Maynhiaga Cover
KL Reviews

KL International Hotel – Reviews & Photos KL International Hotel (Top Reviews)

KL International Hotel is a premier hotel located in the vibrant city of Kuala Lumpur, Malaysia. With its strategic location, modern amenities, and exceptional service, it is the preferred choice for both business and leisure travelers.

Here are some key features and highlights of KL International Hotel:

  • Conveniently located near major attractions, shopping centers, and business districts
  • Luxurious and spacious rooms with breathtaking views of the city skyline
  • Wide range of dining options, including international cuisines and local delicacies
  • State-of-the-art facilities, including a fitness center, swimming pool, and spa
  • Flexible event spaces and modern meeting facilities for successful business conferences or social gatherings
  • Prompt and courteous service from a team of dedicated professionals

At KL International Hotel, guests can expect nothing less than a memorable stay that combines comfort, convenience, and hospitality in the heart of Kuala Lumpur.

KL International Hotel, Malaysia – Real Reviews

Kuala Lumpur International Hotel in Malaysia
Kuala Lumpur International Hotel in Malaysia

Kuala Lumpur International Hotel

  • Address: Lorong Haji Hussein Dua Off Jalan Raja Muda Abd Aziz, 78, Lrg Haji Hussein 2, Chow Kit, 50300 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (1493)
  • Phone: +60 3-2697 8833
  • Reviews:
    Nazeri Ameen✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    The best nasi lemah in k.terengganu
    F Sam✭✭
    3 tahun yang lalu
    Kena naik taraf banyak benda dekat hotel ni. Makanan breakfast terlampau simple. Dekat rumah pun boleh buat sendiri ? pernah duduk sminggu kat sini. Pagi breakfast cuma ada satu lauk daging. Sama ada ayam, paru. Ayam kalau lambat memang habisla. Kul 830.kul9am mmg tggl sisa je. Dah la hancur2. Pekerja rajin. Friendly. Suka. Tp hotel terlalu buruk. Seat tandas dia buruk. Terkupas kupas. Haritu masuk bilik aircond pun rosak. Bila pggl maintenance dtg boleh pulak xdtg. Dua malam tido panas. Karpet pudar dan buruk. Takpa lagi tapi utk kulit sensitif, baru duduk bersila kejap, dia punya mianggggg mak aihhh. Seumur hidup tak pernah sy terkena gatal miang yang mcm tu. Walaupun p jungle trekking lalu semak samun. Tisu toilet pun agak tak pemurah. Nipissss je ha. Dahla dgn xda hos. Lecehla Nak mencebok. Nak membuang air besar dalam bilik hotel pikir 100kali. Nak toilet ada hos p turun lobi ada la toilet yg ada hos. Tupun xsemua k. Parking pulak seram. Lampu ada tapi malap. Scary kalau sorang2 rasa berlakon cite thriller mike myers. Tolong buat sesuatu. International xbrapa international. Tu je nak kabo. Dua bintang sebab bintang kesian je. Ikhlas ni.
    Sanji San✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Sarapan pagi sangat best, banyak pilihan, seawal 5-6 pagi dah ada sarapan. Bilik ikut pilihan juga rasanya, tapi agak lama juga deco dalam bilik tu. Parking hotel tak silap ada yang berbayar kat luar tapi bawah hotel tak pasti ada park atau tak.
    yun syna✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Sangat berpuas hati dengan hall seminar yang luas. Bilik berhawa dingin pastikan memakai jaket kerana suhu bilik sangat sejuk. Susun atur kerusi yang kemas dan menarik. Lokasi yang strategik cuma petang memang jammed sangat. Parking juga mudah dan banyak. Tawaran harga dewan sangat berbaloi dan murah.
    Ŝĥěřřý Ŝĥěřřý✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Selesa bermalam disitu, sebagai muslim tunjuk arah kiblatnya didlm bilik jelas tiada ragu, layanan penyambut tetamu takada masalah, buffet pagi halal semuanya kegunaan lif juga ok tidak gangguan dgn pelawat2 lain. Harganya untuk 1 bed single n 1 double juga sederhana. Wlpn binaan bangunan sedang rancak disekelilingnya, tapi tiada kedengaran wlpn mereka kerja mlm hari. Parkir pun tidak mahal dan rasa selamat juga, jadi hati pun rasa tiada ragu2 untuk bermalam disitu.

The Ultimate Guide to Visiting KL International Hotel

When using the products or services at KL International Hotel, there are several important considerations to keep in mind. These considerations will help ensure a pleasant and enjoyable experience during your stay.

Here are some key factors to consider:

  • Quality: One of the most important considerations is the quality of the products and services offered by the hotel. Make sure to research the hotel’s reputation and read reviews from previous guests to get an idea of what to expect.
  • Price: Another important factor is the price of the products and services. Consider your budget and determine if the hotel’s offerings fit within it. If the hotel is more expensive, evaluate if the quality and amenities are worth the additional cost.
  • Location: The hotel’s location is another key consideration. Consider the proximity to attractions, transportation options, and other amenities you may need during your stay. A centrally located hotel may be more convenient for exploring the area.
  • Amenities: Take note of the amenities offered by the hotel. These can include things like a fitness center, spa, swimming pool, or on-site dining options. Evaluate which amenities are important to you and factor them into your decision-making process.
  • Customer service: The level of customer service provided by the hotel can greatly impact your experience. Look for a hotel with positive reviews regarding their customer service, as friendly and helpful staff can make your stay much more enjoyable.
  • Accessibility: Consider the accessibility of the hotel. This includes features such as wheelchair accessibility, parking availability, and easy access to public transportation. Make sure the hotel can accommodate any specific needs you may have.

By considering these factors when using the products and services at KL International Hotel, you can ensure a positive and satisfying experience during your stay.</p

Top Family-Friendly Activities to Experience in Kuala Lumpur, Malaysia

99 Wonderland Park

99 Wonderland Park
4.1 (4,209)
3a, Jalan 1, KM12, Jalan Ipoh, Pusat Bandar Utara Selayang, 68100 Batu Caves, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Aquaria KLCC

Aquaria KLCC
4.4 (30,381)
Kuala Lumpur Convention Centre, Jalan Pinang, Kuala Lumpur City Centre, 50088 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Bamboo Playhouse

Bamboo Playhouse
4.5 (274)
Perdana Botanical Gardens, 50480 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

That concludes our article on KL International Hotel reviews from Mayniaga.com. Happy reading and we hope you find it useful.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *