Restoran Malabar in Tawau
Mamak

TOP 10 Best Restoran Mamak near Tawau

Here is a list of the best Mamak in Tawau, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Yassin Curry House (யாசின் கர்ரி ஹவுஸ்)

  • Address: Sabindo Square, 91000, Jalan Dunlop, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (935)
  • Phone: +60 89-754 802
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 11:30 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 11:30 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 11:30 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 11:30 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 11:30 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 11:30 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 11:30 PTG

Restoran Malabar in Tawau
Restoran Malabar in Tawau

5 Replies to TOP 10 Best Restoran Mamak near Tawau

  1. Makanan sedap, murah, berpatutan, jus memang terbaik, pelayan ramah, tapi kadang makanan tak sama rasa pada waktu pagi dan malam, selalunya chef waktu malam masak lebih padu? roti cobra paling sedap????

  2. Makanan so far okay.. service slow.. pelayan xbole pakai, kita tggu order dah siap.. tapi sibuk bercerita ketawa2… Nak kita dtg sendri pergi order balik…

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Mamak near Tawau

Restoran Malabar in Tawau
Restoran Malabar in Tawau

Restoran Maju Bistro

  • Address: Jalan Masjid, Bandar Tawau, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (249)
  • Phone: +60 89-704 466
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Bro Lumansar ✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Alhamdulillah berbuka puasa ditempat ni.. dekat masjid lg… Terima kasih yang belanja… Semoga Allah murahkan lg rezeki tuan
    By Fariedah Sidiq
    9 bulan yang lalu
    Very bad services. Dah tunggu 15 minit masih belum ada pelayan datang ambil order. Asyik bersembang sesama pekerja. And i’m still waiting.
    By you Tube Aly Emran ✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Roti canai kari kambing sangat terbaik
    By bahrin_ bacho86 ✭✭✭✭✭
    12 bulan yang lalu
    cuma nasi gondrong ya yg ada kelainan..dlu saya makan ada yg cili besar merah dan hijau,dan pendas..skrg tidak ada lagi..hanya ayam,bawang merah besar dan cili je…
    By Zuraini Zakaria ✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    roti canai aedap..tp eoti sardine ada kobis…x shedap

Nasi Lemak Guru Besar

  • Address: Jalan Kelapa, Bandar Tawau, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (244)
  • Phone: +60 13-534 2610
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 6:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 6:00 PTG
  • Reviews:
    By Bacho ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Nasi lemak berbagai resepi – ayam crispy, kerang, udan dan sotong. Memang sedap dengan portion sederhana. Selain tu ada menu lain jugak. Suasana sangat sesuai untuk makan bersama keluarga atau rakan². Parking ada tapi limited. Recommended.
    By Kasmani Kumit ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Ini kali ketiga saya makan di sini. Dulu makan nasi lemaknya. Memang sedap. Lemak. Sambal pun sedap. Kali ni saya makan laksa. Laksa pun boleh dikategorikan sedap. Kuah pekat. Anda boleh mencuba resepi di sini. Sangat dialu-alukan.
    By Dilah Adnan ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sedap sambal kerang dia. Cukup susah nak cari nasi lemak y sedap kat Tawau ni. Tp kedai ni nasi lemak dia oky dari semua y kami dh g kat Tawau. Myb kami akan datang lagi.. Air oren limau tu totally rs sunquick.
    By Putri Fadli ✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Tempat yg indah dan sesuai untuk bersantai..walau pun makananya mahal.tapi memuaskan..makanan yg paling sedap..nasi lemak
    By AHMAD NUR ZHARIF AHMADIDIN ✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Tandas bersih, makanan cukup sedap, cuma pastikan larangan merokok dikuatkuasakan untuk keselesaan pelanggan berkeluarga.

Bakso Mak Kacong

  • Address: Taman Melati, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (231)

Zara Kopitiam Tawau

  • Address: TB4404, Block A, Lot 3, Ground Floor, Bandaran Baru, Jalan Baru, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (85)

Tawau Station

  • Address: Bandaran Baru, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (20)

KEDAI MAKAN ALIA

  • Address: 10, Jalan Kuhara, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (12)

Warung Check Point Tawau Hjh Norma

  • Address: 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (6)

GERAI MAMAK MUKSSIN

  • Address: 2, Lorong Hilltop 3, 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (2)

Gerai Mamak Ku, Diejann Family

  • Address: 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Warung ROTI CANAI MANTUL

  • Address: 91000 Tawau, Sabah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading. You can visit the Tawau Resto Directory to get more kedai Mamak reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.

Tags