7-Heaven Crunchy Chicken in Sandakan
Fried Chicken

TOP 10 Best Fried Chicken near Sandakan

Here is a list of the best Fried Chicken in Sandakan, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

KFC Sandakan, Mile 4

  • Address: Ground & 1st Floor, Block M, PH II, Lot 99, Bandar Pasaraya, Mile 4, 90309, Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (983)
  • Phone: +60 89-211 156
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 12:00 PG

7-Heaven Crunchy Chicken in Sandakan
7-Heaven Crunchy Chicken in Sandakan

5 Replies to TOP 10 Best Fried Chicken near Sandakan

  1. KFC memang sedap … TAPI tolong lah bagi ayamnya besar ini kecil ja sampai perut pun tak sampaii .. sampai leher ja sediihhhhh … SEKARANG mahu beli KFC pun mahu fikir 2 3 kali . kalau bagi separuh harga dengan ayam nya kecil ok faham . TAPI ini tidak sudah ayam kecil harga ayam pun mahal ….oh iya satu lagi , air dia selalu tiada ice .. tolong upgared KFC Kimfung please

  2. Banyak yg perlu diberikan perhatian…
    Seperti set tak cukup syarat..nasi boleh takde..
    Manager perlu dilakukan sesuatu..nasi dah tahu abis ..masaklah ..takada inisiatif langsung.. Customer order pastu jawab… aaaa nasik takde lah.. sungguh berani lagi sediakan menu yg tidak ada..

    Ini baru satu hal.. next saya sambung lagi.

  3. AIR SELALU TIADA ICE.. AYAM SELALU KENA TUNGGU 20 MINIT.. KLU SUDAH TAHU BUKA SAMPAI LEWAT MALAM, CUSTOMER PUN RAMAI.. STAND BY LA AYAM TU BANYAK.. MANAGEMENT FAILED

  4. Kenapa klau mesin ais rosak tak cri alternative lain ntuk sedia kan ais. Tak sedap tau minum coke tanpa ais

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fried Chicken near Sandakan

7-Heaven Crunchy Chicken in Sandakan
7-Heaven Crunchy Chicken in Sandakan

KFC Sandakan 1 Jalan Pasar

  • Address: Lot 21 & 22, Ground & 1st Floor, Sandakan Harbour Square, 90000 Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (501)
  • Phone: +60 11-6572 2885
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Ame Hussin
    2 minggu yang lalu
    Saya order melalui kiosk jam 9:24 malam durang closed jam 11 mlm, dan dah slesai byar plus duit dah cut off bank acc. Pastu sampai kaunter mreka boleh ckap “teda nasi refund la, ambil waktu lama dlm wktu bkerja 14 hari, saya sdh ckap kan order d kaunter”. What? Hahaha so buat ap buka kiosk ? Menyusahkan customer sahaja.. pastu saya okay dengan refund tyme nak balik staff kfc panggil balik dan ckap nak ganti nasi dengan roti ikutkan hati tak mau la proceed dengan refund ckup la .. tapi apakn daya beliau prmpuan memang craving dan suka betul dengan kfc . Sampai rumah alangkah kcewanya hahhaa sbb kfc bagi burung bkn ayam 🙂
    By Reeyna Niq ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Biasanya tiada masalah dengan hidangan dan layanan di sini. Terletak di tengah-tengah bandar sandakan. Amat mudah di kunjungi dan sering menjadi pilihan menjamu selera waktu pagi, tengah hari, malam dan lewat malam..
    By Tomy Ady ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Terbaik dan ramah mesra
    By Eyy Eyy. P
    setahun yang lalu
    bad day ! sampai 1floor baru tahu minuman tak sejuk and no ice sepatutnya cashier yang serve tu bagitau lah semasa pembelian atleast cust tahu
    By AMINAH SAMSURI
    4 tahun yang lalu
    Service very poor, staff cashier bnama serbina, smasa sy buat perbayaran di . jumlah pbyaran yg spatutnya RM59.20 .. Wang y sy beri dgn staff tu berjumlah RM 70,.. Sekeping RM 50 dan skeping RM 20 .. So jumlah RM 70 . Dia pulang wang sy sjumlah RM 0.80.. Dia tdk alert bahawa Wang yg sy bagi RM 70.. Dia mpertikaikan yg sy bagi ada RM 60 . Staff ni sngka sy bagi RM 10 bkn RM 20.. Agak nya adik ni kliru ni.. Hmmm.. Skali sprvisor dia dtg balik pulangkan RM 10 sy tu.. Skli sy tgah makan gan my family dia dtg skali lagi.. Trus cuba mperjelaskan alahh.. Org n my family time mkn la.. Mganggu sngat.. Dia dtg jelaskan bahawa duit dalam cash.. Smuanya ngam… Yg sy ni salah.. Tp d sini sy ni customer.. Tau tak customers ada hak minta bukti tguk d CCTV korang xda alasan mgatakan x blh tguk cctv suka hati . Sy ni customer inginkan BUKTI.. Hahahaha.. Lucu sngat.. Kan sya cakap nak bukti kukuh.. Drpd korang tuduh ndk puas hati TUDUH2 SY… Cctv kan ada. Trus dia kata.. Tguh manager sy dtg jumpa kau… Sngat kurang ajar.. . Sy sma slali tak takut.. I Nak sma ada sy salah atau staff awk yg salah.. Tp tau tak family sy terus hilang selera makan.. Time makan korang tengking2.. Berapa minit sy tggu juga managernya dia tak dtg… Hmm.. Spatutnya kalau ada ktidakpuasan pelanggan korang kena datang.. Handle masalah ni.. Skali tu sy dtg pg kaunter 2 org yg datangi sy time makan tu.. Ckp tak apa la kak.. Mereka Kata biarla la… Knp tak jelaskan sy slah atau korang yang silap tguk wang tu… Dek sy stakat RM 10 tak kisah cuma d sini sy cuma ingin bukti.. Sy pn ada harga diri.. Sbb sy nak BUKTI… Xnak sy korang tuduh2 bgini kecil hati sy..sngat lagi2 depan family sy awk ckp sy salah bagi.. Sbb tu sy nak kepastian bukti .. 1Kan sy ckap CCTV ada… staff .Customer service very importance n kena dahulukan . Dan smasa staff cashier ambil duit customer hndak la d Sebut jumlahnya.. Jd ndk kliru . Bkn bgitu.. Juga… Cadangan utk korang… Dlu sy jg bpegalaman kerja sbagai cashier . Duit customer kena sbut jd xkeliru…. Sy bkn kedekut stakat RM 10 cuma tp sy pertahankan harga diri sy bahawa sy ndk silap bagi wang tu. Dan BUKTI bahawa sy tak salah.. Sy yakin.. Sy x silap bagi wang tu.. . Sekiann… Mohon penceraan..

KFC Sandakan 3 Sibuga Jaya (Mile 8)

  • Address: Ground & 1st Floor, Lot 1, Block A, Bandar Sibuga Jaya, Mile, 8, Jalan Labuk, Sandakan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (384)
  • Phone: +60 17-812 5053
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Danie Ahmad ✭✭
    2 bulan yang lalu
    Kulit ayam ada bulu Rasa tak sama dgn lain cawangan
    By 咸鱼 ✭✭
    4 bulan yang lalu
    Bila ada potato bowl kali2 pun tiada
    By sitivia
    6 bulan yang lalu
    Pesanan tidak lengkap… bagus oder kentang goreng ja
    By Saidi Ali ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    baikk nya sini
    By safira N
    3 tahun yang lalu
    I talked to the cashier nicely but the word out of her mouth is (sudah di cakap kn 15 minit , takkan tidak bole tunggu ) , saya tnya dgn bhasa yg baik tpi di jwab bgitu . Mna adab dan cara kmu layan customer . 👎🏻

KFC Sandakan Perdana

  • Address: No. 42 & 43, Ground & First Floor, Block F, 91100, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (307)

KFC Sandakan Bataras

  • Address: Lot No. A8-A11, Bataras Hypermarket Sandakan, Lot 3, Jalan IJM, Bandar Utama, Batu 6, off, Jalan Utara, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (171)

Broasted Chicken & Fish by SugarBun

  • Address: Lot 102A, Ground Floor, Block A, Mile 4, North Road, Bandar Pasaraya, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (109)

7-Heaven Crunchy Chicken

  • Address: lot 3, Block 26, Lorong Sri Taman 8, Bandar Indah, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (68)

Uncle Bob Fried Chicken

  • Address: Jalan Bandar Indah, Bandar Indah, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (15)

FFC

  • Address: HARBOUR SQUARE L0T 40,BLOK HS-4 , OPPOSITE HARBOUR MALL, Pusat Bandar Sandakan, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (11)

Plangon Chicken Rice

  • Address: Jalan Sibuga Penjara, 90716 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (9)

Uncle Bob Mydin

  • Address: Lot F&B G-03, ground floor, Mydin Mile, 7, Jalan Airport, 90000 Sandakan, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (6)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Fried Chicken in Sandakan, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!