Infinity Plans Marketing in Petaling Jaya
Marketing Agency

TOP 10 Best Marketing Agency near Petaling Jaya

Here is a list of the best Marketing Agency in Petaling Jaya, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

KelC Creative

 • Address: 2-23, Jalan PJU 1/42, Dataran Prima, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 5 (81)
 • Phone: +60 14-360 8643
 • Website:
 • Opening hours:
  Isnin: 10:00 PG – 5:30 PTG
  Selasa: 10:00 PG – 5:30 PTG
  Rabu: 10:00 PG – 5:30 PTG
  Khamis: 10:00 PG – 5:30 PTG
  Jumaat: 10:00 PG – 5:30 PTG
  Sabtu: Tutup
  Ahad: Tutup

Infinity Plans Marketing in Petaling Jaya
Infinity Plans Marketing in Petaling Jaya

5 Replies to TOP 10 Best Marketing Agency near Petaling Jaya

 1. Kelly sangat baik dalam mengajar. Saya berasa seronok dan teruja menyertai kelasnya. Saya mendapat begitu banyak pengetahuan tentang pemasaran digital. Dia membuatkan saya suka dan ingin meneroka lebih lanjut serta memulakan kerjaya saya dalam pemasaran digital. Semoga kita dapat bekerjasama lagi tidak lama lagi.

 2. KelC sememangnya sebuah syarikat yang sempurna jika ada yang mencari mentor Pemasaran Digital. Kelly telah menjadi mentor yang sangat hebat kepada saya dan rakan sekelas saya. Keghairahan beliau dalam pemasaran digital, personaliti baik, mesra dan bertenaga telah menjadikan setiap kelas menyeronokkan & membuatkan kami minat dalam Pemasaran Digital! Dia berkongsi semua pengetahuan dan pengalaman kehidupan sebenar kepada kami, dan menjawab setiap soalan yang ditanya oleh pelajarnya. Dia tidak pernah meninggalkan sesiapa di dalam kelas & sentiasa memastikan semua orang dapat mengikuti apa sahaja yang diajarnya. Sangat mengesyorkan KelC kepada semua orang di luar sana!

 3. Kursus itu sangat bermanfaat kepada saya. Ia memberi saya gambaran keseluruhan holistik Pemasaran Digital yang menjadi perkara utama hari ini. Kelly ialah seorang yang sangat penyabar dan bertolak ansur dan sentiasa memastikan semua orang menyampaikan mesej sebelum meneruskan. Amat disyorkan.

 4. Saya telah menyertai kursus Pemasaran Digital anjuran syarikat ini. Secara keseluruhannya, saya sangat gembira kerana dapat mempelajari banyak istilah baharu dan mengaplikasikan ilmu yang saya pelajari serta-merta dengan bimbingan daripada guru kesayangan saya, Kelly. Jika anda mencari kelas yang benar-benar memberikan nilai, ini pastinya pilihan yang perlu anda pertimbangkan! Terima kasih Kelly dan Mabel atas semua bantuan!

 5. Kandungan kursus dan ilmu yang dikongsi adalah pembuka mata kepada pemilik perniagaan seperti saya. Kelly Chong begitu arif dalam bidang ini. Dia juga peramah, merendah diri dan sangat penyabar semasa pengajaran praktikal walaupun pelajar agak lambat. Dia sangat belas kasihan sehingga dia akan bertanya dan memastikan semua pelajar telah memahami perkara tertentu sebelum beralih ke topik seterusnya. Yuran kursus juga sangat berpatutan. Terima Kasih Banyak, Kelly dan Pasukan. BAGUS!

