CSK Workshop Sdn Bhd in Genting Highlands
Tyre Shop

Find the Top 5 Popular Tyre Shop in Genting Highlands

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Tyre Shop in Genting Highlands, Malaysia.

Awana Auto workshop

  • Address: Class C Jalan IAB 3/1 Genting Highlands, 69000 Gohtong jaya, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (82)
  • Phone: +60 19-724 7709
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

CSK Workshop Sdn Bhd in Genting Highlands
CSK Workshop Sdn Bhd in Genting Highlands

5 Replies to Find the Top 5 Popular Tyre Shop in Genting Highlands

  1. Datang meeting kat first world genting, ngam ngam sampai parking top hose kereta BMW F10 putus. Adui. Mintak member kirim dari seremban kat member lain sebab dealer conference kat genting. Barang sampai next day. Nak cari mekanik 1 Hal. Search kat google bengkel kereta di genting muncul contact number brother ini. Dah la ahad, call jugak 10pg,. di Tanya location mana n terus kat 11.30am sampai. Dalam hati rasa upah pasang mesti rm300 sebab dah la bmw, ahad lagi, genting lagi. Kerja siap, clean, puas hati. Upah RM100 aje, bagi lebih brother ini cakap tak pe abg. Siapa naik genting kereta ada masalah call brother ini dengan confident… Tq brother. Otw balik seremban ini

  2. Kadang bukan berkira duit ngan pomen tpi hasilnya tu. Tpi yg ni, berpuas hati sngt2. Repair tepi jalan je pun. Trus masalah selesai. Berbaloi ngan bayaran. Terima kasih abg2 wira. Recommended sngt2.

    (Repair AC pump)

  3. Memamng terbaik perkhidmatan..saya dari kedah ni perkidmatan servis yg terbaik dan padu

  4. Sangat2 membantu. Kipas radiator saya rosak dia check & tolong carikan sampai KL (fan kereta saya special). Tolong carikan hotel untuk family saya juga (masa tu dah tengah malam) walaupun malangnya hotel semuanya full house.
    Sangat2 recommended.

  5. Buat half way , sudah bayar. lepas tu hilang. Kedai tak ada.. jangan kena dia scam.. did tak fix apa apa pun charge RM450, cakap sahaj tukar parts. Lepas tadi saya pergi CSK workshop baru RM40 fix all. Done.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 5 Best Tyre Shop near Genting Highlands

CSK Workshop Sdn Bhd

  • Address: 28 jalan boulevard 3, genting permai resort, genting highland, 69000, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (82)
  • Phone: +60 3-6100 5239
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: Tutup
    Rabu: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 8:00 PTG
  • Reviews:
    By salina sanusi ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Pump break kereta sy rosak masa otw blk ke penang dri kuantan.. so sy singgah bengkel ni utk repair.. owner sgt bagus.. soft spoken je.. servis pon bagus sgt puas hati.. Dan yg penting harga berpatutan😍 semoga bengkel uncle terus maju
    By Mohd Zaini ✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Kalau rosak kereta atau motor pun boleh repair kat sini…pancit tayar motor pun boleh..jangan ingat kedai kereta je😊😊😊
    By Ismail Ismail ✭✭✭
    setahun yang lalu
    👍👍👍👍
    By Elvin Yew ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Mempunyai beberapa masalah dengan kereta saya hari ini dan berjaya mendapatkan bantuan tepat pada masanya di sini. Terima kasih Tuhan untuk mereka. Sifu adalah profesional, berkemahiran tinggi, mesra dan yang paling penting, sangat boleh dipercayai. Terima kasih banyak-banyak. Caj mereka sangat berpatutan. Jika anda menghadapi masalah kereta di sekitar kawasan ini, sila lawati mereka untuk penyelesaian yang boleh dipercayai dan murah. Ini adalah tempat untuk pergi.
    By Ted Howland ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Bengkel yang sangat baik! Kami berlanggar beberapa minit dari bengkel dan tersadai dengan tayar/rim/hubcap yang rosak. Mereka dapat membaikinya dalam masa 30 minit dengan harga yang sangat baik. Sangat baik dan sangat mahir – jika anda menghadapi masalah kereta di kawasan ini mereka adalah tempat untuk pergi.

Krw workshop

  • Address: Lot6191, Genting Sempah, 69000 Genting, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (29)
  • Phone: +60 11-5558 3530
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Real Fitri ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Service tiptop! Kita tkthu bab2 kereta sambil repair sambil abg2 pomen hensem terangkn. Susah nk cari kt luar. Rata2 ada yg menipu. So lps ni boleh dtg sini walaupun sanggup berulang alik dari temerloh. Recommended 👍🏻✅
    By ELJEN AHIYAL ✭✭✭✭✭
    dalam minggu lalu
    Tiba2 clutch out,,, cari pomen yg brdekatan kat google kuar krw workshop,, pastu masalah setel alhamdulillah,,, service mmg terbaik
    By Mohamad Zarul Haziq bin Ahmad Hisham ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Kereta saya overheat kat bentong. Alhamdulillah abang2 pomen bengkel ni berhenti tolong. Service bagus dan jujur, siap ajar lagi. So yg tak tahu pasal maintenance kereta boleh tahu lepas abang2 ni ajar. 👍🏼👍🏼
    By Dddin ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Pomen harga berpatutan ,kualiti penting ,servis terbaik rekemen
    By Muhammad Rahman Bin Abdul Malik ✭✭✭✭✭
    Rahman Cekde)
    Water tank nissan sentra bocor di genting sempah. Dengan pantas servis terbaik diberikan.

Sempah Auto

  • Address: Jln Genting Sempah, Genting Sempah, 28750 Bentong, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (8)

RH SECRET AUTOWORK

  • Address: Genting highland Awana, 69000 Bentong, Pahang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (7)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Tyre Shop in Genting Highlands, please leave a comment below. We would love to hear from you!