AF Kereta Sewa in Alor Setar
Kereta Sewa

TOP 10 Best Kereta Sewa near Alor Setar

Discover the top-rated Kereta Sewa in Alor Setar, Malaysia, recognized and praised by online customers.

KERETA SEWA ALOR SETAR – RIDHO

  • Address: 62A, KM 5 256, 05460 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (60)
  • Phone: +60 17-400 8804
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:30 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:30 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:30 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:30 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:30 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:30 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:30 PTG
AF Kereta Sewa in Alor Setar
AF Kereta Sewa in Alor Setar

5 Replies to TOP 10 Best Kereta Sewa near Alor Setar

  1. Servis terbaik! Dapat kereta xsesuai, En. Hanif cepat gantikan kereta dgn fulltank kat lokasi I dlm 45minit. ?? akan gunakan lagi masa depan.

  2. Kereta ok je so so, dalam bersih cuma luar mcm dah accident sana sini, tayar pun tak berapa cantik. Minyak memang kelip2 dah. Janji agak susah ditepati. Ikut appointment ambil kereta pukul 8am, datang lambat. Bila nak pulang kereta orangnya tak ada. Just tinggal je dekat parking and deposit dijanji pulang via transfer. Dan sekali lagi janji tinggal janji je petang ni ke esok pagi ke lusa petang.

  3. Penyewa keta nak sewa macam xmau bagi sewa, dah la xramah tnya bnyk soalan macam org nk bawak lari keta, lanciau 1 kali (aq mention kau penyewa perut boroi mengandung 3 bulan)

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kereta Sewa near Alor Setar

AF Kereta Sewa in Alor Setar
AF Kereta Sewa in Alor Setar

Syabila Car Rental

  • Address: No C3, Arrival Concourse, Lapangan Terbang Sultan Abdul Halim, 06200 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (19)
  • Phone: +60 17-445 8847
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:30 PG – 10:30 PTG
    Selasa: 7:30 PG – 10:30 PTG
    Rabu: 7:30 PG – 10:30 PTG
    Khamis: 7:30 PG – 10:30 PTG
    Jumaat: 7:30 PG – 10:30 PTG
    Sabtu: 7:30 PG – 10:30 PTG
    Ahad: 7:30 PG – 10:30 PTG
  • Reviews:
    Terima kasih team kereta sewa alor setar airport kedah..Service memang mantap..Staff semua friendly dan senang berurusan..sangat recomended??
    ✭✭✭✭✭ By nurul atiff (sebulan yang lalu)
    Syabila car rental sangat sangat la bagus yer korang nak sewa kereta pon easy jer nak berurusan untuk sewa kereta tu
    ✭✭✭✭✭ By Wahidah Sabri (sebulan yang lalu)
    Kereta sewa terbaik di airport…kereta bersih…wangi..staff sangt membantu..
    ✭✭✭✭✭ By Fatin Izzaty (sebulan yang lalu)
    Senang sebab dekat ngn airport.. servis terbaikkk… tp kalau cuti panjang kena book awai sebab selalu penuh cepatt
    ✭✭✭✭✭ By Dayang Irdina Binti Riduan (6 bulan yang lalu)
    Sewa kereta axia auto rate 120 sehari. Sewa 5 hari. Time dapat kereta terkejut tgk condition kereta. Dapat kereta tak padan dgn rate. Kereta tak berapa bersih. Bonet pun ada kesan tanah merah. Wiper pun tak tukar baru. Drive time hujan lebat mmg xnampak sebab wiper tak tukar. Bonet depan tak dpt tutup rapat. Remote kereta tak dpt guna, kena bukak manual. Time nak hantar balik kereta, kereta mati 2 kali. Last2 drive dari perlis sampai airport tak bukak aircond sebab takut kereta mati lagi. Sampai airport berkicap jugak la. Tak kisah bayar mahal kalau kereta tiptop. Tau high demand musim raya. Tapi bagi la kereta elok. Nasib kereta mati time nak hantar dah, kalau time dok guna berjalan time raya lagi la susah. 1st time sewa kereta dapat kereta condition mcm ni dgn rate yg mahal.
    By NUR ATIQAH ABDUL RAHMAN (setahun yang lalu)

KERETA SEWA MEWAH UTARA HIPNI

  • Address: Kompleks, 175 2nd Floor, Shahab Perdana, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (15)
  • Phone: +60 13-588 1962
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    Servis terbaik,kreta bersih dan dijaga rapi,owner PR cun,mmg trbaik dan recomended!
    ✭✭✭✭✭ By zainul ameerul taufiq zainul abidin (9 bulan yang lalu)
    Service cantik. Kereta cantik dan bersih
    ✭✭✭✭✭ By tumbleweed ofgreenland (sebulan yang lalu)
    Owner ramah dan mudah berurusan..yang penting kereta bersih dan selesa.TERBAIK.
    ✭✭✭✭✭ By Asma AIA Takaful (10 bulan yang lalu)
    Kereta sewa terbaik
    ✭✭✭✭✭ By Kae 7676 (10 bulan yang lalu)
    Sgt terbaik servis lepas ni nak guna lg
    ✭✭✭✭✭ By shahril sofian (9 bulan yang lalu)

AR Kereta Sewa Murah Kedah

  • Address: Batu 6 1/2, MUKIM, Kampung Titi Gajah, 06550 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (13)

Kereta Sewa Murah AMFA

  • Address: Taman Wira Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

KERETA SEWA ALOR SETAR KEDAH

  • Address: Sekolah Kebangsaan Jalan Pegawai, 106, taman purnama, 05050 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (5)

KERETA SEWA MURAH KEDAH

  • Address: kedah Jalan langgar, Kampung Masjid, 05460 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (5)

Kereta Sewa Alor Setar (MySewa2U)

  • Address: 2541, Belakang Pekan Pumpong, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (5)

Kereta Sewa Taman Rakyat Mergong

  • Address: 193, Lorong Putih 2, Taman Rakyat Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (5)

Kereta Sewa Alor Setar Kedah

  • Address: NO 187, Lebuhraya Sultan Abdul Halim, Taman Budiman, 05400 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

MEDINA KERETA SEWA KEDAH

  • Address: Jalan Selayang, Kampung Mergong Indah, 05150 Alor Setar, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (3)

Thank you for reading. You can visit the Alor Setar Business Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.