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Marketing Agency near Petaling Jaya

Infinity Plans Marketing in Petaling Jaya
Infinity Plans Marketing in Petaling Jaya

MYSense

 • Address: Block D-57-3A, Jaya One, 72, Jln Profesor Diraja Ungku Aziz, Seksyen 13A, 46400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.9 (67)
 • Phone: +60 16-906 0572
 • Website:
 • Opening hours:
  Isnin: 8:00 PG – 8:00 PTG
  Selasa: 8:00 PG – 8:00 PTG
  Rabu: 8:00 PG – 8:00 PTG
  Khamis: 8:00 PG – 8:00 PTG
  Jumaat: 8:00 PG – 8:00 PTG
  Sabtu: 8:00 PG – 8:00 PTG
  Ahad: Tutup
 • Reviews:
  By Ain Ayuni ✭✭✭✭✭
  sebulan yang lalu
  Pengalaman keseluruhan saya bekerja dengan Agensi Pemasaran Digital MYSense adalah hebat. Pertama sekali, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada syarikat kerana memberi saya peluang untuk menjadi sebahagian daripada pasukan sebagai pelatih. Dan untuk pasukan SEO, adalah suatu keseronokan untuk menjadi sebahagian daripada pasukan anda kerana terdapat banyak kemahiran dan pengetahuan baharu yang saya dapat pelajari. Adalah sangat disyorkan untuk anda semua untuk datang dan menyertai syarikat kerana ia adalah syarikat yang sangat baik di mana anda boleh berseronok sambil bekerja🫶🏼
  By Mariamah Asia ✭✭✭✭✭
  3 bulan yang lalu
  Kami telah menggunakan perkhidmatan mereka sejak November 2022. Walaupun terdapat beberapa pekerjaan yang ketat, mereka tidak pernah gagal untuk menyampaikannya. Orang yang kami telah berhubung, Cik Joey Tay, adalah hebat dan profesional dengan pasukan yang ditugaskan kepadanya. Karya yang mereka hasilkan, walaupun beberapa pindaan, sangat menarik dari segi estetika. Mesyuarat (fizikal & dalam talian) yang kami ada adalah agak fleksibel mengikut masa. Kesimpulannya, kami gembira dengan bagaimana perkhidmatan mereka berubah. Nantikan kerjasama seterusnya. Terima kasih.
  By Jordan Tan ✭✭✭✭✭
  3 bulan yang lalu
  Saya gembira bekerja dengan Wan Li, dari MYSense dan saya tidak boleh lebih gembira dengan hasilnya! Wan Li adalah profesional, berpengetahuan, dan benar-benar berusaha keras untuk memastikan nama kempen pemasaran kami (Hemed) berjaya.

  Kepakaran beliau dalam bidang itu terbukti dari awal, dan dia dapat membimbing kami melalui proses dengan mudah. Wan Li juga sangat responsif dan sentiasa bersedia untuk menjawab sebarang soalan yang kami ada.

  Terima kasih kepada kerja keras dan dedikasinya, kempen video kami telah mencapai kejayaan besar dan kami melihat peningkatan trafik yang ketara ke platform media sosial kami.

  Saya sangat mengesyorkan Wan Li dan MYSense kepada sesiapa yang mencari perkhidmatan pemasaran yang terbaik!

  By Liew Jing Cee ✭✭✭✭✭
  2 bulan yang lalu
  Saya berbesar hati bekerja dengan pasukan Jie Yee & MYSense dan saya dengan yakin boleh mengatakan bahawa mereka adalah urusan sebenar. Kepakaran mereka dalam pemasaran digital tiada duanya dan mereka benar-benar meluangkan masa untuk memahami matlamat perniagaan kami dan menyesuaikan pendekatan mereka dengan sewajarnya. Mereka responsif, teratur dan menyampaikan hasil di luar jangkaan kami. Saya sangat mengesyorkan MYSense untuk mana-mana perniagaan yang ingin membawa pemasaran digital mereka ke peringkat seterusnya.
  By Dr. Mya ✭✭✭✭✭
  sebulan yang lalu
  Kami pernah bersama beberapa syarikat pemasaran sebelum ini. Setakat ini MySense ialah pasukan terbaik dan profesional yang telah menguruskan pemasaran kami. Tahniah kepada pasukan Sammi dan teruskan kerja yang baik.

