Dynapopular (M) Sdn. Bhd. in Sibu
Kedai Elektrik

TOP 10 Best Kedai Elektrik near Sibu

Here is a list of the best Kedai Elektrik in Sibu, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Grand Senheng Sibu

  • Address: Lot 42-45, GF, Lot 3585, Block 7, Jalan Wong King Huo, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (154)
  • Phone: +60 11-1088 8612
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 10:30 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 10:30 PG – 9:00 PTG

Dynapopular (M) Sdn. Bhd. in Sibu
Dynapopular (M) Sdn. Bhd. in Sibu

5 Replies to TOP 10 Best Kedai Elektrik near Sibu

  1. Customer service very rude. Chinese pendek2 kepala botak. Sindir customer sebab dtg beli barang guna claim boucer. Apa salah? Itu hak customer mahu claim boucer kenapa mahu sindir2!!bad service

  2. Bad service ? jgn samakan customer lain dgn customer lain. . Ada satu staff cina botak2 tu.. Dia cakap jgn memaksa diri mhu beli barang sebab voucher….kalau tidak ada voucher saya pun dpt beli cash ooo.. Sudah lama saya jadi customer seng heng ini pertama kali saya kena layanan mcm ini.. Jgn main sindir customer macam ini.. Sangat2 bad service..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kedai Elektrik near Sibu

Dynapopular (M) Sdn. Bhd. in Sibu
Dynapopular (M) Sdn. Bhd. in Sibu

senQ DELTA MALL

  • Address: PARCEL NO. TF 02,03,04,05,12,13 AND 14 (3F, DELTA MALL, Jalan Dr. Wong Soon Kai, Taman Seduan 8, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (59)
  • Phone: +60 11-1088 8603
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 9:00 PTG
  • Reviews:
    By Razer Ugap ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Kakitangan yang mesra, sambutan hangat daripada mereka dan boleh mencuba sendiri mana-mana telefon pintar yang berpotensi untuk dibeli dan dibawa pulang.

    SenQ Delta Mall Sibu juga menawarkan beberapa baucar kepada Ahli PlusOne mereka yang setia, bersama dengan jaminan tambahan.

    By Haera
    4 bulan yang lalu
    Perkhidmatan selepas jualan yang sangat teruk. Tiada usaha dalam menyelesaikan masalah pelanggan. Setelah sebulan menunggu, masih belum menerima tempahan. Bila call pic, terus cakap dia cuti. Dah email ke hq dan buat aduan. Tetapi masih tiada berita tentang pesanan itu. Sudah menghantar mesej melalui whatsapp seperti yang mereka beritahu, hanya mesin membalas pertanyaan.
    By Tim Wong ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Peruncit besar yang mempunyai banyak cawangan di Malaysia, boleh menggunakan ansuran sifar % kad kredit tetapi dengan yuran admin rm25,
    By CCN Johnny
    2 tahun yang lalu
    Kakitangan di sini hanya datang untuk berkhidmat berdasarkan penampilan mereka. Hari ini, saya berpakaian kasual, dan tiada kakitangan yang menjaga saya setelah lama berjalan-jalan! Ia sangat bergantung pada pakaian. 😤😤
    By ANIS AFIFAH
    8 bulan yang lalu
    SERVIS BURUK. TIPU KEPADA PELANGGAN. TIDAK AKAN PERNAH BELI DI SENQ SIBU LAGI. -1000

Ngie Ann Trading Sdn Bhd (Sibu)

  • Address: 30-32-34, Jln Pedada, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (56)
  • Phone: +60 84-328 871
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 7:00 PTG
    Selasa: 8:30 PG – 7:00 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 7:00 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 7:00 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 7:00 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 7:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 3:00 PTG
  • Reviews:
    By ShamNavara ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Terbaik..layanan yang ramah dan sangat baik dengan pelanggan.. jom beli barang letrik di sini.. banyak pilihan ..
    By Jimmy Shone ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    tip top barang elektrik
    By Hiruan 5291 ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Baik
    By Aso
    setahun yang lalu
    Kakitangan sangat tidak ramah dan tidak sangat tidak bertanggungjawab Pelanggan bertanya spesifikasi barangan elektrik tertentu, kakitangan meminta pelanggan mencari di Google. Kali kedua datang ke kedai lagi, staff lain layan, customer sure tengok-tengok dan pilih, staff lelaki yang mengekori dari belakang dan pernah memijak kasut saya tak minta maaf, terus cakap customer :”boleh fikir di rumah. lepas tu balik beli lagi”. layanan mengarut di sini!
    By Mr Stanley Sibat ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Awesome..high recommended😁 hadiah untuk gawai raya 2020🤭

Pedada Electrical Trading Company

  • Address: 48, Jalan Dr. Wong Soon Kai, Taman Seduan 8, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (12)

Dynapopular (M) Sdn. Bhd.

  • Address: No. 75&77, Lorong Pahlawan9, 96000 Sibu, Sarawak No.2-3,Level2,Delta Mall, Jalan Dr. Wong Soon Kai, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (6)

Kiong Huo Electrical Sdn. Bhd.

  • Address: Pusat Tanahwang, 48, Jln Pedada, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (6)

Tai Choo Sdn. Bhd.

  • Address: 4C, Jalan Lanang, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (3)

Yueh Sheng Electrical

  • Address: No. 32, Jalan Central, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (2)

Tokyo Home Electrical

  • Address: 22, Jln Bako, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Sin Sung Lie Electrical Sdn. Bhd.

  • Address: No. 13, High Street, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Kedai Elektrik Ang’s Video & TV Services

  • Address: 35, 25, Jalan Sanyan, Pekan Sibu, 96000 Sibu, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Kedai Elektrik in Sibu, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags