Samsung Authorized Service Center - The Gardens Mall in Kuala Lumpur
Samsung Service Centre

The Top 10 Popular Samsung Service Centre in Kuala Lumpur

Here is a list of the best Samsung Service Centre in Kuala Lumpur, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Samsung Authorized Service Center – The Mines Shopping Mall

  • Address: L4-07(1) Level 4, The Mines, Jalan Dulang, Mines Resort City, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (397)
  • Phone: +60 3-8957 0933
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 8:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 8:00 PTG

Samsung Authorized Service Center - The Gardens Mall in Kuala Lumpur
Samsung Authorized Service Center – The Gardens Mall in Kuala Lumpur

5 Replies to The Top 10 Popular Samsung Service Centre in Kuala Lumpur

  1. Datang pusat service ni jam 10 pagi tadi & jam 1 tengahari dah siap tukar LCD (crack) Samsung S21 Ultra…sangat pantas, siap staff best nama Arief ni tolong orderkan Vacum Cleaner Samsung lepas saya tanya sini boleh order ke lepas nampak iklan kat screen PC belakang kaunter Arief ni duduk…Syabas Samsung SC The Mines sebab ada staff tahap 5 bintang macam ni…Senyum, Mesra, Ikhlas, Utamakan Pelanggan, Service Tip Top 5 Star, TQVM

  2. service sangat pantas, semalam datang harini dah siap repair. staffs are very friendly & assist saya dengan baik

  3. Service terbaik! Thank to Ms Rohani!! SERVICE TERBAIK! SANGAT2 PERAMAH & BAGI TUNJUK AJAR ..

  4. Pusat servis yang bersih dan teratur. Meskipun hanya 2 kaunter dibuka drp 4 kaunter (mungkin kerana baru selesai cuti raya) tetapi proses berjalan lancar. Saya dilayani oleh Arif selepas sekitar 15 minit masa menunggu – tidak ramai pelanggan kerana masih awal dan hari ini Isnin. Arif menerangkan kos dan status dengan baik dan jelas. Saya ke sini kerana isu skrin telefon. Oleh sebab jaminan sudah tamat, Arif menerangkan opsyen yang ada. Kesuntukan masa dan keperluan menyebabkan saya memilih opsyen segera. Akad dimeterai untuk pembaikan dan selepas lebih kurang 2.5 jam ( saya luangkan untuk merarau, membeli bahan keperluan, masa yg dihabiskan dengan produktif – ?), saya kembali ke pusat servis. Setelah mendapat giliran, saya menerima telefon saya kembali macam baharu. Terima kasih, Arif dan pasukan pusat servis Samsung Mines. Teruskan khidmat yang baik ini.

  5. Service sangat pantas, hantar sabtu dan ahad dah boleh collect…banyak info yg diberi untuk penjagaan dan promo

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Services Offered at Samsung Service Centers in Kuala Lumpur

Samsung service centers in Kuala Lumpur offer a range of services to assist customers with their Samsung products. These services may include:

  1. Product Repairs: Samsung service centers handle repairs for various Samsung products, such as smartphones, tablets, laptops, televisions, home appliances (refrigerators, washing machines, microwaves, etc.), and other electronic devices.
  2. Software Updates: They provide software updates for smartphones and other devices to ensure they have the latest features and security patches.
  3. Screen Replacements: For smartphones and tablets with cracked or damaged screens, Samsung service centers can replace the screens with genuine Samsung parts.
  4. Battery Replacements: If the battery in your Samsung device is not performing well, the service center can replace it with a new one.
  5. Warranty Support: If your Samsung product is under warranty and experiences issues covered by the warranty, the service center can provide repair or replacement services free of charge or at a reduced cost.
  6. Diagnostic Services: Technicians at Samsung service centers can diagnose hardware and software issues with your devices and provide appropriate solutions.
  7. Data Transfer: When getting a new Samsung device, the service center may offer data transfer services from your old device to the new one.
  8. Accessories and Parts: Samsung service centers may have genuine Samsung accessories and parts available for purchase, such as chargers, cables, cases, and more.
  9. Customer Support: They offer assistance and support for general inquiries, troubleshooting, and usage tips for Samsung devices.

Please keep in mind that the specific services offered may vary depending on the location and type of Samsung service center. Additionally, since my information is not up-to-date, I recommend checking Samsung’s official website or contacting their customer support for the most current list of services available at their service centers.

The 10 Best Samsung Service Centre near Kuala Lumpur

Samsung Authorized Service Center - The Gardens Mall in Kuala Lumpur
Samsung Authorized Service Center – The Gardens Mall in Kuala Lumpur

