Kedai Kek Sejati Indah in Sungai Petani
Bakery

TOP 10 Best Kedai Bakery near Sungai Petani

Discover the top-rated Bakery in Sungai Petani, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Fairy Le Phenomenal

  • Address: No. 1, Jalan Cempaka, 2, 3, Amanjaya Square, Bandar Amanjaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (593)
  • Phone: +60 12-429 7718
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 10:00 PTG

Kedai Kek Sejati Indah in Sungai Petani
Kedai Kek Sejati Indah in Sungai Petani

5 Replies to TOP 10 Best Kedai Bakery near Sungai Petani

  1. Suasana kedai yang lapang dan selesa. Makanan juga enak dan sesuai untuk dijadikan tempat pertemuan antara keluarga dan sahabat.

  2. Crunchy Chicken Chop & Crunchy Parmesan Chicken Breast memang amat berbaloi. Big portion. Tapi kalau Parmesan cheese powder yg ditabur tu digantikan dengan melting mozarella cheese atas ayam tu mmg lagi power. Best kat Fairy ni, a lot better than kedai western kat sp town tu. Dah la portion kecik, menu pun takda. Staff tukang masak dan waiter pun ramai muslim malay. Alhamdulillah halal.

  3. Makanan sangat berbaloi dengan harga. Rasa pun not bad. Staff ramah. Tempat pun cantik sangat. Cuma waktu malam lampu malap sikit. Overall very satisfied

  4. Order menu chicken grill spicy..
    Mula2 waiter hantar ayam hangit dan keras.
    Minta buatkan baru..
    Sekali hantar penuh cili.
    Xboleh makan langsung sebab terlampau pedas.
    Sblom2 ni mkan sni menu ni ok ja..
    Terbaikla chef sni. Minta buatkan yg baru ja pon dah kena mcm ni..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Bakery near Sungai Petani

Kedai Kek Sejati Indah in Sungai Petani
Kedai Kek Sejati Indah in Sungai Petani

Fatimah Bakery

  • Address: 17, Jalan Mawar 2, Taman Pekan Baru, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (371)
  • Phone: +60 11-1148 1373
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By MN A ✭✭
    4 bulan yang lalu
    harga di barang tak sama dengan harga scan. bila tanya, simply cakap staff salah lekat harga. beza rm10+ kot. takde professional ways to handle this thing.
    By Noraziah Othman ✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Kedai bersebelahan Nasi kandar Hussain. Jual bakeri dan pelbagai barangan dari timur tengah
    By Sharina Abdul Halim ✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Macam2 ada, dari segi kurma, pastry, kek dan kuih raya…🥰
    By Muhammad Azim ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Klw nk coklat arab boleh beli kat sini
    By nazrin z ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Lama dah beli roti disini dari zaman tuisyen dekat Hasani smpai sekarang.Sedap dan banyak pilihan.Selain roti ada juga jual kekacang, kurma dan minyak wangi

Kedai Kek Sejati Indah

  • Address: C 119, C, 120, Lorong 10, Taman Sejati Indah, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (187)
  • Phone: +60 19-528 4448
  • Opening hours:
    Isnin: 9:30 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 9:30 PG – 6:30 PTG
    Rabu: 9:30 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 9:30 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 9:30 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 9:30 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 9:30 PG – 9:00 PTG
  • Reviews:
    By Muhammad Faiz Alfaruqi ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Kedai 🍰 Kek Sejati Indah Indah pilihan saya, rasanya tidak mengecewakan,

    Parking ada banyak pilihan Boleh buat pelbagai jenis tempahan kek,

    By adilah othman ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Kedai ni klu pi wajib bli kek coklat cheese berhantu tu.. Mmg brhantu la smpai gmbq pun xdan nk ambik.. Msuk dlm prut cpt sgt..
    By zulkifli anuar ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Antara kedai kek yg paling sedap dekat kedah.. Decoration pun cantik
    By Nurshakina Zainudin ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    srvice n staff is bad😌 belajar layan customer ngn snyum.. kalau tkmau layan cust kt ws, tkyah buat ws naih
    By Fz 7 ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    harga berpatutan. ada servis delivery area sg petani (ada cas). bnyk kali beli dan mcm2 kek dah kami makan, semua sedap n x pernah mengecewakan. alhamdulillah.. support perniagaan muslim. ♥️💝

Just Bread – Flavours of Life

  • Address: 1, Lorong 20, Taman Petani Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (134)

Summer Bakery & Cafe Sungai Petani (Lagenda Heights)

  • Address: Jalan Lagenda 1, Lagenda Heights, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (122)

Fairy Hot Bread & Cake House Sdn Bhd ( Taman Petani Jaya)

  • Address: 54, Lorong 24, Taman Petani Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (80)

Safura Resipi Bakery

  • Address: 17, Jalan Angsana 1/3, Taman Angsana Sari, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (77)

Wokman Bakery

  • Address: 149 A, Jalan Masjid 1, Taman Pekan Baru, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (46)

Aziz Bakery

  • Address: 317, Lebuh Arked, Taman Arked, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (15)

Duras Bakery

  • Address: 7, Lorong BLM 1/8, Bandar Laguna Merbok, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (9)

HAINI BAKERY

  • Address: 3A, JALAN PKS (A) PUSAT KOMERSIL SAUJANA, Ambangan Heights, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (7)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Bakery in Sungai Petani, please leave a comment below. We would love to hear from you!