Kereta Sewa Taiping (Blackroses Car Rental) in Taiping
Kereta Sewa

TOP 10 Best Kereta Sewa near Taiping

Discover the top-rated Kereta Sewa in Taiping, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Kereta Sewa Taiping | Azh Setia Ent

  • Address: 281, Jalan Hamid 1, Kampung Sungai Relong, 34600 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (130)
  • Phone: +60 10-324 4889
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 9:30 PTG
    Selasa: Tutup
    Rabu: 10:00 PG – 9:30 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 9:30 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 9:30 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 9:30 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 9:30 PTG
Kereta Sewa Taiping (Blackroses Car Rental) in Taiping
Kereta Sewa Taiping (Blackroses Car Rental) in Taiping

5 Replies to TOP 10 Best Kereta Sewa near Taiping

  1. Kereta bersih dan selesa.Owner senang berurusan serta rate yang berpatutan.Looking forward in the future.

  2. Memang recommended sangat2..segala urusan sangat senang….kereta bersih dan wangi..owner sangat membantu.. insyaallah nanti boleh repeat sewa lagi..terbaik??

  3. Sgt berpuas hati..kereta sgt memuaskn..layanan yg sgt baik..tq..lepas ni bleh reapit lg..selesa berurusan AZH?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Kereta Sewa near Taiping

Kereta Sewa Taiping (Blackroses Car Rental) in Taiping
Kereta Sewa Taiping (Blackroses Car Rental) in Taiping

Kereta Sewa Ayra (Taiping)

  • Address: 6646, Jalan Taiping – Bagan Serai, Kampung Jana Sambungan, 34600 Kamunting, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (70)
  • Phone: +60 19-200 8404
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 6:30 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 6:30 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 6:30 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 6:30 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 12:30 PTG, 3:00–6:30 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 6:30 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 6:30 PTG
  • Reviews:
    Car rental taiping tapi dekat kamunting? Tak boleh drop off, kena pick up sendiri. Pekerja semua okay tapi yang jaga kaunter poyo.
    ✭✭✭ By Faez m (3 bulan yang lalu)
    Sewa sebuah kereta di Ayra Taiping pandu sendiri jalan ² sambil mengembara ke negeri Kelantan.
    ✭✭✭✭✭ By Muhd Muaz (setahun yang lalu)
    Kedai kat kamunting tu staff situ semua dh la belagak sombong pastu xnak layan customer cakapxleh cakap baik2 kene ckp dgn kasar?!
    By Chiam YF (10 bulan yang lalu)
    Start dari pintu masuk ayra car rental taiping sehingga ke dalam ofis sangat sangatlah berpuas hati kerana mereka semua memberi layanan yang mesra ?? bagus anak anak muda masa kini teruskan lagi dengan jayanya ya . Kereta bersih dan selesa untuk disewakan kepada pelanggan ? terbaikkkkkk.
    ✭✭✭✭✭ By MOHAMMAD DANIAL (3 tahun yang lalu)
    Kereta sewa terbaik di Taiping, Semua kereta baru-baru.. Rugi laa sapa yang tak mai sewa tang nie. SERVIS 5 BINTANG!
    ✭✭✭✭✭ By syafiq syazani (3 tahun yang lalu)

KERETA SEWA TAIPING

  • Address: No 36, Kampung Kota Barat, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (54)
  • Phone: +60 13-533 6426
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    terbaik…recommended ….mudah berurusan…kereta pulak dalam keadaan tiptop…tiada apa2 masalah untuk menuju ke deatinasi….nanti boleh repeat lg…?
    ✭✭✭✭✭ By bujad dark (2 minggu yang lalu)
    Kereta okay ,harga pon okay .cuma service tah apa2 . Lain kali Klau dah ada orang booking ,jangn bagi orang lain booking jugak xpon cita awal2 boleh je nk ambik Keta lain .jadi terkejar2 nak hantar kereta .
    ✭✭ By fazie (5 bulan yang lalu)
    Terima kasih di atas service yang amat-amat dahsyat, kereta dalam keadaan kemas dan di jaga rapi, tiap2 minggu sewa, Alhamdulillah belum pernah ada apa-apa masalah, jalan pusing satu Malaysia Stacy. Terbaik lah support bisnes Islam.
    ✭✭✭✭✭ By Anas Yusoff (8 bulan yang lalu)
    KERETA SEWA TAIPING memang terbaik . Kereta selesa, bersih dan kemas. InsyaAllah kalau ada ke Taiping lagi saya akan repeat . Bab harga bagi saya sangat2 berpatutan . Dan owner sangat ramah ketika berurusan ???
    ✭✭✭✭✭ By zulfadhli yusoff (8 bulan yang lalu)
    Harga sewa kereta yang murah dan berbaloi. Kereta sentiasa bersih luar dan dalam. Sewa banyak hari sentiasa dapat diskaun. Layanan staff pon tip top ???
    ✭✭✭✭✭ By Ekin Kamal (8 bulan yang lalu)

RACKSON TRANS EXPREZ SDN BHD -TRex Kereta Sewa Taiping – TRex Car Rental Taiping

  • Address: 13, Jalan Medan Taiping 5, TAMAN MEDAN, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (51)

Van & Kereta Sewa Taiping CAHAYA 7701 TRANSPORT

  • Address: 2, Stesen Minyak Shell,Batu Batu, 1/2, Jalan Simpang, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (23)

Kereta Sewa Taiping (Blackroses Car Rental)

  • Address: Unnamed Road, 34600, 34600 Kamunting, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (16)

Kereta Sewa Farisyadah

  • Address: 27, Jln 31, Taman Sungai Mas, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (7)

Van Car Rental sewa van kereta

  • Address: Jalan Taman Sungai Mas, Taman Sungai Mas, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (7)

Kereta Sewa Taiping AZIE

  • Address: 674, Jalan Taman Kaya 2, Taman Kaya, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (7)

Van Car Rental sewa van kereta

  • Address: No19, Jalan 34, Taman Sungai Mas, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

Kereta Sewa Taiping Jelita Car Rental

  • Address: PT 1084 Kampung Bukit Jana, Kamunting, 34600 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (5)

Thank you for reading. You can visit the Taiping Business Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags