Restoran Heng Heng Wang 兴旺白咖啡茶餐室 in Teluk Intan
Breakfast

TOP 10 Best Breakfast near Teluk Intan

Discover the top-rated Breakfast in Teluk Intan, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Kedai Kopi Ah Wah

  • Address: Jalan Syed Abu Bakar, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (425)
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 2:30 PTG
    Selasa: 6:30 PG – 2:30 PTG
    Rabu: 6:30 PG – 2:30 PTG
    Khamis: 6:30 PG – 2:30 PTG
    Jumaat: 6:30 PG – 2:30 PTG
    Sabtu: 6:30 PG – 2:30 PTG
    Ahad: 6:30 PG – 2:30 PTG

Restoran Heng Heng Wang 兴旺白咖啡茶餐室 in Teluk Intan
Restoran Heng Heng Wang 兴旺白咖啡茶餐室 in Teluk Intan

5 Replies to TOP 10 Best Breakfast near Teluk Intan

  1. Sebaik sahaja kami duduk, kakitangan bertanya apa yang perlu dimakan tanpa memperkenalkan? Sedikit hairan. Selepas melihat telefon saya, saya menyedari bahawa terdapat banyak makanan yang dijual, saya hanya memesan sepinggan mee jawa, dan memang sedap. Kopi oo kuat tapi rasa biasa-biasa, sup untuk ladu (4 ketul) sikit… (tengok sendiri ? ) Total RM 17 Harga berpatutan.

  2. Kopitiam popular dari jauh. Pelayan yang tidak masuk akal benar-benar menyelesaikan sesuatu dalam sekelip mata. Anda dilayan dengan cepat. Mee sup jernih dan mee kari, dan semestinya mee rebus. Saya dapati mee kuning itu melekat, tidak mengikut citarasa saya. Mereka juga mempunyai YTF. Charsiewbao di sini adalah RM2.60 yang mahal walaupun mengikut standard KL.

  3. Mee rebus aka mee India memang sedap!! Mee sos gelap juga sangat sangat baik!! Kopinya wangi dan sedap, berpatutan untuk makanan harian anda dan perkhidmatan yang sangat mesra

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Breakfast near Teluk Intan

Restoran Heng Heng Wang 兴旺白咖啡茶餐室 in Teluk Intan
Restoran Heng Heng Wang 兴旺白咖啡茶餐室 in Teluk Intan

Anson Bali Cafe

  • Address: 1861, Jalan Manggis, Taman Manggis, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (392)
  • Phone: +60 11-2620 1861
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Youmeden Luqman ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Keunikan adalah dekorasi kedai yg ala2 Bali. So kpd yg mementingkn persekitaran sini utk anda.

    Lokasi tepi jalan, dari jauh dah nmpk dah, agak sukar nk terlepas.

    Kalini Youmeden order Spaghetti dgn Smoked Duck, rasanya sungguh marvelous. Mmg xcukuplah psal sedap sgt. Selain tu, nasi goreng pineapple, fuh punya xkedekut ayam, xde satu sudu pun yg xde ayam. Mmg bersepah ayam dia. Minuman pun mmg law2 sedap.

    Layanan mmg usah dikata, marvelous. Waktu pergi tu org pun xramai, so kami dpt layanan tiptop. Mesra2 orgnya.

    Kebersihan mmg 10/10. Ye la mmg mereka pentingkn deco udah tentu cerewet bab kebersihan, kaaan?

    By ARen ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tempat dia lawaaaaa gila like byk gila corner utk tangkap gmbar…tmpat dia sgt la aesthetic like design each corner sgt la different and unique..bg yg suka bergmbar tu maybe perlukan dua jam utk tangkap gmbar je hahahha ..kami pegi kul 8 haritu..pastu kdai ttup kul 9 mlm so mmg kjap je la nk bergmabr lg nk mkn lg..nasib baik bila order tu cpat je dia smpai…harga maybe a quite pricey for first timer tp serious sedap do
    By Afiq ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    tempat ni lawa,sangat sesuai untuk korang nak tangkap gambar,makanan pun sedap,harga pun untuk korang makan sebulan sekali bolehla pergi
    By Rafiq Redza ✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Tempat cantik dan mewah.. Makanan banyak pilihan..
    By Arinah Hanis ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tempat lawa sangat2 sesuai nak bergambar on every corner. Steak pun affordable and sedap 👍🏻 Tak rugi makan sini. Choices pun banyak. Would love to come again ✨

Coffee Lab Cafe

  • Address: 4A-G, Jalan Laman Intan, Bandar Baru, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (364)
  • Phone: +60 5-610 4117
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 12:30–11:00 PTG
    Selasa: 12:30–11:00 PTG
    Rabu: 12:30–11:00 PTG
    Khamis: 12:30–11:00 PTG
    Jumaat: 12:30–11:00 PTG
    Sabtu: 12:30–11:00 PTG
    Ahad: 12:30–11:00 PTG
  • Reviews:
    By Manis Official ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Makanan okay cuma tawar sikit. Tapi overal ok je janji jgn masin hehe 😋
    By NAZRI BIN MOHAMED
    2 tahun yang lalu
    RM16.90 utk nasi goreng lembik, sayur xder..seafood pom hanyir,still ada bau…😫😫😫
    By yuzillah hamid ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Sedap dan harga pon berpatutan….
    By Ahmad Hanafi ✭✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Terbaik 1) makanan sedap memang cukup rasa.. memang berpatutan dengan harga 3 ) masa menunggu makanan tak lama 4) staf semua terbaik dan keluarga Malaysia

    Yang nak datang sini 1) harga makanan agak tinggi sedikit tapi rasa makanan berpatutan 2) parkir kereta agak susah sedikit bila waktu petang malam ok sikit

    * Aku dah 3 kali makan sini bawak keluarga

    By Irwati Aboo Bakar
    2 tahun yang lalu
    Setiap kali dine in makanan berubah2 rasa..today nasi goreng cl betul2 tak sedap..nasi n ayam tawar..tak berbaloi dengan harga yang dibayar..staff pun bising dah macam makan di gerai tepi jalan..bersembang..gelak dengan kuat..bercakap dengan perkataan yang kurang sopan..tiada respect dengan customer yang sedang makan..sangat2 disappointed👎

ANSON HAINAN KOPITIAM

  • Address: 1065-A, Jalan Mah Pooi Soo, Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (224)

Caribou Cafe

  • Address: No 1, Lot 2982, Lorong Masjid 7, Kampung Bahagia, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (214)

Restoran Heng Heng Wang 兴旺白咖啡茶餐室

  • Address: Lorong 1, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (158)

Spoon Cafe

  • Address: No 7, Lorong Impiana 1, Jalan Merbuk, Taman Impian, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (80)

Tong Hai Coffee Shop

  • Address: Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (56)

民樂茶室 Win Loke

  • Address: Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (51)

SAN MIM KOPITIAM 傳統麵點及包點

  • Address: 1, Lorong Impiana 1, Jalan Merbok, Taman Impian, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (21)

Anson Capitol Cafe

  • Address: Pekan Teluk Intan, 36000 Teluk Intan, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (20)

Thank you for reading. You can visit the Teluk Intan Business Directory to get more Breakfast reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.