Deluxe Tours (Perak) SDN BHD in Ipoh
Travel Agency

Find the Top 10 Popular Travel Agency in Ipoh

Here is a list of the best Travel Agency in Ipoh, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Ipoh City Tour and Cameron Highland Tour by Jaies Chauffeur Service and Tour Assistant

 • Address: Teluk Kurin B Buntong, K3A Jalan Sungai Pari, Laluan Sungai Pari 19, 30100 Ipoh, Perak, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 5 (47)
 • Phone: +60 12-566 3719
 • Website:
 • Opening hours:
  Isnin: 7:00 PG – 11:30 PTG
  Selasa: 7:00 PG – 11:30 PTG
  Rabu: 7:00 PG – 11:30 PTG
  Khamis: 7:00 PG – 11:30 PTG
  Jumaat: 7:00 PG – 11:30 PTG
  Sabtu: 7:00 PG – 11:30 PTG
  Ahad: 7:00 PG – 11:30 PTG

Deluxe Tours (Perak) SDN BHD in Ipoh
Deluxe Tours (Perak) SDN BHD in Ipoh

5 Replies to Find the Top 10 Popular Travel Agency in Ipoh

 1. Pemandu yang sangat baik yang tahu banyak dan menceritakan segala-galanya tentang Ipoh dan Cameron Highlands dalam bahasa Inggeris yang baik dan boleh difahami.
  Dia juga bertindak balas terhadap kehendak peribadi dan membuat lawatannya fleksibel dengan sewajarnya.
  Sorotan istimewa untuk kami ialah beliau juga membenarkan kami mencuba beberapa masakan istimewa dari rantau ini yang pastinya tidak akan kami temui sebaliknya.

 2. Pengalaman hebat bersama pemandu kami di ladang teh, ladang strawberi di hutan dan di Ipoh. Terima kasih atas semua penjelasan mengenai teh, orang asli dan sejarah Ipoh. Kami menikmati diri kami dari penemuan kulinari hingga penemuan
  Terima kasih untuk hari yang hebat ini dan lawatan peribadi ini ??

 3. Cadangan mutlak!
  Kami secara spontan menempah lawatan pada petang sebelumnya dan segala-galanya berjaya dengan segera. Cameron Highlands pasti bernilai lawatan sehari.
  Apa yang menjadikan perjalanan sehari itu, di samping alam semula jadi yang menakjubkan, benar-benar istimewa adalah pemandu pelancong kami Jaie. Beliau bukan sahaja memberi kami maklumat menarik tentang Ipoh, Cameron Highlands dan Malaysia secara amnya, malah beliau turut menjawab soalan dan permintaan kami. Memandangkan kami mengembara dengan bayi, ini menjadikan perjalanan lebih mudah untuk kami. Kami sangat menyukai banyak kejutan masakan kecil yang Jaie buat untuk kami. Oleh itu pelancongan teratas dan pemandu terbaik! Terima kasih untuk hari yang cemerlang.

 4. 1000000% mengesyorkan lawatan menakjubkan ini ke Cameron Highlands!! Kami mengembara dengan masa yang terhad dan memutuskan untuk menerokai rantau ini sebagai lawatan sehari. Saya tidak dapat menggambarkan betapa indahnya pengalaman itu.
  Jai memberi kami gambaran menyeluruh tentang rantau ini semasa lawatan peribadi sepanjang hari ini. Hari itu penuh dengan aktiviti, makanan, dan pengetahuannya tentang sejarah, budaya, masyarakat, alam sekitar dan masakan Malaysia. Dia memberikan kami pengalaman lengkap Cameron Highlands dalam jangka masa yang singkat! Benar-benar kemuncak keseluruhan perjalanan kami dan tidak dapat mengesyorkannya cukup!

  Dia juga menyebut pilihan untuk lawatan yang lebih diperibadikan, jadi jangan takut untuk bertanya!

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Travel Agency near Ipoh

Deluxe Tours (Perak) SDN BHD in Ipoh
Deluxe Tours (Perak) SDN BHD in Ipoh

Sri Maju Tours & Travel Sdn. Bhd.

 • Address: No.2, Jalan Bendahara, 31650, Ipoh, Perak, 31650, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.2 (41)
 • Phone: +60 5-253 8898
 • Reviews:
  By Joel David V ✭✭✭✭✭
  2 tahun yang lalu
  Bas ini agak bagus dan selesa. Sepanjang tempoh PKP ini, pengembara dinasihatkan memakai topeng 3 lapisan dan mengamalkan kebersihan tangan. Bawa semburan pembersih tangan anda sendiri sebelum menyentuh apa-apa dan selepas turun dari bas. Kapten bas sentiasa mematuhi peraturan dan memandu dengan berhati-hati dan tidak akan melebihi had laju. Saya mempunyai pengalaman perjalanan yang hebat dengan perkhidmatan bas ini. Hanya di atas dan di luar mereka perlu memeriksa semua tempat duduk kusyen jika ia betul betul saya terus keluar dari tempat itu.
  By Tony O ✭✭✭✭
  3 tahun yang lalu
  Bas berhawa dingin, bersih. Sepanjang lebuh raya, 1 tandas hentian tandas. Pemandu mantap & berhati-hati. Terpuji. Road trip from Ipoh – Sg Dua (Penang) Start 9:40 am arr. 12:20 tengah hari. Berlepas tepat waktu. Tempoh lebih kurang. 2 1/2 jam bergantung kepada trafik. Boleh tempah secara online, I.D. diperlukan. pembayaran cc.
  By J F ✭✭✭✭✭
  4 tahun yang lalu
  Ipoh > Butterworth Menggunakan syarikat ini untuk perjalanan di atas. Kakitangan di atas meja sangat membantu, perjalanannya baik dan basnya bersih. Tidak boleh salah untuk harga.
  By Mick G
  4 tahun yang lalu
  Sikap yang sangat buruk apabila saya menghubungi Ipoh Sri Maju untuk bertanya .Saya meminta seseorang yang menelefon saya dengan sopan . Mereka memajukan panggilan itu kepada ramai orang dan berkata tiada siapa yang menelefon saya . Orang terakhir yang menjawab panggilan saya memberitahu saya ia dimatikan masa bertugas. Namun, nampaknya dia cuba menolak perkara itu kerana orang ramai bergegas pulang dan meminta saya menghubungi semula esok. Jika itu adalah kes mendesak mengikut jadual untuk pelanggan, tiada siapa yang akan menghubungi pada hari berikutnya. Saya saya kecewa dengan sikap perkhidmatan. Terdapat ruang untuk penambahbaikan pada perkhidmatan.
  By Wilson C ✭✭✭✭
  3 tahun yang lalu
  Syarikat bas ini mempunyai perkhidmatan yang baik dalam panggilan telefon dan diiktiraf. Saya mengesyorkannya

Raythetour Sdn Bhd

 • Address: 32, Persiaran Mawar 2, Taman Rapat Aman, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 5 (31)
 • Phone: +60 19-560 9070
 • Website:
 • Opening hours:
  Isnin: 8:30 PG – 7:30 PTG
  Selasa: 8:30 PG – 7:30 PTG
  Rabu: 8:30 PG – 7:30 PTG
  Khamis: 8:30 PG – 7:30 PTG
  Jumaat: 8:30 PG – 7:30 PTG
  Sabtu: 8:30 PG – 7:00 PTG
  Ahad: 8:30 PG – 7:30 PTG
 • Reviews:
  By Anastasiia Lytvynenko ✭✭✭✭✭
  sebulan yang lalu
  Kami mengadakan lawatan sehari ke Cameron Highlands dan gua kuil. Pemandu kami Raymond adalah orang yang sangat berpengetahuan yang berkongsi dengan kami banyak maklumat menarik tentang Ipoh dan Malasia adalah umum. Dia menyesuaikan lawatan mengikut keutamaan kami, jadi semuanya berjalan lancar! Kami mengesyorkan kepada semua orang. Terima kasih Raymond!
  By Martin K ✭✭✭✭✭
  seminggu yang lalu
  Kami telah melakukan perjalanan 1 hari dari Ipoh ke Cameron Highlands pada Mei ini dengan Raymond, panduan yang paling menakjubkan dan menyenangkan yang kami boleh minta. Persinggahan pertama kami adalah kafe Ipoh yang sangat sejuk di mana kami mendapat makanan yang lazat dan sudah tentu kopi putih yang istimewa. Dengan segar, kami memandu ke pergunungan dan dari awal lagi kami menikmati perbualan yang menyegarkan tentang semua jenis topik. Kami benar-benar menikmati pengalaman dan pengetahuan pemandu kami tentang kehidupan di Malaysia, kerana rasanya seperti bercakap dengan kawan baik dan Raymond menjawab apa sahaja dan semua yang kami ingin tahu. Kami singgah di beberapa tempat yang cantik termasuk ladang teh BOH yang menjadi tarikan utama kami. Ia adalah hari yang luar biasa dan tidak dapat dilupakan, antara yang terbaik sepanjang kami berada di Malaysia!
  By Yu Ching Lee ✭✭✭✭✭
  10 bulan yang lalu
  Kami baru sahaja selesai dan lawatan makanan dan warisan bersama Raymond dan kami sangat berpuas hati dengan perkhidmatannya. Beliau sangat berpengetahuan dan tidak jemu berkongsi cerita tentang Ipoh dan sejarahnya. Kereta itu bersih dan selesa dan pemanduannya sangat baik licin. Kami kini perlu bekerja keras untuk membakar semua makanan yang baik yang disyorkan Raymond kepada kami! Jangan teragak-agak untuk menempah dengan Raythetours!
  By J Yeo ✭✭✭✭✭
  3 minggu yang lalu
  Terima kasih kerana merancang perjalanan ke Ipoh dan Cameron untuk kami. Kami menghargai anda membimbing kami dalam setiap langkah dalam tempahan dan memastikan kami berhubung dengan Tom, pemandu kami.

  Tom sangat berpengetahuan dan sentiasa berusaha keras untuk memastikan kami sihat dan selesa sepanjang perjalanan. Banyak petua melancong yang beliau berikan telah banyak membantu semasa kami bersendirian. Terima kasih!!

  By Sahith Reddy ✭✭✭✭✭
  4 bulan yang lalu
  Ray memberi kami lawatan hebat ke Cameron Highlands. Dia sangat akomodatif dengan citarasa kami dan apa yang kami mahu lakukan. Dia membawa kami ke pilihan makanan yang sangat baik untuk sarapan pagi dan makan tengah hari, malah mencadangkan apa yang boleh kami lakukan untuk makan malam. Beliau sangat mudah diajak berbincang, memberikan kami begitu banyak maklumat sejarah tentang Ipoh, Malaysia amnya, dan juga Singapura. Kami belajar banyak daripada Ray dan akan mengesyorkannya kepada sesiapa sahaja yang melawat kawasan ini. Lawatan yang menakjubkan dan hebat, terima kasih Ray!

Ipoh Secrets Tours Sdn. Bhd.

 • Address: 5C, Jalan Tun Abdul Razak, Taman Idris, 30100 Ipoh, Perak, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.9 (29)

Parlo Tours

 • Address: 3, Jalan Sultan Abdul Jalil, Kampung Jawa, 30300 Ipoh, Perak, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.5 (27)

Chan Chee Kheong & Brothers Travel Sdn. Bhd.

 • Address: 3 & 5, Lintasan Pasar Baru, Taman Jubilee, 30300 Ipoh, Perak, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.4 (17)

ST Nivel Tour Sdn. Bhd.

 • Address: No. 15, Persiaran Wira Jaya Barat 22, Taman Ampang, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.1 (16)

Keris Travel & Tour

 • Address: 15, Jalan Ali Pitchay, Taman Jubilee, 30250 Ipoh, Perak, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.1 (14)

ipoh Treats-Travel Eat&Stay(怡保特旅食)

 • Address: 16A, Jalan Palma A/1, Bandar Seri Botani, 31350 Ipoh, Perak, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.4 (13)

Ipoh Golden Dragon Tours Sdn. Bhd.

 • Address: 125, Jalan Raja Ekram, Ipoh, 30450, Ipoh, Perak, 30300, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.2 (12)

Aidil Travel & Tours

 • Address: 8, Jalan Yeop Abdul Rani, Kampung Jawa, 30300 Ipoh, Perak, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.6 (10)

Thank you for reading. You can visit the Ipoh Directory to get more Travel Agency reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags