Maynhiaga Cover
KL Reviews

Mandarin Oriental Kuala Lumpur: Real Reviews

The Mandarin Oriental Kuala Lumpur is a prestigious five-star hotel located in the heart of Malaysia’s vibrant capital city. With a reputation for luxury and impeccable service, this hotel offers a truly unforgettable experience for its guests. Here are some highlights:

  • Prime Location: Situated next to the iconic Petronas Twin Towers, guests at the Mandarin Oriental Kuala Lumpur enjoy easy access to the city’s premier shopping, dining, and entertainment destinations.
  • Luxurious Accommodations: The hotel boasts well-appointed rooms and suites that exude elegance and comfort. Each room features modern amenities, stunning city views, and opulent furnishings.
  • World-Class Dining: The Mandarin Oriental Kuala Lumpur is home to an array of exceptional dining options. From fine dining at the award-winning Lai Po Heen Chinese restaurant to international cuisine at Mosaic, guests can indulge in a variety of culinary delights.
  • Wellness and Relaxation: The hotel’s comprehensive wellness facilities include a state-of-the-art fitness center, an outdoor infinity pool, and a luxurious spa. Guests can rejuvenate their senses with a range of indulgent treatments and therapies.
  • Unparalleled Service: The Mandarin Oriental Kuala Lumpur prides itself on its exemplary service. The dedicated staff goes above and beyond to ensure that each guest’s stay is nothing short of perfect.

With its exceptional amenities, prime location, and commitment to excellence, the Mandarin Oriental Kuala Lumpur sets the standard for luxury accommodations in the city.

Mandarin Oriental Kuala Lumpur, Malaysia – Real Reviews

Mandarin Oriental, Kuala Lumpur in Malaysia
Mandarin Oriental, Kuala Lumpur in Malaysia

Mandarin Oriental, Kuala Lumpur

  • Address: Kuala Lumpur City Centre, 50088 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (7627)
  • Phone: +60 3-2380 8888
  • Website:
  • Reviews:
    Rifqi Asha’ari✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Dalam tandas tak ada pili air. Jenuh nak mencuci. Sepatutnya sediakan 1/2 bilik air yang ada. Thank you
    Intan Nazifah✭✭
    setahun yang lalu
    hi mo. sy menginap di mo pada 7 mei 2022.. expectation sy terhadap mo adalah tinggi. tak di nafi kan mo mmg mewah dan cantik. lokasi yg bagus. akan tetapi, dgn bayaran rm500++ sy akur, sy tinggal.di bilik yg basic. itu tak menjadi isu . apa yg aneh ny, toilettries yg mo sedia kan, tak ada body lotion! aneh bukan? body lotion itu bukan toiletries mewah pon. ianya toiletries yg basic.. apabila sy col staf dan bertanya.. mereka jawb, bilik basic mmg takde lotion. whattt??? lagi satu, mo kl, duduk di negara malaysia. majoriti customer mo pon rakyat tempatan. mengapakah kami di tegur staf, tak boleh mandi dalam kolam, hanya sbb kami pakai seluar pendek dan baju t shirt? alasan staf tu, dia takut klorin rosakkn baju dan kulit. whatttt.. oh come on, bagi la chance, pelanggan mandi, bukan berkubang dari subuh sampai isyak pon dalam tu. bab ni paling menyirap rasa. rasa nk sound balik staf tu. tp tak pe lah, tak berbaloi pulak gaji dia nk makan maki klien. paham tak mo? dapat tak tu? kami tinggal kt mo, bayar cash. tak berhutang pon, byr instalment smpi 3×. wpn kami ni org kampong, org malaysia, melayu, makan budu, makan tempoyak, jadi kami ni pon kena double standard ke? kena ikut cara orang putih, mandi pakai swimming trunk, tak yah pakai baju? dalam negara islam sendiri pon nk prejudis dgn etika pemakaian org islam. mmg jadi kulit melecur, kulit sopak ke kalau mandi pakai t shirt, pakai seluar pendek? mmg rosak ke kolam mo, kalau ktorg pakai mcm tu? so, duit maintenance korg rabak, abes kena baiki kolam?? haaaa.. harap mak long lah ye, harap di baca, dan di balas. jangan ckp tak paham bahasa melayu pulak. ehhhhh. sekian
    Maizatul Ahmad✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Percutian kali ni memang berbaloi sebab semuanya bernalan lancar dan menarik. Dari mula check in sehinggalah check out semuanya sangat-sangat lancar. Housekeeping yg mengemas sgt cepat menjalankan tugas, bilik berbau wangi, kaunter lobi utama yang sangat peramah dan sangat membantu. Penjaga pintu hotel yg sentiasa prihatin dan ringan tulang menghulurkan bantuan sepanjang 15/11- 17/11 saya berada disitu. Terima kasih semua dan anda memang terbaik!!! ??????
    Muhammad Hakimi✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    hotel bilik selesa, nak solat ruang ada, boleh tengok Netflix, harga okay !!
    KuMiN Channel✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Bilik selesa, staff semua mesra pelanggan, makanan memang sedap, bersebelahan dengan KLCC, dan terima kasih kek birthday untuk saya.

    cuma lobby agak gelap dan tempat parkir yang rendah dan agak sempit untuk kenderaan besar (perlu skill utk elak kereta langgar dinding) ?.

Everything You Need to Know to Visit Mandarin Oriental Kuala Lumpur

When using a product or service at the Mandarin Oriental Kuala Lumpur, there are a few things to consider to ensure a smooth and enjoyable experience. The following are some factors to keep in mind:

  • Language: As Mandarin Oriental Kuala Lumpur is located in a predominantly Mandarin-speaking country, it is important to be aware of the language barrier. While staff members at the hotel are generally fluent in English, some may have limited proficiency, so being clear and concise in your communication can help avoid any misunderstandings.
  • Cultural etiquettes: Malaysia has a diverse cultural background, and it’s important to respect and adhere to local customs and etiquettes when using the hotel’s products or services. For example, removing shoes before entering certain areas or greeting with a handshake instead of a hug may be expected.
  • Pricing: Mandarin Oriental Kuala Lumpur is a luxury hotel, and its products and services may come with a higher price tag. It is essential to familiarize yourself with the prices of the items or services you plan to use to avoid any unexpected expenses.
  • Reservations: Due to its popularity and high demand, it is advisable to make reservations in advance when using products or services at Mandarin Oriental Kuala Lumpur. This applies to their restaurants, spa treatments, and other amenities to ensure availability and a seamless experience.
  • Attire: Certain areas of the hotel, such as its restaurants and bars, may have dress codes. It’s always a good idea to check the dress code guidelines in advance to ensure you are appropriately attired and can fully enjoy the facilities.

Top Family-Friendly Activities to Experience in Kuala Lumpur, Malaysia

99 Wonderland Park

99 Wonderland Park
4.1 (4,209)
3a, Jalan 1, KM12, Jalan Ipoh, Pusat Bandar Utara Selayang, 68100 Batu Caves, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia
Aquaria KLCC

Aquaria KLCC
4.4 (30,381)
Kuala Lumpur Convention Centre, Jalan Pinang, Kuala Lumpur City Centre, 50088 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Bamboo Playhouse

Bamboo Playhouse
4.5 (274)
Perdana Botanical Gardens, 50480 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malaysia

Our exploration of the top Mandarin Oriental Kuala Lumpur in Malaysia brought to you by Mayniaga has come to an end. We trust you’ve found our review enlightening and hope it serves you well.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *