McDonald's Bukit Indah in Johor Bahru
McDonalds

TOP 10 Best Kedai McDonalds near Johor Bahru

Here is a list of the best McDonalds in Johor Bahru, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

McDonald’s Nong Chik

  • Address: Sebahagian Lot PT 22062, Jalan Kolam Air, 80100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (3310)
  • Phone: +60 7-220 9040
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 2:00 PG
    Selasa: 6:30 PG – 2:00 PG
    Rabu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Khamis: 6:30 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 6:30 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Ahad: 6:30 PG – 2:00 PG

McDonald's Bukit Indah in Johor Bahru
McDonald’s Bukit Indah in Johor Bahru

5 Replies to TOP 10 Best Kedai McDonalds near Johor Bahru

  1. Tepung tebal mcm digoreng balik dgn tepung baru. Isi ayam hitam? awak makan lah!? sebelum ni pernah dpt nasi lemak takde sambal, nasi keras.. belum masak? ni je mekdi yg dekat ?

  2. Puasa2 paling bodoh manager sini,
    Xpandai urus kau punya staff,
    Puasa ni sahur mesti ramai…
    Dengan staff pun, dah tahu nk waktu sahur. Masaklah ayam awal2 siot…ko biar betul..
    Pkul 4am datang- 5:21 belum lagi siap order…
    Terpaling tak tersusun..manager tahi

  3. Aku order 3 set nasi mcd.
    – Dpt 2 nasi setengah 1 dah berterabur kt beg kertas
    – Air dpt 3
    – Ayam dapat 2 ketul! Beli 3..dpt 2?!!

    Order burger Hawaiaan beef set.
    – Dpt air dengan fries je.
    – Burger takde!
    Fries takde boleh terima lagi.

    Dah sampai rumah baru perasan. Nak patah balik 12KM+++

    Sedih..sedih gilerr….

    LEPAS NI KORANG CHECK DULU LA SELEPAS AMIK MAKANAN DEKAT KAUNTER DRIVE THRU.

    BILA TGOK REVIEW YG LAIN, BUKAN AKU JE, RAMAI LAGI YG KENA! KORANG RASA BENDA INI DISENGAJAKAN ATAU TIDAK? KORANG NILAI SENDIRI.

  4. Apa jual bubur ayam dah la mahal. Ayam nya seketul dua je. Rugi makan la. Bazir duit aku je. Nak tambah ayam. Ayam pon takde. Harap je buka 24 jam. Ahhh puihhh

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Coffee Shop near Johor Bahru

McDonald's Bukit Indah in Johor Bahru
McDonald’s Bukit Indah in Johor Bahru

McDonald’s Bukit Indah

  • Address: 57, Jalan Indah 15/2, Taman Bukit Indah, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2644)
  • Phone: +60 7-238 5535
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 6:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 6:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 6:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 6:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 6:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 6:00 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By Apis ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Air manggo peach lain tempat macam kurang sikit rasa, macam sebelum ni beli kat melaka sedap oewch manggo memang rasa tapi kat sini mcm kureng macam rasa light Manggo sahaja.
    By Chippy Motovlog ✭✭
    sebulan yang lalu
    Cakap lain masa kt drive thru, yg di punch lain. Pastu suka sidai rider lelama.
    By shhashhaa nae
    sebulan yang lalu
    entah pape seh drive thru sini, semua benda habis baik ko takyah bukak lah.
    By Normini Amil ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Semua staf ramah dan mesra alam.restoran pun kemas dan bersih,lg 1 wajib kena cek fully vaksin,jadi nak dine in rasa selamat 😊😊
    By Mailllambong Sesumpah
    6 bulan yang lalu
    Oder nasi lemak sambal xdapat bila call balik xberangkat ni nk makan nasi lemak pakai sos ker apa????

McDonald’s Setia Tropika DT

  • Address: Lot 141190, Jalan Setia Tropika 1/21, Mukim Tebrau, Taman Setia Tropika, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2352)
  • Phone: +60 7-234 2618
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Azeau Sarman ✭✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Terima kasih puan Farah dan staff buat kejutan kek hari jadi buat anak dan pelajar2 3 Orchid S.M.K TASMOR…makan santai2 UTK rai kawan2 tapi suprise sangat siap buat game lagi..seronok anak2…
    By khairi harifi
    setahun yang lalu
    Servis teruk. aku xtahu la owner dia memang ajar menipu atau pekerja dia memang jenis tak jujur. order set cakap coke xde laa mesin rosak iced lemon tea pun xada laa. saja nk bagi orang tambah duit untuk air. sekali aku berkeras eh ehh ada pulak iced lemon tea.
    By Aieda JB
    2 bulan yang lalu
    Bad service selalu drive thru mesti makanan x cukup, xkan nak check satu2 dalam beg kertas yg penuh ngan makanan, td beli mix n match burger kurang satu, xkan nak patah balik, make sure ur staff alert 😡
    By Sakina Brahim
    3 bulan yang lalu
    Manager kat sini memang x ingat staff yg traning ek? Cakap lepas habis traning dapat makan? Tetapi fakehope, kesian kat orng traning 4 jam dah la, x kena bayar pape malah x dapat makan free pulaa. Sila pantau la, staff kat sana boleh je makan free, tetapi kat budak traning ni x dapat pape.,
    By Ali Asyraf Mohamed
    2 tahun yang lalu
    Servis teruk, restoran kotor, makanan dlm bungkusan bersepah, pekerja suruh pelanggan ikut SOP tetapi dia sama sama bertumbuk tampar.

McDonald’s Jalan Tebrau DT

  • Address: Lot PTD 68950, Batu 7 1/2, Jalan Kota Tinggi, Johor Bahru, Malaysia, Johor, 81100 Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2254)

McDonald’s Petronas Skudai

  • Address: Lot No. PTD13309 & PTD52136, KM11, Skudai Lbh, Mukim Tebrau, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (2098)

McDonald’s Shell Jalan Pandan

  • Address: Lot PTD 209631, Jalan Pandan, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (802)

McDonald’s Desa Tebrau

  • Address: Lot PTD 83404, Taman Desa Tebrau, Mukim Tebrau, 81100 Johor Bahru, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (683)

McDonald’s Seri Austin

  • Address: Lot 132943, Persiaran Jaya Putra, Taman Seri Austin, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (477)

McDonald’s Petronas Taman Perling

  • Address: Lot 50844, Jalan Layang 16, Taman Perling, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (382)

McDonald’s Mount Austin DT

  • Address: Lot 110034, Jalan Austin Heights 3, Mukim Tebrau, Taman Mount Austin, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (2392)

McDonald’s Taman Daya DT

  • Address: Lot PTD 110501, Jalan Nipah 2, Taman Daya Mukim, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (1832)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best McDonalds in Johor Bahru, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!