Shock Media | Malaysia’s Finest Digital Marketing Agency

 • Address: 9D, Level 3, Nadayu28 Dagang, Jalan PJS 11/7, Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.6 (62)
 • Phone: +60 11-5505 6023
 • Website:
 • Opening hours:
  Isnin: 8:00 PG – 5:00 PTG
  Selasa: 8:00 PG – 5:00 PTG
  Rabu: 8:00 PG – 5:00 PTG
  Khamis: 8:00 PG – 5:00 PTG
  Jumaat: 8:00 PG – 5:00 PTG
  Sabtu: Tutup
  Ahad: Tutup
 • Reviews:
  By Abu Muawiyah
  2 minggu yang lalu
  Saya mempunyai pengalaman yang sangat buruk dengan Shock Media. Komunikasi kurang baik dan rancangan pemasaran mereka adalah cara lama. Mereka menggunakan banyak perkataan teknikal dalam laporan mereka, tetapi mereka tidak menerangkan maksudnya. Apabila saya mengadu tentang kekurangan keputusan, mereka bersikap defensif dan bukannya cuba menyelesaikan masalah. Walaupun selepas menghabiskan banyak wang, saya tidak melihat sebarang peningkatan dalam perniagaan saya. Saya mengesyorkan melihat pilihan lain sebelum memilih Media Kejutan.
  By music_junkie dhan
  sebulan yang lalu
  Mereka adalah penipu yang secara senyap memberitahu anda untuk melabur dengan jumlah yang kecil pada mulanya kemudian perlahan-lahan memerangkap anda untuk melabur jumlah yang besar tanpa mendapat keuntungan daripada pelaburan sebelumnya sehingga anda mencapai keuntungan daripada jumlah yang besar yang dilaburkan. Jangan sesekali mempercayai mereka kerana mereka benar-benar penipu. Foto profil Telegram semuanya palsu dan ahli kumpulan adalah orang dalam mereka. Jangan sekali-kali menyertai kumpulan Tugasan Sambilan mereka. SCAM semata-mata!
  By Fionna Tong ✭✭✭✭✭
  2 tahun yang lalu
  Pengalaman hebat dalam bekerja dengan Shock Media di tapak web saya, SEO, SEM, GA dan banyak lagi! Pemimpin syarikat saya telah meningkat walaupun semasa wabak terima kasih kepada pasukan Kejutan! Mereka responsif dan cepat bertindak. Suka sangat kerja berpasukan dan kerja mereka ☺️
  By Delights Trove ✭✭✭✭✭
  3 tahun yang lalu
  Pasukan pemasaran digital Shock Media Studio sangat berpengalaman dan menumpukan pada menjana jualan dan petunjuk untuk perniagaan. Sangat jarang untuk menemui permata seperti ahli strategi SEM dan SEO bertaraf dunia. Sangat disyorkan jika hasil yang anda inginkan untuk perniagaan anda!!
  By Grace Ang ✭✭✭✭✭
  3 tahun yang lalu
  Hebat untuk bekerja dengan pasukan Shock. Mereka profesional dan sabar dibantu untuk meneliti setiap butiran untuk menyelesaikan isu teknikal dan juga berkongsi pengetahuan tentang pemasaran digital untuk kami perbaiki. Amat disyorkan. 👍🏻

Bike Bear

 • Address: Prima Avenue, B-13A-08, Jalan PJU 1/39, Dataran Prima, 47301 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.7 (47)

GO Communications

 • Address: S109 – S112, Second Floor, Centrepoint, 3, Lebuh Bandar Utama, Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.8 (31)

Bomstart Media

 • Address: No. 2a-1, Jalan Pju 5/20d, The Strand, Jalan PJU 8/1, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.2 (30)

Flow Digital

 • Address: MeHub 28, 3, Jalan PJU 5/4, Dataran Sunway, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.9 (27)

Silver Mouse

 • Address: 5-6-2, Block 5, Level 6, VSQ,, Jalan Utara, 46200 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.5 (27)

Growth Marketing Asia

 • Address: Jalan PJU 8/1, Damansara Perdana, 47820 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 4.9 (23)

Gambarr Malaysia

 • Address: Level 3, Block A, 322, 1, Jalan SS 20/27, Damansara Intan, 47400 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 5 (23)

Stelix Media Solutions Sdn Bhd 201901015628 (1324956-U)

 • Address: C-11-05, Sunway Nexis, 1, Jalan PJU 5/1, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
 • Map: Click here
 • Rating: 5 (20)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Marketing Agency in Petaling Jaya, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!