McDonald's Amanjaya DT in Sungai Petani
McDonalds

Find the Top 2 Popular Kedai McDonalds in Sungai Petani

Discover the top-rated McDonalds in Sungai Petani, Malaysia, recognized and praised by online customers.

McDonald’s Central Square

  • Address: G16 – G19, Ground Floor, Kompleks Central Square, 23, Jalan Kampung Baru, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (1226)
  • Phone: +60 4-421 1117
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 10:00 PTG

5 Replies to Find the Top 2 Popular Kedai McDonalds in Sungai Petani

  1. Order lain dapat lainn… Ais krim macflury pon boh sikit ja bayar mahal.. x puas hati dgn pekerja MacDonald… Lain kali nk amik pekerja amik elok²

  2. sepatutnya cakap lebih awal yg nasi tk ada sbb saya order dkt dlm app bila dh bayar apa semua baru ckp nasi lemak takdak lepastu tambah fries ganti nasi …. adil ka???

  3. Saya order set nasi lemak 2 ketul ayam..saya request nak ayam bhgian peha dan tight.. sbb bhgian isi sy mmg tk boleh nk mkn.. tapi sy dpt bhgian isi besar dan bhgian kepak?..susah sngt ke nk bgi 2 ketul aym yg sy mintak tu?.. bkn sy mntk 10 ketul pn.. order sy hnya 2 ketul aym shj.. tu pn sy mntk aym yg berbeza.. 1 tight dan 1 peha.. saya bayar mhl tau.. servis tolong jaga.. mmg spoil trs bila buka bungkusan maknan.. rsa mcm nk buang je trus..haihh..tipu la kalau ckp tk ada bhgian tu..?tk mntk bnyk pn.. hanya 2 ketul yg berbeza… pun susah nk bagi.. apebende la serviss..?

  4. X ade tempat utk ambik sos sendiri.. Sos yg diaorg provide pun 1 burger 1 sos packet kecik mcm kedekut. Mcd lain ada blh tambah2 sendiri. Pls improve service

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 2 Best Coffee Shop near Sungai Petani

McDonald’s Amanjaya DT

  • Address: Part of Lot 894-Lot 900, Lot 955-Lot 961, Seksyen 64, Bandar Amanjaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (1081)
  • Phone: +60 4-441 0974
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 2:00 PG
    Selasa: 6:30 PG – 2:00 PG
    Rabu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Khamis: 6:30 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 6:30 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Ahad: 6:30 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By Black Jack ✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Nak drive thru pun masya Allah punya panjang beratur, lane tiba tiba jadi 2, lepas tu pakat stuck time nak bayaq, 2 lane jadi 1. Service boleh tahan cepat la jugak.
    By Adie RUNNER Sungai Petani
    4 bulan yang lalu
    Pengalaman buruk teruk bila makan kat sini . dah 3x p makan asyik order lambat dapat ja. Macam² alasan padahal p tu time ok ja bkn nk katip. McD sini LEBIH UTAMAKAN DT, Delivery & tak away. yg dine in dok buat bodo bg tunggu lama. dah kena tegoq kena marah baru kalut.
    By nuna azhar ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Jangan datang waktu peak hour. Time orang lunch atau balik kerja. Kalau tidak, memang tunggu lama 😅. Anyways, Senang nak parking, pekerja pon mesra pelanggan dan food is great! Nasi lemak mcd memang superb!
    By Mohamad Aiman
    4 bulan yang lalu
    Drive thru dapat makanan sejuk..kentang liat Staff perempuan drive thru 19.2.2023 jam 8.15pm sgt x profesional…bila di tanya, boleh dijawab mcm xmau keja…kalo xmau keka adik..tolong la resign ye..banyak lagi org nak keja..lain di order. Lain yang dapat…
    By Hasif Bastiar
    4 bulan yang lalu
    Eh mcd dgr sini, burger tu makin lama kene pakai kanta kot baru nampak. Gila2 eh korang downsize. Korang imagine, beli double cheeseburger, tp daging tu mcm dibelah tgh punya la nipis! Makin merepek la korang ni.

Thank you for reading! If you have any additional information on the best McDonalds in Sungai Petani, please leave a comment below. We would love to hear from you!