Western Food Kg.Pisang in Batu Gajah
Burger

TOP 10 Best Kedai Burger near Batu Gajah

Here is a list of the best Burger in Batu Gajah, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Burger Twister Sotong Special Joe Caiyaa Burger

  • Address: Laluan Sentang 29, Kampung Seri Mariah, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (62)
  • Phone: +60 11-3602 6253
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00–11:00 PTG
    Selasa: 6:00–11:00 PTG
    Rabu: 6:00–11:00 PTG
    Khamis: 6:00–11:00 PTG
    Jumaat: 6:00–11:00 PTG
    Sabtu: 6:00–11:00 PTG
    Ahad: 12:00 PG – 5:00 PTG, 6:00–11:00 PTG

Western Food Kg.Pisang in Batu Gajah
Western Food Kg.Pisang in Batu Gajah

5 Replies to TOP 10 Best Kedai Burger near Batu Gajah

  1. Macam2 Jenis ada bukan burger je ada nasi goreng2 nasi lemak pon ada..harga boleh diketegori kan murah la tpi sumpah sedap smua nya

  2. First time datang beli walaupun hanya 1.5km je dari rumah?. Location senang nau. Rupenye 1 jalan nak pergi kedai bala je?. Hidden gems sentang betul kedai ni. Rasa sangat berbaloi dengan harga dia. Sotong pun besar. Lembut, cukup rasa. Sos dia mabeless. InsyaAllah boleh repeat order lagi nanti.

  3. Mantap…. Mmg sedap…. Tapi bleh tapau ja… Dan kena sabar menunggu. Harap owner kena tambah stock lebih skit sbb aku sampai pkl 7.30 bnyk order pilihan custemer dh abis… Kedai pun agak tesorok ke dalam sbb owner bkk kedai dpn rmh…

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Burger near Batu Gajah

Western Food Kg.Pisang in Batu Gajah
Western Food Kg.Pisang in Batu Gajah

Saujana Best Burger

  • Address: 81a, Persiaran Pinggiran Saujana 1, Taman Pinggiran Saujana, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (11)
  • Phone: +60 17-403 8797
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00–10:00 PTG
    Selasa: 6:00–10:00 PTG
    Rabu: 6:00–10:00 PTG
    Khamis: 6:00–10:00 PTG
    Jumaat: 6:00–10:00 PTG
    Sabtu: 6:00–10:00 PTG
    Ahad: 6:00–10:00 PTG
  • Reviews:
    By Hafizabas Abas ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    burger sedap,harga berbaloi , tidak kedekut dari segi sos dan sayur…peniaga berikan servis yg terbaik dan mengikut kehendak pelanggan, suggest pada org ramai untuk..nice repeat lagi sekali
    By Hazim 17 ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Memang sedap beger kat sini. Beger dia fuhh mantapp , sos ngan mayo apa semua lengkap … Owner beger pun peramah, baik.. Harga pon terbaik dan sngt memuaskan.. Puas hati bak hang…yang penting Clean, friendly, halal. Ayuhh support local product…#AnakMelayuBangkit
    By Zubaidi Zahiri ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Suggested place untuk pengemar burger. Harga yang berpatutan dan boleh request bahan² kalau ada yang tak boleh makan atau nak extra ingredients like me extra onion 🥰
    By Faiz Afiq ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    servis laju dan burger sedap yg penting x kedekut sos, mayonis dan sayur. harga pun mesra penguna
    By Azmin Amir ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Burger paling padu yob..sekali makan memang nak repeat lagi

Best Burger Atan Daniel

  • Address: 12, Jln Changkat, Kampung Sungai Terap, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (7)
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 6:00 PTG – 12:00 PG
    Ahad: 6:00 PTG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Mohd Izzul ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Terbaik
    By Krox Ariel ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Batu Gajah memiliki burger jalanan legenda sejak 1996. Pemilik yang sama sehingga kini.
    By Chun Kheong Chong ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Burger terbaik di Batu Gajah. Sangat mengesyorkan burger daging istimewa mereka! Mesti cuba dan jangan ketinggalan!
    By Affa Airil ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Tempat terbaik untuk makan burger tempatan sejak 1997
    By Keathoau ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu

Western Food Kg.Pisang

  • Address: 87, Kampung Pisang, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (7)

Restoran Maeel Burger (Local & Western)

  • Address: 25, Persiaran Perdana Batu Gajah, 31550 Lahat, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (6)

Burger Bandar Baru Corner

  • Address: Jalan Bandar Baharu, Bandar Baharu, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (5)

Mad Bm Corner Western Food

  • Address: 21, Jalan Rusa, Taman Batu Gajah Baru, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (4)

Kampung Burger Batu Gajah

  • Address: 105, A15, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (3)

Burger Bakar Dataran Orked

  • Address: Lot 979, Kampung Tersusun, 1, Kampung Sungai Terap, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Marif Burger Banjir

  • Address: 3, Jalan Sena, Taman Cempaka, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

BG Street Burger

  • Address: Persiaran Bg Perdana 1, Taman Batu Gajah Perdana, 30200 Pusing, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Burger in Batu Gajah, please leave a comment below. We would love to hear from you!