Chin Hin Tyre Service in Klang
Tyre Shop

Find the Top 10 Popular Tyre Shop in Klang

Discover the top-rated Tyre Shop in Klang, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Klang Hin Leong Tyre Services

  • Address: 134 & 136, Jalan Kapar, Kawasan 18, 41400 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1015)
  • Phone: +60 3-3343 9100
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:15 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 8:15 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 8:15 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 8:15 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 8:15 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 8:15 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 9:30 PG – 4:00 PTG

Chin Hin Tyre Service in Klang
Chin Hin Tyre Service in Klang

5 Replies to Find the Top 10 Popular Tyre Shop in Klang

  1. bagi yg mencari tayar yg bermutu serta harga yg berpatutan terdapat banyak pilihan di kedai ini, rim sukan pun harga terbaik

  2. Lama menunggu untuk tukar dua tayar depan sampai dua jam… harga xda la murah pun sama je ngan kedai lain… kalau harga betul2 murah sanggup la tunggu lama2.. baik cari kedai lain dalam mudah.my sama ja.. lg satu ini orang tua kita tanya nak tukar tayar dia buat xlayan sebab kereta murah je kot.. terkapai-kapai kita nk mencari orang yang nk melayan kita kt sini

  3. Pekerja cekap.pantas. kita x tau pasal tayar.. kedai bukak awal tau. x payah tunggu 10.30 pagi mcm kedai biase tu.
    harga standard sederhana utk marhaen dan org kaya. haha

  4. Kedai ramai org walaupun awal pagi….harga standard cuma kalau bayar guna CC ada caj 2% customer service tak friendly sgt ? busy overall ok saja.

  5. Harga berpatutan. Stop la scam camber skru tu lagi. Takkan setiap kali alignment kena tukar camber skru tu.?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Tyre Shop near Klang

Chin Hin Tyre Service in Klang
Chin Hin Tyre Service in Klang

Tyreplus – SL Car Care

  • Address: 72, Persiaran Raja Muda Musa, Kawasan 6, 41100 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (241)
  • Phone: +60 13-839 4315
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 6:30 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 4:00 PTG
  • Reviews:
    By Speckymans Smart ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Perkhidmatan yang baik dan mesra pelanggan
    By Apiez Bravo ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Servis padu! Walaupun kereta banyak di awal pagi, tapi foreman buat kerja dengan efisien, thumbs Up!!
    By Rauf Marzuki ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Terbaik. Service lajuu. Tukar 4 biji tayar saiz 14 sekali alignment. Total RM416..
    By AmirAsyraf ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Selalu alignment dan balancing sini.. tanya apa semua jawab dan puas hati tayar pun murah2x
    By ZErO X ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Kedai Tayar Murah

Pro Wheel Tyre Auto Service Sdn. Bhd.

  • Address: 20, Jalan Tiara 5, Bandar Baru Klang, 41150 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (225)
  • Phone: +60 3-3362 1799
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 7:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 7:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 7:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 7:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 7:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 7:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 5:00 PTG
  • Reviews:
    By izzat tajudin ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Dekat sini kalau korang nk cari tayat murah.. dtg la kat sini.. murah dri kedai lain.. ak pun sanggup dri semenyih ke sini hahahaha
    By hafizan muksan ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Tayar murah dan berbaloi.. service terbaik.
    By amir sufi ✭✭✭✭✭
    Amir)
    Oscar tyre?Beratur panjang?servis teruk?

    Haaa meh nak bagitau..kedai ni service cun..harga pun cun.. untuk level rakyat marhaen atau family car, korang boleh cuba tayar toyo cr1..puas hati gak la tayar tu..kalau kaki corner suam2 kuku boleh la cuba toyo tr1.. owner boleh kautim

    By khilside ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Banyak pilihan tayar. Harga murah sikit berbanding tempat lain (dah survey dulu sebelum dtg). Servis agak pantas walaupun byk kereta. Tp technician punya safety zero. Taukey2 tak kesah tentang keselamatan pekerja. Alignment dia buat tak cun (rm30). Overall ok la. Boleh dtg sini, lepas tolak tol dan petrol, masih jimat berbanding tempat lain.
    By Muhammad Syukran Che Pa ✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Tayar murah tp pomen kurang mahir buat balancing dan alignment tayar

GW Motorsports Sdn. Bhd. (Klang Jaya)

  • Address: 26A, Jalan Serunai 1, Taman Klang Jaya, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (217)

H2O House of Tyres and Rims Sdn. Bhd.

  • Address: H2O HOUSE OF TYRES RIMS SDN BHD, PT4209, Jalan Kapar, Kawasan 18, 41400 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (198)

TS Tyre Autocare (Klang – Bukit Tinggi)

  • Address: B3-1, 0, Lorong Batu Nilam 3f, Bandar Bukit Tinggi, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (142)

Beng Lim Tyre Service Sdn Bhd

  • Address: 91, Persiaran Sungai Keramat, Taman Klang Utama, 42100 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (76)

Chin Hin Tyre Service

  • Address: Off, 4, Lintang Gelugor, Jalan, Persiaran Sultan Ibrahim, 41300 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (39)

Continental PERNIAGAAN TAYAR HIAP HOE LOON TAI SDN BHD

  • Address: LOT 26375, BATU 2 1/2 SUNGAI PINANG, Jalan Kapar, 41400 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (38)

Tayaria – A Wheels Sdn Bhd (Klang)

  • Address: 2, Jalan Tiara 4, Bandar Baru Klang, 41150 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (34)

Continental Q ONE AUTO TYRE SDN BHD

  • Address: 1, Lorong Sentosa 4, Taman Bayu Perdana, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (28)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Tyre Shop in Klang, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags