Cendol Madu & Pisang Goreng in Johor Bahru
Cendol

TOP 10 Best Cendol near Johor Bahru

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Cendol in Johor Bahru, Malaysia.

Sofie Cendol

  • Address: 33, Jalan Suria 12, Taman Suria, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (501)
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 10:30 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 6:00 PTG
Cendol Madu & Pisang Goreng in Johor Bahru
Cendol Madu & Pisang Goreng in Johor Bahru

5 Replies to TOP 10 Best Cendol near Johor Bahru

  1. Selain cendol, ada juga macam2 food lain mcm kuih-muih, nasi2 & mi. Kalau nak cendol durian, jgn dtg lambat sangat, nanti habis. Servis pun bagus, pekerja peramah.

  2. cozy places..cendol sedap! tak manis..
    ada jugak makanan sampingan lain..
    macam nasi lemak, nasi ayam, nasi briyani, laksa penang..macam2 la..
    ???

  3. Nasi bungkus style ni boss! Menu utama dia, cendol. Lepak santai waktu rehat sebelum sambung kerja petang, memang A!

  4. Tempat cendol pilihan. Tempat untuk chill2 and banyak makanan bungkus yang semunya sedap and murah. Makanan pilihan: Nasi Tomato & Nasi Ambang Ayam. Sedap!

  5. Setakat ni Cendol yg dsediakn ok la, cuma layanan dari wanita yg mnjaga makanan agak ‘dingin’ dan tak mesra pelanggan.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Cendol near Johor Bahru

Cendol Madu & Pisang Goreng in Johor Bahru
Cendol Madu & Pisang Goreng in Johor Bahru

Cendol House

  • Address: 41, 41, Jalan Utama, Kampung Melayu Majidee, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (474)
  • Phone: +60 11-1756 4587
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    | 18.02.20323 | Cendol memang selalu sedap? First time cuba makan mihun soto, too bland for the soup~ Keropok lekor dengan cucur udang tak okay, dah kejung dah? sambal kicap dengan sos pon taktahu lah tak masuk tekak. Staf asyik tanya apa yang kita order, lepastu kadang ada yang sampai dulu tapi dapat kendian. Parking sangat sempit ya, kalau bertuah boleh lah park tepi kedai kalau tak kena berjalan jauh sikit parking tepi rumah orang.
    ✭✭✭ By Nor Rafika (4 bulan yang lalu)
    sudu berdaki lepastu goreng pisang berulat.. harap dapat perbaiki service geli saya nk makan
    By Adli Zal (3 bulan yang lalu)
    last datng 2019.. imbas kenangan balik 2012-2019 waktu duduk jb time keje dgn kwn2 hsi.. love sngt sngup tungu. skrg dh tambah tmpt dduk selesa,ada kipas, bersih mknn goreng2 pun ranggup sedap. cendol ok sesedap rasa tambahan durian
    ✭✭✭✭ By Feza Homestay (2 minggu yang lalu)
    menu x dipamerkan so saya order la cendol biasa, sekali dpt cendol kosong, cendol biasa ialah cendol kosong, so kena request sendiri kekacang dll berasingan,
    ✭✭ By Yasir Yazid (sebulan yang lalu)
    makann goreng dh tk sedap & KERAS !! knpa ya ? dh tk mcm duluu lagi .. owner patut turun tnguk keadaan mknn .. mknn pun dh tk sedap !!
    By Chee Araa (sebulan yang lalu)

Cendol Lekit

  • Address: Jalan Nipah 3, Taman Daya, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (120)
  • Phone: +60 11-2624 4507
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 11:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    Cendol okay la. So so. Harga kena dgn isinya. Pisang goreng, keropok lekor dll terbaek. Harga mmg kena dgn rasa dan kuantiti. Terbaik.
    ✭✭✭✭✭ By Zulkifli Mohamad (11 bulan yang lalu)
    Gula Melaka dia memang lain dari yang lain… Lemak lain macam… Ada cendol mangga, pulut, kacang dan durian (kalau ada musim la)… Harga memang murah… !!!
    ✭✭✭✭ By Fazli Kamis (setahun yang lalu)
    Tk tahulah kenapa nama cendol Lekit, biasa jea rasa..pulut warna merah agak tawarlah pulutnya..customer servis pun kurang, pelayan salah order, saya betul kan tknk dengar, bila dapat ordernya mmg lain sngat dengan saya order ?‍♂️?‍♂️?‍♂️
    By Muhammad Nasiruddin (3 tahun yang lalu)
    1. Great price 2. Tasty 3. Definitely a place to hangout at afternoon. 1. Harga terbaik 2. Sedap 3. Tempat yang sangat sesuai untuk lepak petang2
    ✭✭✭✭✭ By Abdul Aziz (3 tahun yang lalu)
    Nah jika anda melalui jln ini pastikan anda singgah dan rasa cendol lekit..haaa sya yakin anda pasti suka..jom bawa anak anak dtg rasa cendol disini…
    ✭✭✭✭✭ By Maskor Atok tasek (4 tahun yang lalu)

Cendol Gemok

  • Address: Jalan Selasih 1, Taman Kemas, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (96)

Penang Road Famous Teochew Chendul

  • Address: Lot No MF-19A Level 3 JB City Square 106, 108, Jalan Wong Ah Fook, 80000 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (63)

Cendol King

  • Address: 69, Jln Meranti Merah, Taman Melodies, 80250 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (35)

Cendol Kak Ti @ Taman Perling

  • Address: Persisiran Perling, Taman Perling, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (30)

Cendol Madu & Pisang Goreng

  • Address: Taman Daya, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (30)

Akaka Melaka Cendol @ Toppen Shopping Centre

  • Address: L2.K07C, Toppen Shopping Centre, No. 33, Jln Harmonium, Taman Desa Tebrau, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (16)

Cendol Uda (Gerai Tepi Jalan)

  • Address: Jalan Sekoi, Bandar Baru Uda, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (13)

Cendol Adham

  • Address: 8, Jalan Pingai, Taman Pelangi, 80400 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (10)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Johor Bahru, please leave a comment below. We would love to hear from you!|Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Johor Bahru, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!|Thank you for reading. You can visit the Johor Bahru Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.