Kd Fried Chicken in Kuala Terengganu
Fried Chicken

TOP 10 Best Fried Chicken near Kuala Terengganu

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Fried Chicken in Kuala Terengganu, Malaysia.

KFC

  • Address: Lot No. 1, Pusat Niaga, 20000 Kuala Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (583)
  • Phone: +60 9-622 1175
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 11:00 PTG
Kd Fried Chicken in Kuala Terengganu
Kd Fried Chicken in Kuala Terengganu

5 Replies to TOP 10 Best Fried Chicken near Kuala Terengganu

  1. Service x friendly. Xnmpk senyuman. Nada suara agak kasar. Ak kot yg xde mood hari tu. Ntah la.

    MAKANAN SUPERB!

  2. manager jangan la garang sanagat dekat staff baru, biasa la bila baru bekerja memang akan perlahan sikit.

  3. Kecewa dengan ayam yang diberi. Dua-dua kecil, isi sikit macam kerangka. Pekerja pun nampak main campak je ayam ke dalam bekas.
    Sebelum ni beli kat sini x de masalah mana, kali ni terkena. Tak rasa berbaloi dengan harga yang dibayar. ?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fried Chicken near Kuala Terengganu

Kd Fried Chicken in Kuala Terengganu
Kd Fried Chicken in Kuala Terengganu

Kd Fried Chicken

  • Address: 58, Kampung Duyung Seberang Takir, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (551)
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 7:00 PTG, 8:00–10:30 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 7:00 PTG, 8:00–10:30 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 7:00 PTG, 8:00–10:30 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 7:00 PTG, 8:00–10:30 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 11:00 PG – 7:00 PTG, 8:00–10:30 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 7:00 PTG, 8:00–10:30 PTG
  • Reviews:
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Bagi mereka yang bercuti, tinggal di kuala terengganu dan food hunter. Boleh laa singgah dan makan di kedai ini. Hari ini saya dan rakan-rakan makan di KDFC yg viral di Terengganu. Kawasan : Tempat yg strategik, tidak jauh dari unisza dan umt. Kedai di tepi jalan sahaja. Kerusi dan meja pon cantik dan bersih. Kedai bersih dan tiada sampah. Jika kalian tak habis makan dan ingin bungkus makanan anda; taff telah sediakan bekas, plastik, sudu dan kertas utk ayam di meja yang disediakan (korang tidak perlu susah-susah minta dekat staff sebab memag sudah tersedia di meja) Harga : Harga yang ditawarkan lebih murah daripada KFC dan McD. saya sertakan juga harga menu makanan di bawah. Makanan dan minuman sedap dan kuantiti lagi banyak dari KFC Layanan : Layanan staff atau pekerja sangat bagus. Apa yang di Order pon cepat sampai. #BMF #Terengganu
    ✭✭✭✭✭ By syahidah asharuddin (3 tahun yang lalu)
    Loaded Potato Bowl terpaling sedap! Wajib cuba! Tak nyesal guys! ?
    ✭✭✭✭✭ By maruf mustafa (8 bulan yang lalu)
    Menu makanan lebih kurang macam kfc punya dengan harga lebih jimat. Sedap dan murah. Saya bagi 5 bintang kalu yg twister punya. Lebih sedap berbanding kfc. Boleh la cuba.
    ✭✭✭✭ By Athirah Nizam (3 tahun yang lalu)
    air sangat sedap ayam pun sedap… Perniagaan bumiputera terbaik.Terima kasih owner KDFC atas sudi belajan kami makan… ?
    ✭✭✭✭ By Saidatul Nurhidayah (4 tahun yang lalu)
    Ayam crunchy, cheese padu 100%. Isi dalam pun perghh. Meleleh air liur bak hang ! Muroh pom muroh???
    ✭✭✭✭✭ By NUR ATHIRAH (3 tahun yang lalu)

NurQaseh chicken chop

  • Address: Jalan Ketapang Pasar, Kampung Teluk Ketapang, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (222)
  • Phone: +60 13-273 9557
  • Opening hours:
    Isnin: 4:00–11:00 PTG
    Selasa: 4:00–11:00 PTG
    Rabu: Tutup
    Khamis: 4:00–11:00 PTG
    Jumaat: 4:00–11:00 PTG
    Sabtu: 4:00–11:00 PTG
    Ahad: 4:00–11:00 PTG
  • Reviews:
    Makanan lain2 xsempat nak snap… Sampai terus ngap… Tersangat berbaloi, yang family besar sgt dialukan..
    ✭✭✭✭✭ By Farah Ainaa (4 bulan yang lalu)
    antara tempat makanan paling murah di kuala nerus ni, chiken chop rm4.80, cjeese wedges rm3.80, spagetti rm4.80, yg anak ramai menang berbaloi² makan kat sini
    ✭✭✭✭✭ By FeweTT TV (8 bulan yang lalu)
    Makanan Kat sini sangat berpatutan… Sangat recommend untuk yang food Hunter… Sebab semua Makanan Western Kat sini semuanya murah-murah terutamanya Chicken Chop… Chicken Chop kat sini hanya RM3.80 pada tahun 2019… Sesiapa nak ke sana saya sangat-sangat mencadangkannya
    ✭✭✭✭✭ By DingDong World (3 tahun yang lalu)
    Harga paling murahh memang berbaloi
    ✭✭✭✭✭ By Fairynaa najaa (sebulan yang lalu)
    best kat sini ..portion just nice ..byk pilihan ..menu kanak kanak suka blake rasenya ..harganya sgt bertimbangrasa
    ✭✭✭✭✭ By alia alias (3 bulan yang lalu)

Famous Fried Chicken, Kedai Buloh Kuala Terengganu

  • Address: A1,WISMA MBKT KEDAI BULOH KEDAI BULOH, 21070 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (149)

KDFC

  • Address: 58, Kampung Duyung, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (80)

FH CHICKEN CHOP

  • Address: 3, Kampung Banggul Tuan Muda, 21200 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (14)

Dina Fried Chicken Kuala Terengganu

  • Address: 4114b, Jalan Haji Abdul Rahman Limbong, 20400 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (5)

W.A.G Fried chicken

  • Address: lot 15643, kampung wakaf baru, Kampung Gong Badak, 21300 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (5)

Ibai Fried Chicken

  • Address: Jln Tok Adis, 20400 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (3)

Dsara Fried Chicken, Kg. Gong Pauh

  • Address: 933a, Jln Kuala Berang, Kampung Wakaf Beruas, 20050 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (2)

Che Som Fried Chicken Tok Jiring

  • Address: Lot 50686, Kampung Tok Jiring, 21060 Kuala Terengganu, Terengganu, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Fried Chicken in Kuala Terengganu, please leave a comment below. We would love to hear from you!