Kantin Kolam Renang Bukit Lima in Sibu
Swimming Pool

Find the Top 3 Popular Swimming Pool in Sibu

Discover the top-rated Swimming Pool in Sibu, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Bukit Lima Swimming Pool

  • Address: Jalan Stadium, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (182)
  • Phone: +60 16-888 2335
  • Opening hours:
    Isnin: 4:00–8:00 PTG
    Selasa: 4:00–8:00 PTG
    Rabu: 4:00–8:00 PTG
    Khamis: 4:00–8:00 PTG
    Jumaat: 4:00–8:00 PTG
    Sabtu: 4:00–8:00 PTG
    Ahad: 9:00–11:00 PG, 4:00–8:30 PTG

5 Replies to Find the Top 3 Popular Swimming Pool in Sibu

  1. Kita xda seluar bib untuk mandi tidak boleh masuk mandi, lepas tu mau tefund Tiba2 ada rule baru tidak lama2 dalam sana. Tidak best ini tempat.

  2. TAK DAPAT PAKAI SELUAR WARNA LAIN WALAUPUN SAMA SEPERTI SELUAR RENANG. APA LAH PUNYA GUARD LURUS BENDUL MESTI WARNA HITAM MEH SELUAR PAKAI? NEXT TIME REPORT

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 3 Best Swimming Pool near Sibu

Kolam Renang Delta

  • Address: Lor Delta 8, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (315)
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 4:00–8:30 PTG
    Selasa: 4:00–8:30 PTG
    Rabu: 4:00–8:30 PTG
    Khamis: 4:00–8:30 PTG
    Jumaat: 4:00–8:30 PTG
    Sabtu: 4:00–8:30 PTG
    Ahad: 9:00–11:00 PG, 4:00–8:30 PTG
  • Reviews:
    By Salfarina Suhaili ✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Kolam yg bersih dan selamat. Masuk kena lah full swimming sut. Ini untuk keselesaan dan keselamatan sewaktu berenang. Staff semua nya ramah2.sentiasa ada yg memantau ketika berenang, saya dari tak pandai berenang sampai lah pandai berenang,☺ yg dtg bawa budak2 pun selamat sbb ada kolam khas budak2
    By Fizz Turu?
    7 bulan yang lalu
    Security nya sangat tidak sopan..bila ditanya selalu marah” tidak tentu pasal!sila owner tunjuk ajar kepada security supaya kami lebih selesa
    By Ahmad Azmil
    9 bulan yang lalu
    Layanan security yang tidak baik sungguh tidak ramah bngsa sndiri saja dilyn baik bngsa lain dilyn mcm hanat ni kh kaum berbilang mcm mana nk bersatu
    By Nurul Fazalyn
    setahun yang lalu
    security layan pelanggan kasar sangat. sedangkan minggu pertama saya masuk dapat pakai kad vaksin ,minggu kedua saya masuk tidak dapat dan saya tunjuk kad vaksin security tidak bagi saya masuk. saya dapat masuk minggu pertama sebab saya kol bos dia, bila saya masuk minggu kedua saya tidak dapat masuk sebab saya tiada kol bos. dalam mysejahtera saya memang tiada vaksin sebab pihak kkm masih dalam proses.saya masuk swimming ni bersebab bukan suka2, saya masuk sebab nak buat amali saya. lagi saya masuk mall, kedai mkan blh saja msuk pakai kad vaksin. jangan sampai saya mengadu dengan pihak atasan…….
    By Esther Adlnna
    setahun yang lalu
    Swimming pool paling teruk 😃 security service paling teruk … security paling biadap .. better suruh berhenti kerja.. org tak suggest tmpt swimming pool delta ni terok sangat service .. setakat kerja security pun lah takda adap sangat

Kantin Kolam Renang Bukit Lima

  • Address: Jalan Stadium, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (49)
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 6:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 6:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Kim Leong Law ✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Tidak banyak kereta yang diletakkan di hadapan kedai, tetapi masih terdapat banyak ruang parkir jika anda berjalan beberapa langkah lagi. Harga yang sangat murah, tetapi makanan masih sangat baik.
    By gombi grace ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Restoran yang sangat sibuk dengan ramai pelanggan, tetapi kelajuan penyajian yang mengejutkan. Rasa makanan agak sedap dan murah. Pelayan dan pelayan membantu dan mungkin bertanya sama ada anda berasa selesa di kafe. Suasana agak bagus, anda akan berasa tidak sunyi dalam erti kata lain.
    By Qian Wong ✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Restoran menyajikan makanan yang lazat dengan harga yang berpatutan. Sekarang naikkan sedikit harga tetapi masih boleh diterima. Namun minuman yang dihidangkan oleh kopitiam😨. Hampir setiap kali memesan minuman yang sama tetapi dengan rasa yang berbeza😅 dan kebersihan juga perlu diperbaiki, terlalu banyak lalat😥
    By Emmanuel Satau ✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Lokasi strategik bersebelahan dengan kolam renang. Melayani kebanyakan pelawat taman
    By chong ming Lai ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Tempat ni bagus, boleh bersenam dan ada juga kantin

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Swimming Pool in Sibu, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags