Roti Canai 80 Sen Cik Madi in Johor Bahru
Roti Canai

TOP 10 Best Roti Canai near Johor Bahru

Discover the top-rated Roti Canai in Johor Bahru, Malaysia, recognized and praised by online customers.

Onn Kitchen

  • Address: 29A, Jalan Tarom, Kampung Bahru, 80100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (1907)
  • Phone: +60 19-799 9588
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00–11:00 PG, 12:30–11:30 PTG
    Selasa: 7:00–11:00 PG, 12:30–11:30 PTG
    Rabu: 7:00–11:00 PG, 12:30–11:30 PTG
    Khamis: 7:00–11:00 PG, 12:30–11:30 PTG
    Jumaat: Tutup
    Sabtu: 7:00–11:00 PG, 12:30–11:30 PTG
    Ahad: 7:00–11:00 PG, 12:30–11:30 PTG

Roti Canai 80 Sen Cik Madi in Johor Bahru
Roti Canai 80 Sen Cik Madi in Johor Bahru

5 Replies to TOP 10 Best Roti Canai near Johor Bahru

  1. VISITED HERE DURING PPN 2022
    PLEASE FOLLOW ALL THE SOPs AND STAY SAFE!

    ——

    Kedai makan yang menyediakan pelbagai jenis makanan dari awal pagi sehingga lewat malam. Suasana yang santai, reka bentuk dalaman kedai yang terasa dekat seperti di warung warung, tetapi makanan barat (western) dapat dinikmati di sini. Harga yang tidak terlalu mahal dan rasa yang mencukupi. Cara penyediaan ataupun bahan dalam makanan mungkin berbeza dari kedai lain, namun masih baik. Pihak kedai boleh tingkatkan atau tambah baik dalam rasa makanan. Parking yang sedikit mencabar, ada kalanya penuh dan terpaksa meletakkan kereta di tepi jalan yang diguna ramai. Terpaksa untuk menilai dengan 4 bintang, semoga berjaya pada masa akan datang!

  2. Lokasinya betul-betul di persimpangan tapi ada kawasan letak kereta berhampiran. Disebabkan kami pergi waktu tengah hari, pemilik kedai memberikan juadah pagi secara percuma termasuk laksa Johor dan kuih-muih. Nasi ayam penyet sedap, ayam empuk dan sambal tidak terlalu pedas.

  3. *Ulasan saya ini hanya berkaitan dengan waktu sarapan pagi. Belum berkesempatan cuba pada waktu lain.

    Secara keseluruhan, konsep kedai menarik. Fokus kepada layan diri dari ambil air hingga ke makanan, yang mana saya lebih selesa begitu. Dengan konsep tempat makan terbuka, pengudaraan menjadi baik. Beberapa bonus dan ruang penambah-baikkan:

    Bonus:
    -Aneka pilihan makanan sarapan selera Johor terutamanya, dan lain-lain.
    – waktu menunggu yang pendek untuk roti canai?
    – makanan dengan “portion” yang banyak. Bagi yang selera biasa, mungkin boleh kongsi dua orang. Saya selera pesawah padi.
    – selain tunai, boleh juga bayar guna QRPay. Sangat mudah.

    Ruang tambah baik:
    -tiada “signage” untuk tempat order makanan. Jadi orang pertama kali mungkin ingat cuma makanan bungkus yang ada. Maaf kalau terlepas pandang.

    Pendapat peribadi:
    -pada penggemar Nasi Ambeng, Ambeng di sini datang dengan ayam masak rendang(kalau tak silap. Yang pasti bukan masak kicap). Boleh cuba jika berminat. Pada saya, masak kicap lebih umph.

  4. Im from KL, very nice place to lepak malam malam. But a bit disappointed, i came here for lontong kering, but lontong hanya ada pada waktu pagi sahaja. Nasi lemak sedap and sambal sotong yang banyak sotong ?? Boleh repeat.

  5. Makan dan minum. Sedapppp amatt. Lagi2 sambal belacan dia. Ermm. Sedap. Rempah utk makan semua ngam.
    Harga berpatutan. Walaupun di area bandar.
    Puas hati makan kt sinieee.

    Next time nak repeat lagi. ?

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Roti Canai near Johor Bahru

Roti Canai 80 Sen Cik Madi in Johor Bahru
Roti Canai 80 Sen Cik Madi in Johor Bahru

Fendi Roti Canai

  • Address: Jalan Persiaran Teratai, Taman Cempaka, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (392)
  • Phone: +60 19-784 9600
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30–11:00 PG
    Selasa: 6:30–11:00 PG
    Rabu: 6:30–11:00 PG
    Khamis: 6:30–11:00 PG
    Jumaat: 6:30–11:00 PG
    Sabtu: 6:30–11:00 PG
    Ahad: 6:30–11:00 PG
  • Reviews:
    By Suhaimi Sabki
    dalam minggu lalu
    Sejujurnya roti canai kosong & roti telur bawang memang sangat-sangat sedap. Kuah dhal dia sedap rasanya cuma sambalnya agak pedas. Boleh dikatakan selalu juga berkunjung ke sini.

