Eyka Bakery in Taiping
Bakery

TOP 10 Best Kedai Bakery near Taiping

Here is a list of the best Bakery in Taiping, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

La Promise Bakery & Cafe

  • Address: NO 1, SUSUR ILBP/1, Jalan Istana Larut, BUSINESS PARK, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (254)
  • Phone: +60 5-807 9007
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 10:00 PTG

Eyka Bakery in Taiping
Eyka Bakery in Taiping

5 Replies to TOP 10 Best Kedai Bakery near Taiping

  1. Kualiti makanan dan minuman mereka telah merosot dari semasa ke semasa. Ia adalah baik semasa lawatan sebelum ini tetapi untuk lawatan ini rasanya biasa-biasa saja, yang agak malang. Tempat ini kekal bersih dan bersih dengan perkhidmatan pelanggan yang baik. Akan melawat semula dalam masa terdekat untuk melihat sama ada keadaan bertambah baik.

  2. Saya suka persekitaran, makanan sedap, perkhidmatan okay, perhatikan pelayan iklan & pelayan yang diperlukan. Pendek tangan, jika tidak perkhidmatan akan menjadi lebih baik. harga yang menarik. Lemon Cheesecake, hutan hitam kedua-duanya rasanya lazat. Saya sukakannya. Ayam Hawaii panggang, ikan & kerepek dengan sos tatar, fillet salmon panggang. C & G .

  3. Plan nak makan satu sahaja tapi sebab rasa kek yang sedap dan cukup ok harga rm 7 aku tak sengaja makan 3. Kuih longan paling menarik dengan buah longan asli dalam tapi lembut. Coklat indulgensi benar-benar hidangan choc manakala kek keju lemon juga bagus tetapi saya sudah berasa terlalu sumbat untuk dinikmati dengan betul.

  4. Sempat kemahuan dan kek tiramisu di sini, rasanya sedap dan berbaloi dengan harganya. Juga mempunyai sandwic ham ayam, agak kering, tiada sos di dalamnya kecuali tomato dan timun biasa. Teh pic saya sedap dan menenangkan serta boleh membuatkan anda berasa tenang.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Bakery near Taiping

Eyka Bakery in Taiping
Eyka Bakery in Taiping

The Ipoh Bakery

  • Address: 144-146, Jalan Taming Sari, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (249)
  • Phone: +60 5-807 3354
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 7:00 PTG
    Selasa: 8:30 PG – 7:00 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 7:00 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 7:00 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 7:00 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 7:00 PTG
    Ahad: 8:30 PG – 7:00 PTG
  • Reviews:
    By Husna Hanim ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Bersih, nice decoration kedai ni. sedap pula kek kat sini. Banyak pilihan roti.
    By Siti Fairuz ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Roti dan kek menarik dan sedap.
    By ZULZAFRIL ARIFF JOLKEPLI ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Roti dgn kek dkt sini mmg sedap la. Byk pilihan.

    Choices of tasty cakes and breads. Highly suggested.

    By CHENG KIAN LEE KIAN LEE ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Kedai yang perlu menjadi tempat warisan, Dan roti yang segar tidak perlu risau adunan yang tidak mencemari bahan Tulin, Silah kunjungilah!
    By Rizzh Nsr ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Roti paling sedap dalam taiping

MIABYLLA

  • Address: G-4 Bazar Mara Taiping Perak MY, Jalan Kamunting, 34600 Kamunting, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (140)
  • Phone: +60 13-594 4155
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    By Zuraini Zulkifli ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Kek yang sedap, lembut dan tak manis sangat… ni kali ke 4 order Kek dengan Miabylla . Terima kasih utk servise penghantaran yg bagus (maaf Kek dah di ramas anak Sebelum snap gambar)
    By Norasyikin Zulkifli ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Kek yg sedap dan hiasan yg sempurna .
    By Nurizzanie Nordin ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Creampuff sedap.. da bli 4 box yg besar.. kalo xsdap xrepeat la kn… Hehe.. yg penting xkeras bl simpan dlm peti sejuk..
    By Munirah Ahmad Munawar ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Alhamdulillah…kek sedap, creamy & moist die elok ja. X manis sgt…deco pun comel…anak suka sgt tema princess utk kek birthday dia. Puas hati dapat jugak cari kedai kek utk anak time staycation. Tq
    By Rosliza Baharudin ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Sangat sedap,sangat cantik dan menarik Sehingga secebis kek miabylla tiada yg tertinggal…kali pertama..order.dah buat customer gembira terima kasih miabylla

Halwa by Ana Najia

  • Address: 9, Susur ILBP 4, Jalan Istana Larut, Business Park, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (69)

Prima Cake House

  • Address: 193-195, Jalan Chung Thye Phin, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (45)

Tops Bakery

  • Address: 30, Jalan Medan Taiping 4, Medan Taiping, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (33)

Kobis Bunga Bakery Cawangan Taiping

  • Address: No. 13 Tingat Bawah, Susur ILBP/4, Istana Larut Business Park, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (30)

Family Bakery Taiping

  • Address: 20, Persiaran Taiping, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (24)

Cake Home Bakery, Taiping

  • Address: 39, Jalan Chung Thye Phin, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (23)

Cherry Bakery

  • Address: 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (16)

Kak Shida Bakery

  • Address: 1517, Jalan Panggung Wayang, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (12)

Thank you for reading. You can visit the Taiping Food Directory to get more Bakery reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags