HUNGRY BAE RESTAURANT in Seberang Jaya
Breakfast

TOP 10 Best Breakfast near Seberang Jaya

Here is a list of the best Breakfast in Seberang Jaya, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

McDonald’s Caltex Sunway Prai DT

  • Address: Lot No. 5730, 5731 & 5732, Jalan Jelawat, Mukim 1, Pusat Bandar Seberang Jaya, 13700 Perai, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (3911)
  • Phone: +60 4-398 2180
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 2:00 PG
    Selasa: 6:30 PG – 2:00 PG
    Rabu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Khamis: 6:30 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 6:30 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Ahad: 6:30 PG – 2:00 PG

HUNGRY BAE RESTAURANT in Seberang Jaya
HUNGRY BAE RESTAURANT in Seberang Jaya

5 Replies to TOP 10 Best Breakfast near Seberang Jaya

  1. Bila ramai servis kelaut..semakin lama semakin terok servis..makin lembab..slow food not fast food..cust walkin tak ramai, drive thru pon tak ramai, delivery pon xbnyk tapi still slow..bad service

  2. Add on kena charge, tapi makanan x dapat.. Bukan kepada masalah dicaj, tapi masalah tak dapat.. Benda da bayar awal.. Untung nak tapi barang kedekut nak bagi.. Lastly, nasi x makan sebab kuah x ckop..

  3. Sangat terok yeeeeee ,sy betul ii kecewaaaaaa,sy add sambal nasi lemak ,lepas tu sy dpt sos yg wrna hitam tu,bila di tny dia ckp sy salah tekan ,dengan nada yang kasar,lelaki India kurus ,sy sgt iii kecewaaaaaa ,Dahla ckp kasarrr ,sedangkan kita nie ckp elok ii ng jantan tu

  4. Servis 0% oder online melalui apps n take away bila pergi ambil semua bagi tak cukup,sedangkan ode set,tak dapat air dan aiskrim bila tanya seperti blur blur dan nak reedem kupon untuk aiskrim pun tak bole sedangkan d kupon tu tulis any purchase bole reedem so bad service!!!walaupun hanya air dan aiskrim yang saya tak dapat tapi saya geram sebab saya tanya mana aiskrim n air??mungkin nilai air dan aiskrim sedikit bagi orang lain tapi bagi saya besar bukan sekali ode d mcd seberang jaya melalui apps selalu dapat tak cukup tapi kali ni tak bole sabar!!sepatutnya staff mcd bole tengok apa yang pelanggan ode jangan jadikan alasan tak perasan,ya saya tau customer ramai tapi saya bertanya dengan cara yang baik sepatutnya bila tiada,just gantikan apa yang tiada sudahla tak payah nak buat buat blur sedangkan di resit ada tertulis!!!!bad service!!!jawab di akhirat.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Breakfast near Seberang Jaya

HUNGRY BAE RESTAURANT in Seberang Jaya
HUNGRY BAE RESTAURANT in Seberang Jaya

Restoran Anggerik Desa

  • Address: 21, Jln Todak 4, Bandar Seberang Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (1293)
  • Phone: +60 11-5178 0905
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Asniza Ali Amran ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    I came here for breakfast bcoz of the reviews I read. I had laksam, roti canai tisu, kueh lompat tikam, kueh badak berendam, nescafe & milo. All were awesomely good. Next time around I would like to taste their nasi kerabu & nasi dagang.
    By Azera Farhani ✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Tempat makan sedap. Service pantas. Parking ja susah nak cari masa weekday.
    By Norhayati Ibrahim ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Seriusss…sodap.. first time makan d restoran ini. Kami dr seremban.. bercuti…sodap, banyak & harga sgt berbaloi brbnding harga di seremban dgn menu yg kami pesan..boleh booking hotel yg brhampiran di skitar restoran ini..
    By ID Ventures ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Terletak dekat pusat bandar Seberang Jaya.jika datang sebelum pukul 9am,parking banyak di depan kedai.

    Menu standard kedai breakfast selera Pantai Timur.ada nasi dagang,nasi kerabu,nasi pulut,kuih2 dan lain2.

    Rasa masakan sedap dan harga standard. Plus point ada jual kuih tradisional Pantai Timur dan produk2 industri kecil(kerepek,kudap2 dll).

    Boleh bayar secara tunai dan pakai ewallet.

    By noorfazirah othman ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Pergi penang semua kalut cari nasi kandar.. kalo orang pantai timur tiba2 rindu masakan pantai timur ini kedai dia.. macam2 makanan ada.. murah2..

Kedai Kopi Kuan Nan

  • Address: Lebuh kurau 3, Taman, Jalan Gan Chai Leng, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.6 (1025)
  • Phone: +60 12-412 3886
  • Reviews:
    By Poomilan Barathi Tasan
    seminggu yang lalu
    Kami sekeluarga pergi Chai Leng Park untuk makan lunch bersama keluarga…sebaik kami parking tepi restoran bernama ‘ KUAN NAN ‘ kami ternampak beberapa ekor tikus-tikus berkeliaran ditepi kedai dan ada beberapa ekor tikus yang ada diatas pengepit makanan yang bergantung di kedai itu…kami tidak sempat mengambil rakaman semasa itu. Kami hanya mengambil rakaman video sahaja yang ada seekor tikus yang lari dari tepi restoran itu kedalam longkang yang berada di tepi restoran KUAN NAN CHAI LENG PARK.Harap Pihak Berkuasa mengambil tindakan yang sepatut keatas pihak restoran itu.Harap mengambil tindakan sebelum sesiapa yang makan itu tidak memdapat food poison.Sekian sahaja dari Lan Batu Kawan 🙏🏽
    By Oppo F11pro
    5 bulan yang lalu
    Sudah 3 kali pergi kedai makan ni pelayan yang bagi minuman Sangat sangat lambat nak layan.. dia tak tau mana nak layan pelanggan yang mana yang datang awal.. mana yang dah tunggu lama … 3 kali i pergi 3 kali dia buat perangai yg sama..
    By Sura Gunasegaram
    setahun yang lalu
    Tk boleh.. Ni bukan nasi kandar …. Paling Teruk…. Service out.. Kuah campur out
    By Daraman Japang ✭✭
    Mallotta)
    Kedai macam wa punya belakang rumah 🏠🤔🤔🤣🤣
    By William Alvisse ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Good Char kuey teow

OldTown White Coffee Sunway Perdana

  • Address: Ground & 2nd Floor, 23, Jln Todak 6, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (954)

Homestyle Kopitiam Inderawasih

  • Address: No. 2795, Tingkat Bawah Wisma ING, Jalan Chain Ferry Taman Inderawasih, Prai, 13600, Perai, Pulau Pinang, 13600, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (194)

Arowana Eleven Cafe 福建面

  • Address: 11, Lorong Arowana Emas 2, Taman Arowana Emas, 13500 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (108)

HUNGRY BAE RESTAURANT

  • Address: 45, Jln Todak 6, 13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (104)

Jijah Nasi Campur

  • Address: Seberang Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (67)

Kafetaria Al Fattah

  • Address: 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (32)

Gerai Pokok Cherry

  • Address: Seberang Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (28)

Jai Roti Canai Sempoi

  • Address: Food Court, Lengkok Tenggiri, Seberang Jaya, 13700 Perai, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (22)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Breakfast in Seberang Jaya, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!