McDonald's in Shah Alam
McDonalds

TOP 10 Best Kedai McDonalds near Shah Alam

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed McDonalds in Shah Alam, Malaysia.

McDonald’s

  • Address: No.4, Jalan RU 3/94, Sect 3, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (5776)
  • Phone: +60 3-5513 9811
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

McDonald's in Shah Alam
McDonald’s in Shah Alam

5 Replies to TOP 10 Best Kedai McDonalds near Shah Alam

  1. Suasana makan kat sini ok, kedai agak besar dan selesa. Paking pun luas, tp kawasan ni mmg tumpuan ramai, bila dh ramai, Mcm2 ragam la… Tak de masalah Sgt la, sesiapa sj boleh dtg sini.

  2. Saya bagi 2star je. Sbb Abg rider baik sangat. Beli mcd sepatutnya dapat 4 burger tapi dapat 2 burger je. Sedih sangatt !! Dah laa tgh lapooooo ! Eeiii geramnyaaa ? please mcd bagi balik burger sayaaaa. Daa laaa bayar mahal. Nak boikot mcd, mcd sedapppp ??? pulang balik burger sayaaaaa !!!!

  3. Beli di’dalam’ lbh cepat dari drve thru.jika nak cepat baik masuk parking sbb banyak juga tempat parking kt situ.pastu makanan yg disediakan sangat berpuas hati.Alhamdulillah

  4. teh tarik dapat cair yakmat, servis, selalu ramai orang boleh diterima kalau slow, hari ni takdela crowded sangat, tapi…lamberrrt… oder table service…terpaksa turun ambil sendiri sebab lamberrrrt….oder dr mc cafe, kena tunggu depan kaunter baru buat.kalau rasa lapar dan tahap kesabaran nipis, sila ke mc D lain. tapi yang boleh buat anak² bersabar, sebab ada playground dia tu.sekian,luahan.

  5. Rasa jgn dtg lah, banyak kesilapan dan semua manager lama, semuanya pemalas termasuk lelaki, mengharapkan perempuan, lepastu nak makan tak selesa srbab manager perempuan yang acah ii pangkat besar tu memekak suruh itu ini tapi last ii dia tak buat kerja pape pon, saya dok perhati je sambil makan haihh, lepastu ada je x kena marah ii kat budak baru apa lah, #sekianterimakasih

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Coffee Shop near Shah Alam

McDonald's in Shah Alam
McDonald’s in Shah Alam

McDonald’s Petron Section 7

  • Address: Fasa 3C, No. 5, Persiaran Kayangan, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (2828)
  • Phone: +60 3-5524 0645
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Nabillah Farid ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Walaupun always ramai customer but the service for me was good enough. Tak terlalu cepat dan tak perlu tunggu terlalu lama sangat untuk dapat makanan dan makanan pun fresh panas.
    By mulia mustaffa97
    5 bulan yang lalu
    Beli prosperity golden meal Tak dapat hash brown, dah banyak kali beli drive true Mesti Ada kurang haritu ayam goreng, Pastu mc chicken, bila Call tak angkat . Please mekdi minta staff you cek betul2 order cust
    By 邱民顺
    seminggu yang lalu
    Nasi lemak baru tanpa Sambal🤬 Kesilapan yang kerap, kurang makanan, menjejaskan pengalaman secara serius. Takeaway food has to wait for 40 minutes😡
    By FatinUK ✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    not too many seats but it’s okay. service laju, cepat je makanan sampai ✨
    By Alffanso Aloysius
    2 bulan yang lalu
    Memang range tunggu ayam goreng dalam 30 minit ke? Saya dah tunggu 15 minit. Pastu bila tanya pasal order saya dia cakap ayam baru nak masak. So kena tunggu lagi dalam 20-25 minit. Woww. Padahal orang tak ramai pun

McDonald’s Setia Alam DT

  • Address: PT 34532, Jalan Setia Alam AR U13/AR, Setia Alam, Section, U13 Shah Alam, 40170 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (2548)
  • Phone: +60 3-3358 2970
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    By Syafiqah Mazlan ✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Beli kat drivethru tak dapatla nak check tapi bila sampai rumah mcm ni. Ni bukan spicy dgn original tau, dua² spicy, satu kurang rangup, satu lagi terlebih rangup pulakk
    By Nur Afiqah ✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Spicy mcchicken yg baru tu mmg nipis dan keras ke? Lama gilaaa tak mkn mcchicken.. Fries pun skrg asyik rasa yg kentang lama ja.. Still suam tp rasa mcm kentang yg dah dibiarkan 3-4jam..
    By Aisyah Lee
    sebulan yang lalu
    Cashier masalah , sudah tahu compurter ade masalah tak inform , perkejer pun semua buat bodoh bia customer menunggu lama . Panggil tak datang datang . Yang dah bayar tak dapat makannan terpaksa pergi sebab sudah tunggu lebih 1 jam . Yang paling buat kita marah perkejer dah tahu computer ade masalah tak bagi tahu awal last last baru mintak cilent pergi tekan order new order balik . Spoil my morning mood !!!!! Very stupid !! Buang customer punya mase dan bazir duit customer !!!
    By Fendi 1122
    2 bulan yang lalu
    Mcd paling lembab kt setia alam klau tk boleh buat delivery punya order kasi off menunggu sampai sejam padahal kedai tkde orang
    By ai artz
    3 bulan yang lalu
    Beragak lah sikit i dh kali keberapa u guy cuai! Order air large dapat medium dh berapa kali. Then beli nasi lemak bayar sambal extra jgn ckp extra, sambal pun tak dapat!

McDonald’s Petron Seksyen 24 DT

  • Address: 33, Jalan 24/1a, Seksyen 24, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

McDonald’s Kota Kemuning

  • Address: No. 1, Jalan Anggerik Vanilla 31/94, Seksyen 31, Kota Kemuning, 40706 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (3826)

McDonald’s

  • Address: 2, Jalan 22/6, Seksyen 22, 40300 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.5 (3789)

McDonald’s Caltex Denai Alam DT

  • Address: Lot, Section U16, 3, Persiaran Elektron, Denai Alam, 40160 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (2891)

McDonald’s

  • Address: No. 4, Lot 33428, Jalan BRP 3/3, Bukit Rahman Putra, Seksyen, U 20, 40160 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (2376)

McDonald’s Shell Section 13 DT

  • Address: No. 1, Jalan 13/55A, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (2004)

McDonald’s Section 18 Shah Alam

  • Address: 37, Jalan Pinang 18/B, Seksyen 18, 40200 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (1083)

McDonald’s @ Setia City Mall

  • Address: Unit No. LG-40, Setia City Mall. 7, Persiaran Setia Dagang, Bandar Setia Alam, Seksyen, U13 Shah Alam, 40170 Shah Alam, Selangor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (904)

Thank you for reading. You can visit the Shah Alam Coffee Shop Directory to get more McDonalds reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.