Cendol 煎蕊 @ Restoran Fern 芬饮食中心 in Sungai Petani
Cendol

TOP 10 Best Cendol near Sungai Petani

Here is a list of the best Cendol in Sungai Petani, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Xiao Er Laksa – 小二

  • Address: 1, Jalan Seruling, Taman Seruling, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (813)
  • Phone: +60 11-5773 6233
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: 7:00 PG – 6:30 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 6:30 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 6:30 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 6:30 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 6:30 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 6:30 PTG
Cendol 煎蕊 @ Restoran Fern 芬饮食中心 in Sungai Petani
Cendol 煎蕊 @ Restoran Fern 芬饮食中心 in Sungai Petani

5 Replies to TOP 10 Best Cendol near Sungai Petani

  1. Lemak laksa is not lemak laksa, it’s asam laksa+1 dollop of santan!???. CKT not bad. Thong sui also ok

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Cendol near Sungai Petani

Cendol 煎蕊 @ Restoran Fern 芬饮食中心 in Sungai Petani
Cendol 煎蕊 @ Restoran Fern 芬饮食中心 in Sungai Petani

Pak Nik Cendol

  • Address: Jalan Bakar Arang, Bakar Arang, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (551)
  • Phone: +60 4-422 4687
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Selasa: Tutup
    Rabu: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 7:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 7:00 PTG
  • Reviews:
    Kalau mai SP wajib pekena Paknik cendol ni. Sebab memang padu. Bihun sup dia memang sedap. Cendok special walaooo memang terbaik!!! Harga streetfood ja tp memang hampa akan rindu lepaih ni
    ✭✭✭✭✭ By Suhailah (setahun yang lalu)
    Ada yg dh try ka cendoi kt sini? Dok lalu kot jln ni mesti la kena try kan….kedai tepi jln besaq, biasa la parking mencabar la sikit…. ? so far aku rasa cendoi yg terpaling sedap kot kt sg petani ni. Sapa yg dok lalu tapi xdan @ x berenti tu… bila² try la… ?. Dia ada juai hat lain jugak… pi la usya² no ?
    ✭✭✭✭ By Rohaya Ahmad (10 bulan yang lalu)
    P hat cawangan bakar arang, tolong ya ambik order ikhlas sikit, org dtg bwk rezeki layanan hauk, mcm nak maqah ja pon kalut2 p mana, mcm malas layan pon ada pakcik sorang tu, nak makan pon jd tak syok, kak sorang tu pon sama, dpt 2 bintang pon sebb makcik hantaq bihun sup sorang tu ja baik tutur kata dia, ni nak sokong org melayu ni, mknn elok dah, baiki cara layan pelanggan, tak minta senyum pon, cakap elok2 cukup, ulang order mcm nak rap, pastu ayaq teh o tak sampai pon, saya kalau kedai tu makanan kurang, layanan tiptop, mau la p lg, kalau layanan teruk mcm ni saya tak p dah, tolong baiki ya supaya pelanggan lain tak terasa mcm saya, sekian.
    ✭✭ By Omey Poet (seminggu yang lalu)
    Kualiti makanan out. Dah makan sini sejak sekolah rendah, masa dibuka depan masjid lagi. Sangat-sangat kecewa sekarang. Laksa ceroi. Cendol tak lemak. Nak order makanan selalu saja habis. Kuey teow nak kena tunggu petang baru nak jual. Peniaga muka kelat. – Feb 2023
    By RetraNature (4 bulan yang lalu)
    Best Cendol in town! kene rasa laksa and mee hoon sup utara sekali Rojak buah marvelous! Should try bila datang sini
    ✭✭✭✭✭ By Gee Mohammad (dalam minggu lalu)

MEDAN SELERA JALAN DEWA

  • Address: Jalan Dewa, Sungai Petani, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (460)
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    I like Jawa mee, kuey teow soap.
    ✭✭✭✭ By SH Choong (sebulan yang lalu)
    Seronok tengok depa ni lepak makan tak reti balik opis. Lama pulak tu lepak.
    ✭✭✭ By Mamu Vinyl (10 bulan yang lalu)
    tak ramai org, kurang sambutan..tpt x berapa menarik
    By Ahmad Daud (4 tahun yang lalu)
    Best Makanan sedap2 Servis bole tahan
    ✭✭✭✭ By Nazrul Naim (4 tahun yang lalu)
    Harga tinggi sikit.
    ✭✭ By Saifudin Wahab (4 tahun yang lalu)

Cendol Station Sungai Petani

  • Address: 31, Jalan Cempaka 1, Bandar Amanjaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (274)

Cendol Station Taman Ria

  • Address: Gerai No 7, Medan Selera Taman Ria, Taman Ria, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (189)

Zam Cendol Pulut

  • Address: 47, Jalan Lagenda 3, Lagenda Heights, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (98)

Cendol Famous

  • Address: Kuala Ketil, 09100 Kuala Ketil, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (69)

Millahana Empire (Cafe Milla Hana Pulut Kedah)

  • Address: No. 56 (Ground Floor & 1st Floor) Lengkok Cempaka 1, 1, Persiaran Cempaka, Amanjaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (69)

Cendol Uncle Usin

  • Address: Jalan Sungai Layar, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (45)

ABC Cendol Pulut

  • Address: 2943, Lorong Serampang 2/4, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (44)

ABC 红豆冰 (Ais Kacang)

  • Address: 152, Jalan Zamrud 7/2f, Taman Sinar Intan, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (32)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Sungai Petani, please leave a comment below. We would love to hear from you!|Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cendol in Sungai Petani, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!|Thank you for reading. You can visit the Sungai Petani Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.