Keluarga Mak Pah in Melaka
Roti Canai (Gerai No.8) Keluarga Mak Pah in Melaka

Yusman Roti Canai & Katering

  • Address: 2152, Jalan Pandan, Kampung Pandan Mawar, 75250 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (318)
  • Phone: +60 17-656 6860
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00–11:00 PG
    Selasa: 7:00–11:00 PG
    Rabu: 7:00–11:00 PG
    Khamis: 7:00–11:00 PG
    Jumaat: 7:00–11:00 PG
    Sabtu: 7:00–11:00 PG
    Ahad: 7:00–11:00 PG
  • Reviews:
    By hanisha salleh ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Roti canai sedap sangat lembut andd stall nyonya laksa memang best semua makanan sedap dan servis pantas
    By Awansavanna ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Roti canai lembut plus super sedap kuah kari die. Cuma tempat duduk limited sebab pagi ramai orang datang.
    By Abdullah Yusoff ✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Lama juga tunggu baru dpt order….
    By Nur Amalina ✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Roti canai dia lembut, ada laksa nyonya and nasi lemak also. Tapi sambal nasi lemak dia pedas.
    By Fatin Nur Afifi ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Rendang cili padi ayam + roti canai kuah kari ! Terbaik !!!!

Warung Roti Canai 50 sen

  • Address: 75450 Bukit Katil, Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (194)
  • Phone: +60 12-645 9930
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 12:00 PTG
    Selasa: 6:30 PG – 12:00 PTG
    Rabu: 6:30 PG – 12:00 PTG
    Khamis: Tutup
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 6:30 PG – 12:00 PTG
    Ahad: 6:30 PG – 12:00 PTG
  • Reviews:
    By TOK KING SAIREL ✭✭✭
    TOK KING SAIREL)
    Jalan ke lokasi sempit menyusuri parit. Warung tiada kipas angin agak panas bahang. Ruang makan tak kemas dan kebersihan kurang memuaskan. Murtabak Ayam dan Tea Panas memang mantap. Sup Mee Hoon boleh telanlah. Harga amat berbaloi dengan kualiti dan kuantiti makanan. Ada menjual sabun cuci kain, jajan dan minyak wangi.
    By Syerina Hisham ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Kena datang awal next time utk rasa roti, td pergi roti dah habis. Bihun goreng dia sedap 👍
    By Zulaikha Aziz ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Sedappp.. Nasi tu lemak terasa..sambal sedap.. Roti canai sedap cuma kuah cair sikit.. Suasana kampung niceee..
    By siti Rokiah ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Roti telur RM1, roti kosong RM0. 50..soto mantap, sambal kicap padu.. Highly recommended.. Mmg sedap dan berbaloi makan kat sini
    By Yatt Nrdn ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    roti canai garing di luar, lembut di dalam. Sedap!! Murahh!! 💫💫💫

Kedai Roti Canai Yusof & Sons

  • Address: Jalan Kampung Lapan, Kampung Lapan, 75250 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (146)

Roti Canai Cina Pulau Gadong (华人煎饼)

  • Address: 46, Jalan Ppm 13, Plaza Pandan Malim, 75250 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (104)

Roti Canai Stall

  • Address: 9219, Jalan Pokok Mangga, Kampung Pokok Mangga, 75200 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (66)

Warung Pak Mat Roti Canai King

  • Address: Kampung Teluk Baharu, 75450 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (44)

Kedai Roti Canai Sedap

  • Address: Kampung Bukit Rambai, 75260 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (23)

Roti Canai, Nasi Lemak Daging Rendang, Sambal Paru, Sotong & Ayam by TBI Corner @ Bertam, Melaka

  • Address: Padang Awam, Taman Bertam Impian, 76450 Malacca, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Roti Canai Street

  • Address: 1, Jln BKD 27, Taman Bukit Katil Damai 2, 75450 Melaka, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Roti Canai Nasi Lemak

  • Address: Taman RKSK, Jln RKSK, 75450 Ayer Keroh, Malacca, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Roti Canai in Melaka, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags