Kelas renang di sungai petani kulim bertam - indoor/outdoor pool in Sungai Petani
Swimming Pool

TOP 10 Best Swimming Pool near Sungai Petani

Here is a list of the best Swimming Pool in Sungai Petani, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Amanjaya Sports Arena

  • Address: Lengkok Cempaka 2, Bandar Amanjaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (986)
  • Phone: +60 12-431 3818
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 12:00 PG
    Selasa: 8:00 PG – 12:00 PG
    Rabu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Khamis: 8:00 PG – 12:00 PG
    Jumaat: 8:00 PG – 12:00 PG
    Sabtu: 8:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 8:00 PG – 12:00 PG

Kelas renang di sungai petani kulim bertam - indoor/outdoor pool in Sungai Petani
Kelas renang di sungai petani kulim bertam – indoor/outdoor pool in Sungai Petani

5 Replies to TOP 10 Best Swimming Pool near Sungai Petani

  1. Tapak padang futsal sebenarnya amanjaya sport arena ni.tapi pada tahun 2021 tapak ASA ni digunakan sebagai pusat pemberian vaksin PPV..layanan dan juga sistem pengurusan kat sini baik dan bagus..sangat cepat dan bersistematik.Terbaik! kepada team PPV ASA.
    Keep it up!

  2. dah nama sport arena.. main futsal boleh.. badminton pon ada… siap ada zumba session.. boleh juga utk bermain netball..handball guna court futsal.. pingpong pon ada.. skrg ni pon dah ada giat nampak skuad wushu juga berlatih disini… mmg meriah baq ang…

  3. Parking luas, laluan keluar masuk lapang dan mudah untuk oku parking kenderaan. Fasility yang luas dan bersih kecuali surau. Nak minta perbesarkan lagi ruang solat surau. Terlalu kecil dan sempit untuk jemaah nak solat.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Swimming Pool near Sungai Petani

Kelas renang di sungai petani kulim bertam - indoor/outdoor pool in Sungai Petani
Kelas renang di sungai petani kulim bertam – indoor/outdoor pool in Sungai Petani

Berangan Aqua Park

  • Address: Kampung Kelang Makau, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (175)
  • Phone: +60 11-2695 1549
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 5:30 PTG
    Selasa: Tutup
    Rabu: 10:00 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 5:30 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 5:30 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 6:15 PTG
  • Reviews:
    By Nor Izwan ✭✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Sesuai sangat untuk bawa budak-budak mandi kat sini. Keadaan kolam mandi pun memuaskan la kira berbaloi la dengan bayaran masuk rm9 sorang, budak bawah 3 tahun free ja.

    Makanan luar memang tak boleh bawa masuk tapi ada ja depa jual makan minum kat dalam, harga pun berpatutan. Nak makan ringan-ringan macam bebola sosej nugget keropok pun ada, nak makan berat-berat macam nasi, mee goreng, burger pun ada.

    Kena parking jauh sikit dari tempat masuk tapi jangan risau depa ada sediakan khidmat pickup naik macam kereta buggy golf tu

    By Zaid Noordin ✭✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Tempat yang cantik..sesuai untuk anak2 mandi,air paras paha org dewasa,hanya untuk 3jam..tapi ok la sejuk tempat dia..memang sesuai untuk anak2..mandi,harga tiket pun berpatutan..makanan luar tak boleh bawa masuk,ada jual makanan dalam premis,toilet bersih,senang nak tukar pakaian.parking kereta pun senang kalau datang awal.
    By Mohd Halil Mat Rani ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Nk bg anak mandi, mai kat sini, air x dlm hanya paras lutuit org dewasa, tiket pun murah ja , RM9, makanan pun ada juai kat sini, harga mmg berpatutan… Pendek kata, anak2 puaih ah mandi kat sini.
    By Abdul Rashid ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Sangat sesuai untuk bawa anak². Orang dewasa pun boleh, tapi air cetek la. Memang terbaik servis kat sini. Parking pun ok. Makanan pun sedap. Toilet pun bersih & banyak. Surau pun ada. Terbaik. 👍🏻👍🏼👍🏽
    By Azleeya Rizwan ✭✭✭✭✭
    4 minggu yang lalu
    Suasana ok, tempat sesuai la ngn harga masuk, makanan dalam tu pun affordable…anam happy sgt, blh repeat lg p situ

Berangan Pool Cottage

  • Address: Unnamed Road, Kampung Permatang Berangan, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.5 (152)
  • Phone: +60 11-2695 1549
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By Chef Wans ✭✭✭✭✭
    9 bulan yang lalu
    Pool suasana kampung yang sangat rare, jarang jarang ada pool yang bersuasana kampung.

    FEE: Serendah rm 9.00 untuk kanak kanak dan dewasa, percuma kepada kanak kanak berusia 3 tahun kebawah.

    FOOD: Makanan luar tak dibenarkan akan dicheck oleh guard ketika nak masuk, tapi jangan risau kat dalam dah ada kedai yang akan jual makanan dan minuman, comfirm tak kan lapar ..

    PARKING: Tempat letak kereta percuma kepada pengunjung, tempat parking yang banyak, jangan risau pasti ada tempat tuk park.

    By norfaziela zylazainal
    sebulan yang lalu
    Pada sy tmpat boleh la.yg penting attitude !sy deal..sy dh book 10 bilik…tpi layanan n srvis dri owner sgt terok!ini PERTAMA KALI SY NK MNGINAP DISNI..owner ckp tksupa bikin..depo lesap!selfish…mulanya ckp blh stay gunakan fasility yg ada utk kmi mkn..tpi lastmnit TIDAK DIBENARKAN ATS ALASAN TK MUNASABAH!!ini prtma kli sy mndpt srvis pling fackup !sptutnya lgsung tak layak utk 1 bintang pon.dgn komunikasi dgn planggan pon trok.klau tak blom ckup ilmu…btter tkpyah la bukak resort..jgn susahkan org lain.👎👎👎👎
    By Ayra Rich ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Sesuai untuk bawak anak2 . Tempat selesa & ada kemudahan semua. Parking pun luas.
    By Zarm Hakiem ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Harga chalet yang berpatutan RM110. Ada kolam renang untuk kanak- kanak dan dewasa. Kemudahan dapur dan barbeque untuk family
    By Mr PeaCe ✭✭✭✭✭
    11 bulan yang lalu
    Tempat yang menarik dan selesa untuk keluarga..

Amaya Pool Homestay

  • Address: 61, Jalan Anggerik 1/2, Amanjaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (72)

Kolam Rekreasi Laman Mandi

  • Address: jalan pasar, Seksyen 21, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (34)

Chikolatte pool Cottage Homestay

  • Address: 33, Lorong Jati 31b, Taman Bandar Baru Sungai Lalang, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.4 (33)

Homestay Sungai Petani Private Swimming Pool Lily Villa

  • Address: 632, Jalan Bukit Puteri 11/25, Bandar Puteri Jaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.7 (27)

Chemara Dusuntara Homestay Swimming Pool

  • Address: Kampung Chemara, Jeniang, 08700 Gurun, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (23)

CK SWIMMING ACADEMY KEDAH

  • Address: 75A & 75B JALAN LAGENDA, 2/1 TAMAN LAGENDA, Taman Lagenda, 09400 Padang Serai, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (18)

RNJ SWIMMING ACADEMY (Sungai Petani)

  • Address: 12, Lengkok Cempaka 2, Bandar Amanjaya, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (11)

Aqua Laguna

  • Address: 17, Lorong BLM 1/1, Bandar Laguna Merbok, 08000 Sungai Petani, Kedah, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (6)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Swimming Pool in Sungai Petani, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!