TK Bakery Bukit Tinggi in Klang
Bakery

TOP 10 Best Kedai Bakery near Klang

Here is a list of the best Bakery in Klang, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Fruity Bakery & Café

  • Address: No. 107, Lebuh Turi, Off, Persiaran Raja Muda Musa, Taman Chi Liung, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (957)
  • Phone: +60 3-3373 1071
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 9:00 PTG

TK Bakery Bukit Tinggi in Klang
TK Bakery Bukit Tinggi in Klang

5 Replies to TOP 10 Best Kedai Bakery near Klang

  1. Apple strudel yg lazat dan membuatkan ramai pelanggan tertarik utk ke sini…selain itu, cheese tart dan aneka kek yg boleh membuatkan anda rambang mata memilih sambil menelan air liur membayangkan kesedapannya dan terasa bagaikan hendak membeli kesemuanya…

  2. Sekali cuba nak lagi. haaa apa yang sekali cuba nak lagi tu. mestilah apple strudel dia. sekali makan mmg repeat banyak kali weyyy. tak rugi sapa yang nak cuba tu. oh ya sapa yang nak order apple strudel tu make sure dtg awal pagi atau booking awal awal. sbb apple strudel dia mmg hot selling, selalu habis awal. selamat mencuba

  3. Kedai kek fav ni sebab ada kek sedap spt royal chocolate ni half kek pun boleh mkn. Hahaha Kalau kek buah ada tutti fruity.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Bakery near Klang

TK Bakery Bukit Tinggi in Klang
TK Bakery Bukit Tinggi in Klang

Moonlight Cake House (Bandar Bukit Tinggi Klang)

  • Address: 82, Lorong Batu Nilam 4b, Bandar Bukit Tinggi 1, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (625)
  • Phone: +60 3-3319 2232
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Megat Asyraf ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Tempat makan yang bagus. Rasa makanan juga sedap.
    By Holiday With Emi ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Kek dia sedap. But kadang2 staff dia kurang mesra.
    By Kumat Kumin ✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Pelbagai cake dan roti bole di dapati di sini
    By Reizl ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Saya pergi ke Moonlight Cake House bertahun-tahun yang lalu, tempat yang bagus untuk bersantai. Moonlight cake house terletak di Bandar Bukit Tinggi Klang di sudut kedai dengan tempat letak kereta di luar jalan, lokasi yang baik dengan banyak ruang parkir. Mereka menjual kek dan pastri serta makanan dan minuman yang enak. Salah satu kek terkenal mereka ialah kek ‘Durian’ tandatangan mereka. Juga banyak pilihan antara makanan jalanan tempatan Malaysia kepada makanan Barat dalam menu makanan mereka dengan kualiti makanan standard yang baik. Saya suka kopi kelapa mereka. Suka suasana di sini, bahagian dan harga berpatutan, sangat bagus dan lazat, perkhidmatan yang cepat dan penuh perhatian walaupun sangat sesak.
    By Striker FCS ✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Great cafe and bakery store in Bukit Tinggi Klang. Kafe ini terletak di tingkat 2, manakala tingkat bawah adalah tempat mereka menjual pasties mereka, dengan kek mereka terkenal. Reka bentuk dalaman kafe mereka mengagumkan dan agak luas di dalamnya. Persekitaran yang selesa, sangat santai. Kafe mereka menyediakan banyak pilihan makanan & minuman. Harga agak berpatutan. Kakitangan adalah penuh perhatian, sopan dan mesra.

Regent Pandan Layer Cake Sdn Bhd

  • Address: 70, Jalan Raya Timur, Kawasan 1, 41000 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (527)
  • Phone: +60 11-1001 7059
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 9:30 PG – 5:00 PTG
    Ahad: 9:30 PG – 5:00 PTG
  • Reviews:
    By Zafirah Ahmad Fauzi ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Sedap!! Pandan tak sempat snap gambar. Ada keladi je. Kena repeat lagi untuk flavour lain 😍
    By Bayuu Haikalson ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Not quite mind blowing. Nice lah. Tapi first time makan Pandan Layer Cake ini. Tak manis sangat. Sesuai untuk minum petang.
    By Najiehah Zakaria ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    I love pandan layer cake sdn bhd!! Cake dia sangat sangat moist n lembut sangat really recommended this bakery ❤️❤️❤️
    By Fahrurrazi Kamaludin ✭✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    kek dia sedap laaa

    pernah harung pkp dgn banjir kilat semata² nak beli kek.. haaaa

    By Najiha Jamal ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Sangat sedap

    dari dulu makan rasa tetap samee jeee

    sangat2 sdap🥰

Strudel Bakery House @ Klang

  • Address: 19, Jalan Bayu Tinggi 6, Taman Bayu Perdana, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (168)

Our Lady Cake House

  • Address: 284, Persiaran Pegaga, Taman Bayu Perdana, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (161)

Meru Golden Bake

  • Address: 1, Off, 9, Lorong Pulau Pinang, Taman Meru, 41050 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (160)

Today Bakeries Products (Klang) Sdn Bhd

  • Address: 110 – 122, Jalan Sungai Keramat 3, Taman Klang Utama, 42100 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (131)

TK Bakery Bukit Tinggi

  • Address: 33, Jalan Batu Nilam 4, Bandar Bukit Tinggi 1, 41200 Pelabuhan Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (104)

Cheery Cake House

  • Address: 114, Jalan Batu Unjur 1, Taman Bayu Perdana, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (60)

Bliss Cake House Klang

  • Address: 314, Persiaran Pegaga, Taman Bayu Perdana, 41200 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (54)

Swee Bee by Baker Dave

  • Address: 4, Persiaran Sultan Ibrahim, Kawasan 17, 41300 Klang, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (49)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Bakery in Klang, please leave a comment below. We would love to hear from you!

Tags