Samsung Express Service Center- Pandan Kapital Shopping Complex

  • Address: L2/23D, Ground Floor, Pandan Kapital Shopping Complex Persiaran MPAJ, Jalan Pandan Utama, Pandan Indah, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (113)
  • Phone: +60 12-390 1032
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 7:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 7:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 7:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 7:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 7:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 7:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By tom321 Star
    3 bulan yang lalu
    Dah tahu pun lambat dia orangbekerja….hanya tak tahu macam mana boleh sampai lambat macam ni sj….tengok customer berapa tak sanggup tunggu terus balik…Samsung Samsung… Agent macam ni la yang buat Company tak maju…3number saja tunggu dekat 50mins…tengok dia orang buka 1 invoice boleh sampai 20mins
    By Aaron Syawal ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Dua kali pernah hantar repair replace backglass s20 fe. Seriously staff semua friendly and sangat knowledgeable. Harga mmg berpatutan dgn kualiti dan originality spare parts. Tp rasanya kena hantar utk kali ke-3 pula ni. Dah crack lg cameranya. Adehhh. Nnt saya dtg lagi ye 😄
    By Timon
    setahun yang lalu
    12/8/2021 Aku tuka backglass ambik masa dlm 2-3jam sbb nk bkk ssh n nk buat water resistant test… Bile dh siap aku tngok pasang tak betul 13/8/2021 dorg pasang balik dh siap aku tngok dpn dorg same je pasang tak betol 2x dh ni dorg pasang balik..so skrng ni 14/8/2021 ni kira kali ke-3 klau tak ngam jugak…. Berkemunkinan: 1. Barang ganti tiruan/reject (sbb pasang tak ngam…) 2. Tak buat water resistant test.. TQ SAMSUNG ATAS KESUSAHAN YANG SAYA DAPAT….
    By T Loon
    2 tahun yang lalu
    hantar tablet untuk check masalah,kata pkl 5 call bg sy..tunggu sampai pkl 5 tak ada seorang call bg sy..lepas tu saya call centre tidak ada seorang staff jawap…so sy terpasak walk in lg..tanya counter masuk dlm mekanik room keluar balik kata mau cas beberapa ratus..tengok muka pun sdh tau mekanik masing tidak check lg..so not professional
    By BADEY DEE ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Ok lah….tapi kalau boleh tingkatkan kualiti kerja lah…setakat tukar usb port sampai 3 hari…apa pun teruskan usaha yg terbaik untuk customer samsung👏👍kena ada kritikan..baru boleh “awesome”.thank you samsung.

Samsung Authorized Service Center – Pavilion

  • Address: Lot 1.19.00 Level 1, Pavilion Kuala Lumpur, 168, Jln Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (67)
  • Phone: +60 3-2110 2708
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Mekan Nuvryyev ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Kami datang ke kedai ini pada saat-saat akhir hanya untuk menyemak sama ada mereka mempunyai stok tab Samsung S8 Ultra dan nasib baik mereka mempunyai unit terakhir. Kami memutuskan untuk membelinya dan kami dibantu oleh En Hanafie & Miss Cassie. Semuanya berjalan lancar dari pembelian transaksi hinggalah kepada semakan produk dan juga promosi yang berjaya kami rebut. Terima kasih banyak atas perkhidmatan yang hebat, mereka berdua sangat mesra dan membantu untuk melayan semua pertanyaan kami. Kami akan gembira untuk datang ke sini lagi untuk pembelian akan datang.
    By Dato Goh ✭✭
    sebulan yang lalu
    Maaf perlu memberi 2 bintang kerana pertama kali menghubungi perkhidmatan pelanggan tetapi tiada yang menjawab, dan saya terus menelefon berkali-kali masih tiada yang menjawab, bolehkah sesiapa memberitahu saya apa yang berlaku? Or mybe terlupa nak update nombor lama?😅
    By Kiwi Wong ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Dilawati pada hari Ahad lepas. Saya dilayan oleh seorang pembantu khidmat pelanggan yang bernama Helmi. Dia sangat memperhatikan soalan saya dan juga membantu.
    By Dinesh perera ✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Pusat servis Samsung tidak sibuk semasa kami berada di sana dan ahli kakitangan sangat membantu dan melakukan yang terbaik untuk melihat isu telefon kami walaupun kami tidak dapat membetulkannya kerana telefon saya adalah model Australia.
    By Muhammad Firdaus
    2 bulan yang lalu
    Aku rasa mereka upah kakitangan kerajaan kot. Hahahahaha. Saya menelefon berkali-kali tetapi tiada siapa yang mengangkat panggilan saya.

Samsung Experience Store Low Yat (1st Floor)

  • Address: Lot 1-005, First Floor, Low Yat Plaza No. 7, Off, Jln Bukit Bintang, Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (52)

S. O. S. Mobile Services Centre (M) Sdn. Bhd.

  • Address: L2/23D , GROUND FLOOR , PANDAN KAPITAL SHOPPING COMPLEX, Persiaran Mpaj, Pandan Indah, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (8)

Samsung Authorized Service Center – Sunway Pyramid Shopping Mall

  • Address: 3, Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (500)

Samsung Authorized Service Center @ 1 Utama

  • Address: 1 Utama Shopping Centre (New Wing), S330C, 2nd Floor Shopping Mall, 1, Lebuh Bandar Utama, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.4 (334)

Samsung Authorized Service Center – The Gardens Mall

  • Address: Lot T-242A, T-242B & 243, 3rd Floor, The Gardens Mall,, Midvalley City, Lingkaran Syed Putra,, 59200 Wilayah Persekutuan, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.3 (277)

Samsung Service Center

  • Address: 12-32, Jalan PJU 1/3d, Sunway Mas Commercial Center, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (116)

Samsung

  • Address: L1-061 & L1-062, mytownkl , No.6, Jalan Cochrane, Seksyen 90, Kuala Lumpur, 55100, Wilayah Persekutuan, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3 (2)

Samsung Authorized Service Center – Plaza Low Yat

  • Address: Lot 4-28, 4th Floor, Plaza Low Yat, Maluri, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Samsung Service Centre in Kuala Lumpur, please leave a comment below. We would love to hear from you!