COFFEE STATION in Batu Gajah
Cafe

TOP 10 Best Kedai Cafe near Batu Gajah

Discover the top-rated Cafe in Batu Gajah, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Secret Recipe Batu Gajah (sweet region sdn bhd)

  • Address: No.15, Jalan Dewangsa, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (266)
  • Phone: +60 5-365 0185
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 11:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 11:00 PG – 11:00 PTG

COFFEE STATION in Batu Gajah
COFFEE STATION in Batu Gajah

5 Replies to TOP 10 Best Kedai Cafe near Batu Gajah

  1. Belanja kek cheese hokkaido untuk kaklong, xleh masuk tau kedai secret recipe tu :’) but nice la kek sedap?

  2. Servis tip top! Decoration nama cake je dah meriah! Rajin & kreatif betul staf sini. Recommend sgt! Terbaik! Keep up the good work!

  3. Pda 26 June 12.45pm, 4org beratur di kaunter tetapi lelaki yg dibelakang barisan sekali diambil pesanan dlu oleh waiter lelaki dikaunter mendahului pelanggan lain yg sdg beratur!!!!!!

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Coffee Shop near Batu Gajah

COFFEE STATION in Batu Gajah
COFFEE STATION in Batu Gajah

Baker’s Cottage Batu Gajah

  • Address: No. 15, Jln Dewangsa, Kampung Sungai Terap, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (125)
  • Phone: +60 5-365 0524
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By vishnu varman krishna kumar
    6 bulan yang lalu
    Pekerja nama saiful kasar dengan pelaggan di store situ, selalu layan dengan muka kasar, tak greeting
    By NOTHING FANCY ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Ayam panggang sini mmg terbaik, ayam fresh, isi juicy, tak tawar…perapan masuk hingga ke isi.. Cheese tarts, basque burnt cheese cake pn sdp berbaloi2..nasi ayam also best
    By Ery jebat
    2 tahun yang lalu
    apa ni.. kami dapat ayam basi dan busuk.. tengok review kata terbaik la.. bagus la.. kami sekeluarga naik cirit birit mkn ni..
    By Matt Daniel ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Ice cream cake… Murah dan berbaloi
    By Fahmi Amin ✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Selesa. Servis di kaunter agak lambat walaupun ada dua “cashier”. Mungkin disebabkan berkongsi satu kaunter dan atas kaunter yang sempit itu pula terdapat barang2 lain yang tambah mensesakkan. Semoga ada penambahbaikan

ZUS Coffee – Batu Gajah Perdana

  • Address: 30200 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (61)
  • Phone: +60 12-816 1340
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 9:40 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 9:40 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 9:40 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 9:40 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 9:40 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 9:40 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 9:40 PTG
  • Reviews:
    By fatin_appleby ✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    First time datang lepas dibuka minggu lepas. Lepas ni sangat senang nak pergi zus sebab dalam sepuluh minit dah sampai dari rumah. Order hot latte dengan zus gula melaka. Kopi macam biasa memang kaww. Dah jadi peberet sejak kewujudan branch zus yang pertama di perak😜. Suasana dalam kedai warm and cozy yee best je kalau lepak lepak😍
    By Imtiyaz Kamel ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Memang fav la zus Batu Gajah ni .. untuk ke 5/6 kali. balik rumah mak mesti beli 😍 I’ve try dkt branch manjung, Kepong and tropicana garden. Semua xsedap. Mmg tak akan repeat sbb ceroi, ais kasar. Batu gajah perfect taste and texture ♥️♥️♥️ wpun service kkdg slow tpi sebab sedap, dimaafkan (selalu order pickup dekat apps je so no long waiting)
    By Aqmar Aaishah Sendayan
    2 bulan yang lalu
    Order Mc n Cheese, cakap 15 minit siap, tapi 30 minit pon tak siap. Datang kat kaunter, tengok lasagna dibuatnya🙁 salah wehhh, lepas tu suruh tunggu 10 minit lg dia buat baru, lepas 15 minit datang kat kaunter katanya da buat tapi tumpah pula dalam microwave 😫 tu pon da dekat 5 6 kali datang kaunter, bukan reti nak panggil dan maklumkan , so stress la, dah la datang jauh dari johor 6 jam drive, mmg teruk la servis kat sni, at the end refund balik after 1 hour waiting😫
    By Nurul Akma ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sedap jugak rasa coffee latte nya..cuma service slow sikit..dan staff kena lebih ramah sikittttttt jee lagi..sebab tak semua customer reti guna online ni..
    By Faiz Zul ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Staff baik, sangat friendly and helpful. Makan dan minuman di zus coffee juga sedap. 👍

Kopi & Pancing

  • Address: Lot 1, Laman Local Agenda, 21, Jalan Pasar, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (26)

Bask Bear Coffee Batu Gajah, Perak

  • Address: No. 19 (Ground Floor, Persiaran Bg Perdana 1, Pusat Komersial BG Perdana, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (12)

JAGUNG BANJIR UNCLE Z

  • Address: 49, Laluan Lembah Permai Utama, Taman Lembah Permai, 31650 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (7)

The Can-Tin

  • Address: Entrance of Tin Dredge, No 5, Jalan, 31800 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (5)

Kyra Cafe

  • Address: Batu 6 1/2, Jln Tanjung Tualang, Kampung Batu Enam, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (4)

Kopi Mata Cengreen

  • Address: 84, Laluan Awam 24, Batu Gajah, 31000 Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (3)

Beauty N Western Kitchen

  • Address: Lot 4177 Rpt Kampung Tersusun Batu 6 Jalan Tg Tualang , 31000, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

COFFEE STATION

  • Address: Masjid imaniah Persiaran langbuana, Jalan Bemban, Taman Anggerik, 30200 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Cafe in Batu Gajah, please leave a comment below. We would love to hear from you!