    Tetapi pada hari ini seorang daripada pekerja melontarkan kata-kata gurauan yang agak tidak menyenangkan menyebabkan rasa tawar hati pada hari ini. Lantas seorang kawan saya berlalu pergi meninggalkan warung ini.

    Satu pesanan khidmat masyarakat, bergurau itu tidak salah tetapi jaga tutur kata dan perkataan yang digunakan ketika waktu bergurau.

    By Mohd Zamri ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Kalau tercari-cari roti canai melayu, ini antara tempat yang boleh dituju. Roti dan kuahnya ada rasa tersendiri. Mungkin bukan yang terbaik tapi boleh saja kalau nak cuba.
    By Mohd Ezwan Khamis ✭✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Selesa bawak family sarap.banyak pilihan.sedap yg pasti..
    By Uxin 78 ✭✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    Crispy & ngam ngn tekak😄selalu dtg sblm 7.30am.. lbh 7.30am ramai orang..☺️ harga masih ok
    By Afif Alauddin
    sebulan yang lalu
    Kedai bukak tak nak terima order bungkus, scam

Roti Canai 80 Sen Cik Madi

  • Address: Kampung Pasir, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (131)
  • Opening hours:
    Isnin: Tutup
    Selasa: Tutup
    Rabu: 6:00 PG – 12:00 PTG
    Khamis: 6:00 PG – 12:00 PTG
    Jumaat: 6:00 PG – 12:00 PTG
    Sabtu: 6:00 PG – 12:00 PTG
    Ahad: 6:00 PG – 12:00 PTG
  • Reviews:
    By Ujang Mantap
    dalam minggu lalu
    assalamualaikum, setakat 25/6/2023 sy dtg jam 7.50pg, review ikhlas sy, roti canai kosong rm1/keping, tapi roti x cukup kembang, agak keras. lembut sekalipun sbb terlalu byk minyk. Kuah dal terlebih masin, sambal agak cair dan x smpai sgt waktu mkn. lagi sedap roti canai kat dapur Che yat taman impian emas. ni jujur kata la. lain org lain selera. tapi begitu la. sy order 2 keping tapi mkn sekeping leng sikit je, x habis mkn. kena dgn tekak. tmksh semua.
    By Jalaluddin Bakar ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    sedap padu….jom beramai ramai support kedai roti canai 80 sen cik madi
    By Hazwan Yunus ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Menu breakfast rakyat Malaysia dengan harga yang murah. Walaupun nama kedai roti canai 50¢ tapi kan sekarang harga bahan mentah dah naik. Dah jadi 80¢. Still murah compare tempat lain. Datang sini kena layan diri. Ada macam-macam pilihan roti. Nasi lemak, mee goreng, bihun goreng dalam paket dah siap bungkus pun ada. Makan sambil menghadap view yang mendamaikan. Puas hati. Pak cik tebar roti pun friendly
    By playlist 2
    4 bulan yang lalu
    Kedai tutup… x update operating hours
    By Emirfarhan Anuar ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    harga memang murah guys roti tampal goyang 3 milo tarik 1 rm4.60 biasa harga rm8 atau rm10 mur mur mur guys 😋😋😋🤤🤤🤤

ROTI CANAI pucuk Hijau.

  • Address: no 4 kampung setanggi, Jalan Bunga Ros, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (82)

CANAI KING

  • Address: No 26, 21, Jalan Perjiranan 4, Bandar Dato Onn, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (72)

Warung Roti Canai Agil

  • Address: 2, Jalan Durian, Kampung Pasir, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.6 (36)

ROTI CANAI CIK SAM (PANDAN JB)

  • Address: Jalan, Persiaran Bumi Hijau, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (25)

Warung roti canai wak hata

  • Address: Kampung Seri Purnama, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (7)

Roti canai anggerik

  • Address: Jalan Anggerik 34, Johor Jaya, 81100 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (6)

Amad’s Corner/Roti Canai

  • Address: 2, Jalan 4, Taman Perumahan Rakyat, 81120 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (5)

Roti Canai Terasa

  • Address: 3, Jalan Persiaran Teratai, Medan Selera, 81200 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Roti Canai in Johor Bahru, please leave a comment below. We would love to hear from you!