McDonald's Harbour Mall Sandakan in Sandakan
McDonalds

Find the Top 2 Popular Kedai McDonalds in Sandakan

Here is a list of the best McDonalds in Sandakan, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

McDonald’s Sandakan DT

  • Address: Sebahagian CL 075477584, Batu, 6, Jalan Utara, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (2461)
  • Phone: +60 89-235 265
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 2:00 PG
    Selasa: 6:00 PG – 2:00 PG
    Rabu: 6:00 PG – 2:00 PG
    Khamis: 6:00 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 6:00 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 6:00 PG – 2:00 PG
    Ahad: 6:00 PG – 2:00 PG

5 Replies to Find the Top 2 Popular Kedai McDonalds in Sandakan

  1. Beli by food panda, tp itu la namanya mcd sandakan x sah kalo x betul, kita beli 4 air 3 large 1 medium, medium nya tiada.. fries semua large tp kuantiti nya mcm kau beli small.. kali dorg makan! Bad service!!!

  2. terkilan ? lain di order,lain yang di terima.semoga ALLAH permudahkan segala urusan semua staf² MC D dan bertambah murah rezeki Aamiin Ya Rabbal Alamiin ?

  3. Seeing McD IJM having no competitors. Nowadays they don’t even bothers to improve. Setiap kali pigi drive thru setiap kali tu la xbole guna card, Cash only. And ask me to go inside if I want use card. Like hello? Lain kali cakap la awal2 masa ambil order. Atau gantung sna banner ‘Cash only’ di lorong drive thru. Kedai tepi jalan pun bole pakai QR code. Ini McD franchise pula tiada. Bad experience.

  4. Ada dua lorong..tapi seperti satu lorong saja.. mohon tambah lorong bayaran dan pengambilan makanan.

  5. Order Nasi Lemak tapi sambal tiada. Kena sidai lama tunggu di kaunter bagitahu tak dapat sambal. Terus lepas lama tunggu, dibilang sambal masih beku. Ok fine lagi sebab ada sos juga diminta extra. Kedua, coffee latte. Totally out rasanya. Suka suka hati letak sugar dalam latte tanpa diminta.

    Sedih restoran punya service untuk staff work hour 13/03/2023 jam 430pm-530pm.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 2 Best Coffee Shop near Sandakan

McDonald’s Harbour Mall Sandakan

  • Address: Harbour Square, Lot G09, G10 & G12A, Harbour Mall, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (219)
  • Phone: +60 89-276 276
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Solhi .O ✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Semua ok..cuma lantai..kureng skit..but still ok..paham je la org ramai..hikhik..mcD hrbr mall memg mntap
    By Daeng Labbang ✭✭✭✭✭
    ucoplewa)
    Tolong jgn beritahu kepada pelanggan lepas makan buang sampah sendiri
    By Izzati Izyani Japar ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Saya always singgah mcd sini tiap kali ke harbour mall. Cuma itulah mesin aiskrim dia kadang ok, kadang totally out. Burger semua tu okay je 👍🏼 layanan staf baik cuma kalau peak hour tu agak terabai juga lah customer. Overall bagus je macam mcd tempat lain.
    By Jainudin Kimo ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    • Tempat Yang Menarik Untuk Seisi Keluarga, • Berada Dikawasan Yang Strategic Dimana MCD Terletak Di Dalam Mall, • Merasa Santai Dipinggiran Suasana Pantai, • Bersebelahan Dengan Jiran² Kedai Yang Menarik, • Harga Makan/Minum Berpatutan Jugala👍, • Yang PENTING Kita Bahagia Bersama FAMILY 👪😁
    By Vijayakumar Kumar
    2 tahun yang lalu
    Saya mahu beli spicy burger 2set, saya self order di masin nya…lapas sudah bayar..dalam 5minit keluar no sya..saya pergi sana,dia ckp boss tunggu skjp…saya diam sjah…di display uda keluar numbor kita bole ambil makanan kita,tpi tda bole ambil,dorang suru tungu lgi 15 minit.. selalu buat mcm bgi nie sma semuah owng, tak tau scam staff tu mcm mana, sya customer msti kamu bagus2 layan, teda bole kamu bgi nie…..sya banyak kali nmpk, staff sini kurang ajar,

Thank you for reading! If you have any additional information on the best McDonalds in Sandakan, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!