Pusat Rekreasi Sukan, Seksyen 24, Shah Alam in Shah Alam
Futsal Court

TOP 10 Best Futsal Court near Shah Alam

Here is a list of the best Futsal Court in Shah Alam, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Frenzy Sports Arena

  • Address: Jalan Lada Sulah 16/11, Seksyen 16, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (635)
  • Phone: +60 3-5510 0175
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 2:30 PG
    Selasa: 9:30 PG – 2:30 PG
    Rabu: 9:30 PG – 2:30 PG
    Khamis: 9:30 PG – 2:30 PG
    Jumaat: 9:30 PG – 1:00 PTG, 2:30 PTG – 3:00 PG
    Sabtu: 9:00 PG – 2:30 PG
    Ahad: 9:00 PG – 2:30 PG

Pusat Rekreasi Sukan, Seksyen 24, Shah Alam in Shah Alam
Pusat Rekreasi Sukan, Seksyen 24, Shah Alam in Shah Alam

5 Replies to TOP 10 Best Futsal Court near Shah Alam

  1. Hari Ahad pekerja selalu datang lambat. Buka jam 8 pagi tapi tak pernah dapat start main jam 8 pagi sebab pekerja sampai dalam jam 8 lebih. Nak uruskan registration lagi. Jam 9 pagi, orang yang book jam 9 pagi dah menunggu di tepi gelanggang sambil pandang kita macam kita keluar lambat.
    Harap pihak management pantau pekerja. Sekurang-kurangnya datang awal 15 minit daripada waktu operasi.

  2. Tolong la dol buat blh QR byr ke or byr pakai kad, pebenda waknart mesin atm pun takde pastu blh pakai cash ja, dah bazir masa semata nak cari cash, dah 2023 takkan benda ni takleh buat?

  3. bila nak masuk frenzy tolong laa repair jalan , teruk sangat sangat laa . boleh rosak kereta orang .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Futsal Court near Shah Alam

Pusat Rekreasi Sukan, Seksyen 24, Shah Alam in Shah Alam
Pusat Rekreasi Sukan, Seksyen 24, Shah Alam in Shah Alam

Ferro Futsal Subang Jaya Selangor

  • Address: Block A, 36545, Jalan TS 6/1, Taman Perindustrian Subang, 47510 Subang Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (617)
  • Phone: +60 19-888 2337
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 10:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 10:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 10:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 10:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 10:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 6:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By aininsof. ✭✭
    5 bulan yang lalu
    toilet perempuan takde air. menyusahkan. ingat futsal ni lelaki je ke ada?
    By Fazrul Fasya ✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Padang okay…agak berkualiti…harga sejam xsilap rm120…siap bola xperlu sewa2 da bola…harga blehla …standard skrg semua atas seratus…
    By abdul qayyum ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Tempat yang menarik untuk bersukan..mantappp bosku cuma kalau boleh laluan untuk ke court mintak boleh ditambah di pintu belakang jga sbb agak payah untuk ulang alik especially kalau drpada court belakang untuk ke surau dan jga ke tandas agak sempit. Btw nice place for futsal..👍
    By Shakir Shidan ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Main dekat court 5 paling belakang sekali and permukaan court pun nice tiada tertanggal dia punya petak tu. Standby cari parking sebab selalu bahagian depan main entrace tu full. Scan mysejahtera and enjoy. Harga air dlm rm3 sebotol
    By Loose Paiya
    setahun yang lalu
    Harga dah mahal. Nak cakap barang harga naik tak ada kena mengena dengan charges futsal court. Pakai lampu je pon.

Taman Awam SS7 (Taman Permainan & Gelanggang Futsal)

  • Address: 47, 37, Jalan SS 7/16, Ss 7, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (23)
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 2:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 2:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 2:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 2:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By Zaleha Omar ✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Need improvement…kesian yg dtg main
    By Rashad Amir ✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Gelanggang yang baik dengan pencahayaan yang baik. Tetapi jaring sudah tiada dan pagar di belakang setiap tiang gol telah dibongkar di bahagian tertentu. Ia bersebelahan dengan masjid dan dikelilingi oleh rumah jiran, jadi anda hanya boleh bermain sehingga 10/11 malam. Tidak banyak tempat letak kereta di sekitar, tetapi anda boleh meletak kereta berhampiran kawasan lot kedai dan berjalan kaki beberapa ratus meter ke gelanggang. Terdapat juga taman permainan kanak-kanak di sebelahnya.
    By Jayden Lai ✭✭✭✭
    6 tahun yang lalu
    Taman Awam. Sangat bagus untuk bermain di sini kerana jaring telah dibaiki dan tanah dalam mod yang baik!
    By maryam qistina ✭✭✭✭✭
    5 tahun yang lalu
    Peralatan senaman baharu dengan kepelbagaian yang baik
    By Shukor Janis ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Tempat ini telah dinaik taraf.

SS 18 Futsal Court

  • Address: Ss 18, 47500 Subang Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (4)

Gelanggang Futsal Terbuka Seksyen 7 Kota Damansara

  • Address: Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Pusat Rekreasi Sukan, Seksyen 24, Shah Alam

  • Address: Jln Bayam Merah 24/2, Seksyen 24, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Crystal Cage

  • Address: 18, Jalan Kristal 7/74, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Futsal Kg.melayu Subang

  • Address: 32, Lrg 2D, Kampung Melayu Subang, 40150 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (268)

The Roof Futsal

  • Address: Lot 2127, Jalan Meru Batu 6, 41050, Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (123)

Extreme Park Futsal Court

  • Address: Jalan Lompat Pagar 13/37, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (60)

Wembley Futsal Arena

  • Address: Jalan Jenulung 17/21, Seksyen 17, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (25)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Futsal Court in Shah Alam, please leave a comment below. We would love to hear from you!