Kereta Sewa Kuching Cikgu Ayu in Kuching
Kereta Sewa

TOP 10 Best Kereta Sewa near Kuching

Here is a list of the best Kereta Sewa in Kuching, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Kereta Sewa Kuching – ikramtransports

  • Address: KIA, Jalan Lapangan Terbang, 93250 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (633)
  • Phone: +60 19-985 3904
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 6:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 6:00 PG – 11:00 PTG

[gallery_photo_2]

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kereta Sewa near Kuching

[gallery_photo_3]

Van Sewa Kuching

  • Address: 68F, Lorong Nanas Barat 14, How Hua Park, 93400 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (607)
  • Phone: +60 19-849 8001
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    Sangat puas hati , very recommended , semoga ada rezeki lagi menggunakan khimat tuan nazeer ??
    ✭✭✭✭✭ By FZ Channel (dalam minggu lalu)
    transport selesa..Thanks driver Encik jana berhemah, friendly dan terbaik???..
    ✭✭✭✭✭ By Nur faizah (4 minggu yang lalu)
    Puas hati dengan sevice ni. Kereta smua okay and harga berpatutan, timing pun tepat. Very recommended!
    ✭✭✭✭✭ By Fahima Nuha (sebulan yang lalu)
    Mudah berurusan, harga berpatutan, van bersih & dalam keadaan baik. Yang penting amat selesa!
    ✭✭✭✭✭ By Aina Farhana (2 minggu yang lalu)
    Van 11 seater yg disewakan kepada kami dijaga dengan baik, bersih dan selesa. Mudah berurusan dengan owner dan anaknya. Pertama kali datang ke Kuching semuanya berjalan lancar. Terima kasih diucapkan, memang disyorkan berurusan dengan mereka. Trusted company! Ada rezeki pasti saya sewa lagi ?
    ✭✭✭✭✭ By raihan (3 bulan yang lalu)

TJ kuching car rental and service

  • Address: Lot no. L1 domestic arrival hall, kuching international airport 93722, 93722 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (469)
  • Phone: +60 16-868 9517
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:30 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:30 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    Very recommended! Dh la peramah, servis mmg padu. Senang dibawa runding. N flexible… bkn je bg servis sewa keta, siap bantu sya lg nama2 tpt yg best utk kunjungi. Condition Kereta xpyh komen la… sb sgt2 la mantap? siap sya bg tau kat owner bole la sya nak bawa p racing klu keta best mcm ni, owner keta yg risau pula… Nsb bek dia kata bnyk speed trap kat kuching ni…? Apa2 pun mmg best servis perkhidmatan dorang ni. Tq so much ya.
    ✭✭✭✭✭ By Amy Ady (4 bulan yang lalu)
    Terima kasih kepada TJ Kuching Car Rental kerana menyediakan kereta sewa Proton Bezza yang baru dan selesa. Saya dan keluarga amat berpuashati diatas perkhidmatan kereta sewa yang terbaik. Perkhidmatan penghantaran kereta sewa ke airport sangat menepati masa. Terima kasih TJ Kuching Car Rental ..Very recommended to those yang nak travel ke kuching.
    ✭✭✭✭✭ By Noryati Miron (3 bulan yang lalu)
    Smooth transaction! Recommended! For those yang tengah survey nak sewa kereta di Kuching boleh contact En. Tom (TJ Car Rental). Terbaik! Definitely will book again next time we back in Kuching! Meow Meow!
    ✭✭✭✭✭ By Liyana Sulaiman (sebulan yang lalu)
    kereta bersih…. khidmat senang urus dan mesra pelanggan…nanti guna lagi ye….satu je, cermin tinted tu saya tak biasa sebab tak clear..ne bagi saya lah. kalau ada pilihan ngan tinted atau tidak, lagi bagus.
    ✭✭✭✭✭ By Norhayati Hj Ladi (dalam minggu lalu)
    Salam,hi gais aku bagi suggestion untuk korang ambil perkhidmatan kereta sewa ni di area kuching,service tiptop A++,layanan macam kawan2 je bro,,rasa nak tambah masa sikit no problem..tak dikenakan charge pon,tapi jangan melampau sgt,hahahah…
    ✭✭✭✭✭ By Zwa Smart (2 bulan yang lalu)

Kereta Sewa Murah Kuching Sarawak /M.K.M.TRANSPORT 2023 – KAHAR

  • Address: Kuching International Airport, Jalan Airport, 93250 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (148)

Kereta Sewa Kuching Cikgu Ayu

  • Address: S/L 35, 1st Floor, Riveredge Commercial Centre, Jalan Datuk Patinggi Haji Abdul Rahman Yakub, 93050 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (14)

Kuching Sewa Car Rental

  • Address: 2nd floor, Suite 20c, Lot 3007, Block, 10, Jalan Tun Ahmad Zaidi Adruce, Bormill Commercial Centre, 93150 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (14)

Kereta Sewa Kuching

  • Address: SL28, Lorong 2C, Unigarden Fasa 1, Kch – Samarahan Expressway, 94300 Kota Samarahan, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (9)

Kereta sewa kuching sarawak

  • Address: Lot no. L1 domestic arrival hall kuching international airport, 93722 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (9)

Kereta Sewa Kuching

  • Address: Lot 2043, Jalan Cengal, Petra Jaya, 93050 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (6)

Sewa Van di Kuching – Ikramtransports

  • Address: KIA, 93250 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (4)

Kereta sewa kuching

  • Address: b423-b433,tower b2,level 4, Icom Square, Jalan Pending, pending, 93450 Kuching, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (4)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Kereta Sewa in Kuching, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags