Restoran M Baharudeen in Batu Gajah
Mamak

TOP 10 Best Restoran Mamak near Batu Gajah

Discover the top-rated Mamak in Batu Gajah, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Anakgonda

  • Address: Kampung Changkat Belangkor, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (275)
  • Phone: +60 17-556 8599
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: Tutup
    Rabu: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 5:00 PTG – 12:00 PG
    Ahad: 5:00 PTG – 12:00 PG

Restoran M Baharudeen in Batu Gajah
Restoran M Baharudeen in Batu Gajah

5 Replies to TOP 10 Best Restoran Mamak near Batu Gajah

  1. Baru pertama kali ke sini. Parking kereta mudah. Kedai bersih (mungkin sebab baru, tetapi harap dapat dikekalkan). Nan cheese sedap dimakan panas². Kari kambing dan kuah dal sedap! Tetapi kuah sardin adalah kari sardin. Servis terbaik! Pantas! Harga… Secara peribadi, saya rasakan sedikit mahal. Insya Allah akan datang lagi untuk cuba roti puri.

  2. Boleh kate mamak melayu kedai ni… Dulu ade tandori sekarang dah xde… Cheese nak sedap dgn kuah sardin… cheese guna cheese standard..guna chesdale…. Lalu Batu Gajah kene try..tp selasa tutup ye

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Mamak near Batu Gajah

Restoran M Baharudeen in Batu Gajah
Restoran M Baharudeen in Batu Gajah

Restoran Batu Gajah Maju

  • Address: Jln Dewangsa, Kampung Sungai Terap, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (186)
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Shikinalwi Shikinalwi ✭✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Mee Kari sedap terbaik tapi cpt hbs pg jer minuman sedap terbaik yg buat tu Banyak pilihan nasi lemak sedap roti canai ada masakan panas mcm2 sesuai seisi keluarga cuma tpt sempit
    By mi xi ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Mee kicap dia sedap… Ad stall lain mcm nasi lemak,roti canai,telur goyang,goreng2….suasana selesa…tenang.. Harga pon marhaen lagi
    By safwan mosas ✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    makanan sini sedap. untuk sarapan, ada macam² jenis & banyak pilihan. nasi lemak, mee/maggi/kuey tiaw goreng, mee kari. seawal 7.45 dah dibuka. cuma kena tunggu kejap pekerja² setup stall masing².
    By Madam Nik NK ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Setakat hari ini, parking masih mudah di sini.

    Tetapi meja agak terhad. Ada pula yang berada betul² di bawah sinaran matahari pagi. Kadangkala kena tunggu sekejap untuk meja kosong.

    Berbaloikah? Berbaloi insya-Allah.

    Ada banyak pilihan gerai dengan pilihan makanan yang pelbagai. Roti canai, roti bakar, mee kicap, goreng².

    By Harith Amin Amin ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Mempunyai stall yang pelbagai pilihan makanan dan mee hailam chor viral menjadi hidangan utama

Capati Kampung Pisang

  • Address: NO 8, Kampung Pisang, 31000 Batu Gajah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (122)
  • Phone: +60 19-519 9682
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 5:00–10:00 PTG
    Selasa: 5:00–10:00 PTG
    Rabu: 5:00–10:00 PTG
    Khamis: 5:00–10:00 PTG
    Jumaat: 5:00–10:00 PTG
    Sabtu: 5:00–10:00 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Liza_OT ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Mula-mula ingat capati kedai mamak tapi rupanya bukan. Capati haritu bungkus je 1 keping sebab nak cuba. Capati memang menu wajib cuba!. Capati lembut, sedap, kari pekat. Boleh repeat menu capati 👍

    Ada juga menu-menu lain (rujuk gmbar menu). Rasa makanan ok.

    Restoran konsep layan diri, tulis order kat meja dan hantar ke kaunter, ambil sendiri bila kaunter panggil nombor meja.

    Kedai terasing dalam kawasan kampung. Sebelah sungai. Parking ok.

    By zizoe004 ✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    capati terbaik di kg pisang.. dan mungkin juge di bt gajah.. kawasan kg yg tenang…ribut jiwa.. jauh dr kesibukan kota… mabeles!!
    By Anna Harith ✭✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Jab … Perghhhhh Capati gebusss Kari kampung….menyengat peedasss…sedap!!! Lapang je area kedai Meh korang support
    By tuan fakri ✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Berbaloi dengan harga.memang puas hati.walaupun dalam kampung tapi ramai yg datang
    By Aliffah Iffa ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    sedap …capati lembut…kotiaw hailam pun sdp

Nasi Kandaq Ayu Marveles

  • Address: Jalan Perindustrian Pengkalan, 30200 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (83)

CT Corner

  • Address: 25, Laluan Pinggiran Saujana 5, Taman Pinggiran Saujana, 30200 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (46)

RM Corner

  • Address: 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (35)

Warung Pak Ali

  • Address: 19, Kampung Sri Indah, Kampung Bendera, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (9)

Mama Penang Char Koay Teow

  • Address: Kampung Serani, 30200 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (4)

Nasi Kandar Ayu Marvelas Cawangan ke 2

  • Address: No 33A, Jalan Bandar Baharu 1, pusat bandar baru, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Marrybrown Restaurant Batu Gajah

  • Address: 484, Jalan Pejabat Pos, Taman Bahagia, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (312)

Restoran M Baharudeen

  • Address: Restoran Pekan Lama, Jln Tanjung Tualang, 31000 Batu Gajah, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (43)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Mamak in Batu Gajah, please leave a comment below. We would love to hear from you!