Maynhiaga Cover
KL Reviews

Pullman Hotel KL: Real Reviews

Pullman Hotel KL, Malaysia – Real Reviews

Pullman City Centre Hotel and Residences in Malaysia
Pullman City Centre Hotel and Residences in Malaysia

Pullman City Centre Hotel and Residences

  • Address: 4, Jalan Conlay, Kuala Lumpur, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (5979)
  • Phone: +60 3-2170 8888
  • Website:
  • Reviews:
    Firdaus Us✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Bersih dan sangat selesa untuk berkelah sesuai untuk famale
    azlina aa✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Breakfast big portion,sedap. Makanan yg diorder hantar ke bilik agak kurang sedap.Kami ambil pakej sempena Ramadhan tiba2 PKP,gantian pakej kurang menarik.Overall ok.Pool tak perlu booking.
    Yuena Lawa✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Bilik : bersih + selesa Staff : mudah berurusan Cafe : roti canai paling sedap. Lain tu biasa je kot. Lunch pon boleh la. Lokasi : sangat strategik. Depan pavi, nak ke klcc jalan kaki je. Mudah sangat. Pool : bersih tapi tak de la besar sangat.

    Oh btw, staff yang cuci bilik di tingkat 18, sangat la baik. Mudah nak berurusan. Overall best!

    Khairul Nizam✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Bilik bau rokok. Sakit hidung nak tidur. 12th floor. Breakfast ok. Location ok. Bilik ok. Tilam best. Shower best.
    Rizal Shah✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Penginapan yang selesa,.makanan beraneka boleh dipilih

Pullman Kuala Lumpur Bangsar

  • Address: 1, Jalan Pantai Baharu, Jaya Tower 3, 59200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (5474)
  • Phone: +60 3-2298 1888
  • Website:
  • Reviews:
    Amirul Hakimi✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Pullman Bangsar, Kuala Lumpur.

    Check in : 1/2/2022 Check out : 2/2/2022 Price : RM243.80 per night. Booking thru Agoda. (Last minute booking)

    Customer service : 5 ⭐

    Minta early check in dibenarkan tu pun mungkin sebab ada bilik kosong. Check in dan check out smooth. Receptionist, bell boy dan semua staff memang ramah. Setiap kali jumpa akan senyum sambil letak tangan di dada gitew. Minta tolong angkat barang memang sepantas kilat akan ditolong. Kita as pelanggan rasa dihargai walaupun kita pakai selekeh je. Sesetengah hotel staff dia kalau nampak kita selekeh nak taknak je layan.

    Bilik : 4 ⭐

    Saya dan family kecil saya menginap di Deluxe Room King Bed. Semua lengkap dan berfungsi dengan baik. Aircond sejuk. Ada bath tub, seperate shower dan kelengkapan toiletries. Air panas berfungsi dengan baik. Wifi laju. Pemandangan memang betul-betul mengadap federal highway.

    Others :

    Parking free. Kena validate dulu setiap kali nak keluar. Suasana hotel sunyi tapi takda la sampai seram. Memang sesuai untuk family yang ada anak kecil macam saya ni sebab anak2 saya yang akan meriuhkan hotel ni.

    Need to be upgrade :

    TV lama takpa tapi pastikan elok sebab suara dan video kt tv tak serentak. Nak tengok pun takda mood. Bantal mohon tukar pada yang baru sebab bantal sediada squishy. Tak best bila baring.

    Saya tak ambil breakfast di hotel order grab je. Overall saya berpuas hati menginap 1 malam di sini.

    Mohd Kamal
    2 tahun yang lalu
    Makan Bukan puasa yg teruk.. Tiada harga utk warga emas , kambing golek x da dan digantikan dgn kambing panggang yg keras .. air tebu x seperti tebu makanan .. ambil sup daging tapi bagi tulang sahaja! setelah diberitahu tentang makanan kepada manager yg bertugas pon masih tiada apa2 tindakan diambil. service yg teruk dan makanan yg teruk.. tidak dicadangkan buka puasa di pull man bangsar ni.. sekian.. to hotel pls improve ur food quality and ur service..
    Khai Apih✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    So far tahap memuaskan, mencapai expectations sye, staff friendly, call reception cepat angkat Dan act fast, cleaniless I give 9/10 sbb masih ad aluminium Maggi beneath menu, mungkin org yg duduk sebelum ni kot tinggal Dan terlepas pandang, and also ad sisa baki megi dlm cawan sye yg tak dicuci, so far perabot semua dlm keadaan baik, aircond susah nk control tpi sejuk, Bath tub besar Dan muat satu bdn (tinggi sya 170cm) will repeat again if the management improved in future
    Ismail Muhamed✭✭
    2 tahun yang lalu
    Bilik dikemas agak lewat Dan dikemas tidak begitu bersih. Cadar pun dikemaskan secara ala kadar. Dan perokok hati2 hotel akan disaman RM500 kalau jumpa puntung tapi kalau Kita tertinggal barang anggap hilang terus lah. Saya tertinggal ubat insulin saya dalam peti sejuk hotel X ambil perhatian utk hubungi. Dah kena buang kot. Tapi kalau nak Saman puntung rokok laju je. Makanan normal sgt kalau buffet Ramadhan saya X akan byr utk ke Pullman bangsar
    Riduan Harddes✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    staff semua okay.. sangat membantu bila diperlukan which is nice… makanan pun sedap cuma kalau boleh tukar jadual makanan contohnya setiap hari khamis menu yang dihidangkan adalah sama untuk setiap minggu so banyak staff saya complaint menu makanan yang sama dan dah jemu. Mohon tukar menu makanan je.. yang lain tiptop.. terbaik

A Comprehensive Guide to visit Pullman Hotel KL

When using the products or services offered at Pullman Hotel KL, there are several factors to consider. These considerations can help ensure a pleasant and satisfactory experience during your stay.

  • Quality: The quality of the products and services provided by Pullman Hotel KL should be a primary concern. From the rooms to the dining options to the spa services, it is important to ensure that the quality meets your expectations.
  • Customer Service: The level of customer service offered by the hotel staff is another crucial aspect to consider. Friendly and attentive staff members can greatly enhance your overall experience and make you feel valued as a guest.
  • Accessibility: The convenience and accessibility of the hotel’s location should also be taken into account. Consider factors such as proximity to public transportation, attractions, and business centers to ensure easy travel and accessibility during your stay.
  • Price: The cost of the products and services at Pullman Hotel KL should also be considered. Determine whether the prices align with your budget and if they offer good value for the quality and amenities provided.
  • Amenities: Take note of the amenities offered by Pullman Hotel KL. This includes facilities such as a fitness center, pool, spa, and dining options. Consider whether these amenities align with your preferences and needs.

Overall, when utilizing the products and services offered by Pullman Hotel KL, it is important to consider factors such as quality, customer service, accessibility, price, and amenities. By considering these factors, you can ensure a pleasant and satisfactory experience during your stay.

Best Places to Stay in Kuala Lumpur, Malaysia

Alia Premier KLCC

Alia Premier KLCC
4.3 (73)
3rd Floor, 138, Jalan Ampang, Kampung Baru, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
AnCasa Hotel Kuala Lumpur

AnCasa Hotel Kuala Lumpur
4.1 (2,485)
Jalan Tun Tan Cheng Lock, City Centre, 50500 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur

Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur
4.3 (21,313)
1, Jln Imbi, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

That concludes our article on Pullman Hotel KL reviews from Mayniaga.com. Happy reading and we hope you find it useful.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *