McDonald's Bagan Ajam DT in Butterworth
McDonalds

Find the Top 3 Popular Kedai McDonalds in Butterworth

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed McDonalds in Butterworth, Malaysia.

McDonald’s Caltex Sunway Prai DT

  • Address: Lot No. 5730, 5731 & 5732, Jalan Jelawat, Mukim 1, Pusat Bandar Seberang Jaya, 13700 Perai, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (3916)
  • Phone: +60 4-398 2180
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 2:00 PG
    Selasa: 6:30 PG – 2:00 PG
    Rabu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Khamis: 6:30 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 6:30 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Ahad: 6:30 PG – 2:00 PG

5 Replies to Find the Top 3 Popular Kedai McDonalds in Butterworth

  1. Bila ramai servis kelaut..semakin lama semakin terok servis..makin lembab..slow food not fast food..cust walkin tak ramai, drive thru pon tak ramai, delivery pon xbnyk tapi still slow..bad service

  2. Add on kena charge, tapi makanan x dapat.. Bukan kepada masalah dicaj, tapi masalah tak dapat.. Benda da bayar awal.. Untung nak tapi barang kedekut nak bagi.. Lastly, nasi x makan sebab kuah x ckop..

  3. Sangat terok yeeeeee ,sy betul ii kecewaaaaaa,sy add sambal nasi lemak ,lepas tu sy dpt sos yg wrna hitam tu,bila di tny dia ckp sy salah tekan ,dengan nada yang kasar,lelaki India kurus ,sy sgt iii kecewaaaaaa ,Dahla ckp kasarrr ,sedangkan kita nie ckp elok ii ng jantan tu

  4. Servis 0% oder online melalui apps n take away bila pergi ambil semua bagi tak cukup,sedangkan ode set,tak dapat air dan aiskrim bila tanya seperti blur blur dan nak reedem kupon untuk aiskrim pun tak bole sedangkan d kupon tu tulis any purchase bole reedem so bad service!!!walaupun hanya air dan aiskrim yang saya tak dapat tapi saya geram sebab saya tanya mana aiskrim n air??mungkin nilai air dan aiskrim sedikit bagi orang lain tapi bagi saya besar bukan sekali ode d mcd seberang jaya melalui apps selalu dapat tak cukup tapi kali ni tak bole sabar!!sepatutnya staff mcd bole tengok apa yang pelanggan ode jangan jadikan alasan tak perasan,ya saya tau customer ramai tapi saya bertanya dengan cara yang baik sepatutnya bila tiada,just gantikan apa yang tiada sudahla tak payah nak buat buat blur sedangkan di resit ada tertulis!!!!bad service!!!jawab di akhirat.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 3 Best Coffee Shop near Butterworth

McDonald’s Caltex Sungai Dua DT

  • Address: North Bound, PMT10359, North-South Expy, 13600 Permatang Pauh, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (293)
  • Phone: +60 4-398 8499
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 2:00 PG
    Selasa: 6:30 PG – 2:00 PG
    Rabu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Khamis: 6:30 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 6:30 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Ahad: 6:30 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By Rizal Ghazali ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Tempat luas banyak parkir, dekat dengan kemudahan r&r serta stesen minyak. Tempat dekat dengan bendang dapat rasa angin bendang. Syok nyaman, tak ramai orang walaupun makan tengah hari. Recommend datang sini, service pantas
    By Nor Afifah
    3 bulan yang lalu
    Dua kali drive thru dah mention kt dt xnak ayam bahagian dada tp dapat ayam dada 2 ketul … 2kali jadi i just ask xnak dada bahagian lain ada lg kan if no why tak inform dulu i boleh je cancel ini beli tp xmkn bazir …. Teruk betul service kalau 1st time jd ok lg ni dah kali ke2 jadi tolong laa cust pun ada hak untuk memilih
    By Roslie Ahmad ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Pengalaman saya hampir 5 kali datang ke MCD branch ni so far overall ok,service pon ok walaupon baca review ramai kata service slow..Harap management branch take note review atau feedback dari customer dengan memperbaiki lagi service. – Cadangan saya,kalau boleh signboard Logo “M” mcd tu letak atas roof restaurant sebab kadang dari highway orang xperasan memandangkan branch ni agak ke belakang Caltex. – Kredit saya nak berikan kepada kakitangan mcd pada hari ni (02 April 2022) jam 9.40am iaitu seorang kakak yang semasa saya sampai sedang cuci cermin restaurant,dia sentiasa tersenyum & seorang lagi staff lelaki yang pakai blazer purple bernama Aizat atas friendly service yang telah diberikan.
    By Family Phone ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Sebelum ni duk stg, makanan hampeh sgt2.. Skrg dtg bulan Jan 2023 mesra plak terlebih ramah.. Haha.. Tapi good lah.. Ramah ambil tau order yg pelanggan order klu lambat. Siap tolong bawa ke kereta lagi.
    By mohd mirza tan zohri ✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    McD yg tersembunyi… Elok ja kat belakang Caltex Sungai Dua tu… Tp dah ramai yg tau, mmg ada masa2 nya, beratur kereta nak order drive true…

McDonald’s Bagan Ajam DT

  • Address: Part of, Lot 35, Jalan Bagan Ajam, 13000 Butterworth, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (1110)
  • Phone: +60 4-313 7858
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By WAWA NAJWA
    seminggu yang lalu
    Air coklat tuh x payah dok scam orang bole tak? Banyak kali dah kena nih…Order 100plus untuk happy meal anak aku ..masa bayar hairan kenapa mahal pulak..Bila tanya Buat muka xtaw ja.. Last tengok resit dia bagi air coklat.. Kau dah kenapa? ligan target ka apa? Khamis 15/6/2023 12:45pm Drive Thru..
    By Izwanygoh Abdullahgoh ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Dekat dengan kediaman…terasa nak makan jer…terus tuju ke McD.
    By Elzat affeh ✭✭
    setahun yang lalu
    Saya beli triple cheeseburger, tpi sya dpt double? Tolong check betul² list cust yg order pkai grabfood atau foodpanda sbb rider tak bt keja² tu. Spa je suka bila bayar harga sekian² tpi tk dpt makanan sekian²? Tolong improve sikit dan didik perkerja dgn baik bkn kerana berkerja di mcd je tpi di mana2 pun. Jgn makan rezeki tak halal 🙂 jadilah perkerja yg bertanggungjwab dan bt keja betul² .. terima kasih 🥲
    By 『EQ』•ᴍɪʀᴀツ
    2 bulan yang lalu
    Mcd paling teruk trashtalk about customer tengok customer atas bawah sebab pakaian customer buruk please eh stop act like this!!!
    By Hazrul Nizam
    setahun yang lalu
    Order set burger dengan nugget ala carte yang dapat hanya nugget dengan fries sahaja bad services tak alert dengan kerja .

Thank you for reading. You can visit the Butterworth Coffee Shop Directory to get more McDonalds reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.