Nanda Chicken in Seremban
Fried Chicken

TOP 10 Best Fried Chicken near Seremban

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Fried Chicken in Seremban, Malaysia.

K Fry Urban Korean Seremban Oasis

  • Address: 13, Jalan Oasis 1, Pusat Perniagaan Oasis, 70200 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (1729)
  • Phone: +60 6-760 0218
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 12:00–11:00 PTG
    Selasa: 12:00–11:00 PTG
    Rabu: 12:00–11:00 PTG
    Khamis: 12:00–11:00 PTG
    Jumaat: 12:00–11:00 PTG
    Sabtu: 12:00–11:00 PTG
    Ahad: 12:00–11:00 PTG

Nanda Chicken in Seremban
Nanda Chicken in Seremban

5 Replies to TOP 10 Best Fried Chicken near Seremban

  1. So far ni kfry paling besttt saya pergii!!! Staff semua baikkk. Good welcoming skill. Makanan pun semua sedap dan sampai cepattt. Go bestie go!!! ♥️♥️♥️

  2. Pilihan utama kalau gathering dgn family. Mknn cepat sampi, staff friendly yg penting mknn sampai ..

  3. Makanan sedap dan kuantiti banyaklah juga, staff pun nice. Cuma harga agak pricey sikitlah, tapi nice je. Fries sumpah sedap

  4. sodap… servis dari pekerja mantap… sedia membantu dan peramah… harga berpatutan dengan makanan… ermmm pasti datang lagii

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Fried Chicken near Seremban

Nanda Chicken in Seremban
Nanda Chicken in Seremban

4Fingers Crispy Chicken @ Senawang

  • Address: 135, Jalan Taman Komersial Senawang 1, Taman Komersil Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (1093)
  • Phone: +60 6-678 7706
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By Noraisyah Abdullah ✭✭
    3 minggu yang lalu
    Sedap tapi menyedihkan. We are paying for this food so boleh tak buat elokkkk. Bukan murah, mahal juga. Udang takde rupa udang, dengan kuah tak sekata tumpah-tumpah. Masinnnn gila kot jadinya. I know kat kedai serves better but kalau beli pakai grab lain ke? 🙁 i love 4fingers but terukla coating tepung dia. Please don’t treat hungry people like this.
    By Ezzad Hizzan ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Staff friendly and sporting, service srs cepat gilee, recomended utk try 4finger kat ecm kuantan ni😍😍😍
    By Norazmy Md Shah ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Menu semua sedap. terbaik. servis laju. tempat bersih. recommended
    By TiNa ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Masuk2 je restoran disapa oleh cashier dengan mesra. Vibes restoran sgt menarik and selesa, anak suka makan kat sini. Servis juga sangat pantas. Will definitely come again 🥳
    By Nana
    3 minggu yang lalu
    Quite disappointed with the way dorang panggil the number. Aku order 8.19pm, tunggu punya tunggu.. sampai pukul 9 lebih aku duk melanguk kat situ. If betullah aku ni tak dengar, takkan takde inisiatif langsung panggil 2 3 kali??? Kalau sorang je yang ditugaskan untuk jerit nombor tu tapi sakit tekak pula, minta lah orang lain tolong jeritkan. Aku tak kata aku ni betul dalam situasi ni cuma sampai bila makanan aku tu kau nak simpan lepas dah siap prepared? Kau nak amik duit cust tapi takde inisiatif langsung nak bagi makanan kat cust. Hauk lah service kau.

    Lampu tu takyah ler nak romantik sangat. Biar cerah sikit, barulah nampak orang makan apa. Ni dari luar aku sampai terfikir kedai ni tutup ke apa.

    Makanan tu hmm rasa gitu gitu jela. Takde nak WOW pun. Order spicy pun tak spicy langsung.

    Kalau datang time peak hours, memang susah dapat parking lah. Aku datang malam weekdays so senang lah citernya.

Texas Chicken

  • Address: No. 13-G, Gerbang Seremban, Off Jalan Sungai Ujong,, Seremban, 70200 Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (966)
  • Phone: +60 6-760 7708
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By Farisya Aqil
    2 bulan yang lalu
    ..dah tunggu sejam boleh pulak dia bg kat org yg dtg lambat pastu Kene tunggu lagi…sumpah service tunggang langgang….aku tunggu sejam kot…aishhh
    By Fadzli Hashim
    sebulan yang lalu
    Order grab 8 ketul ayam, 4 ketul busuk. Dah la tak pedas langsung. Blacklisted.
    By Mohamad Syazwan ✭✭
    3 bulan yang lalu
    Pekerja dapur bersembang kerja x jalan… bila kaunter tanya 2 3 kali item baru nak buat..xnk kerja berambus jela xyh sshkn customer
    By Eizat Rosli ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    air minuman boleh refills, mashdd patato awesome lebih sedap dr Mcd & kfc, zasty crunch burger & all burger mmg terbaik (sedap), layanan staff ok 5 star i give… try mkn di texas chicken gateway seremban..
    By Zalila Ibrahim ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Staff very friendly. Chicken is so so so tender even after 3hours. Semua panas2 dapat, maybe sbb baru bukak kot. I orang 2nd queue nak beli. Surely akan singgah lg next time kalo lalu area sini.

Texas Chicken D’Cattleya, Senawang

  • Address: No.1, Jalan Cattleya 2, Persada Cattleya, 70450 Senawang, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (827)

KFC Seremban Drive Thru

  • Address: Lot PT 20872 (PT 5729), Mukim Bandar, 70000 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (805)

Uncle Red Chicken Studio

  • Address: 535, Jalan Seremban Tiga 15, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (674)

KFC Seremban

  • Address: No. 20 & 21, Jalan Tuan Sheikh, Bandar Seremban, 70000 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (581)

Chicken Ball Ball Rice Restaurant

  • Address: Kompleks Negeri, S8, Jalan Dr Krishnan, 70000 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (475)

Nanda Chicken

  • Address: 36, Jalan S2 B16, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (227)

Marrybrown @ Mydin Mall

  • Address: 2, Jalan S2 B16, Seremban 2, 70300 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (204)

Kedai Ayamas Seremban

  • Address: No. 26, Jalan Dato Sheikh Ahmad, Bandar Seremban, 70000 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (123)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Fried Chicken in Seremban, please leave a comment below. We would love to hear from you!