Atieyah Travel & Tours Sdn Bhd (HQ) in Pasir Gudang
Travel Agency

TOP 10 Best Travel Agency near Pasir Gudang

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Travel Agency in Pasir Gudang, Malaysia.

Terminal Bas Pasir Gudang

  • Address: Kawasan Perindustrian Pasir Gudang, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (679)
  • Phone: +60 11-2772 9014

Atieyah Travel & Tours Sdn Bhd (HQ) in Pasir Gudang
Atieyah Travel & Tours Sdn Bhd (HQ) in Pasir Gudang

5 Replies to TOP 10 Best Travel Agency near Pasir Gudang

  1. Dari utara ke selatan.
    Dari timur ke barat.
    Semuanya ada kemudahan.
    Blh lah anda dtg melawat.

    7hb otk… Terlihat bas baru di terminal bas PB p. gudang. Sempat berbual dgn bro dreba bas ini…
    Campany dari Terengganu

    Mmg kena support campany ini… Basnya mmg selesa..bersih…drebarnya pun peramah.
    Yg paling peting sepotong ayat doa tertulis di badan bas ini.

  2. Sudah bertahun lamanya tidak menaiki bas,dengan kebanjiran warga asing yang ramai lagilah saya tidak berminat menaiki bas.biarpun ada bas percuma tetapi hanya ayah saya seorang sahaja yang memiliki kad bas muafakat johor.
    Lagipun tidak sesuai untuk menaiki bas dengan membawa banyak barangan,sebab itulah saya sekeluarga sudah tidak menaiki bas lagi(kecuali ayah saya).

  3. Hati2 dengan mini scam kaunter tiket easybook. Pergi kaunter tu sebab nak tanya bas je sebab dah beli tiket online. Sekali kena bayar rm2 untuk print tiket. Bila tanya kena print ke? Akak kaunter tu cakap “kena”. End up masa naik bas tak tunjuk tiket pon. Cukup dengan cakap nama dan no seat dekat detail tiket online. Orang yang tak biasa naik bas akan kena la mini scam ni. Haha. Sedekah la rm2 untuk secalit kertas tiket yang kejap lagi akan dibuang juga.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 10 Best Travel Agency near Pasir Gudang

Atieyah Travel & Tours Sdn Bhd (HQ) in Pasir Gudang
Atieyah Travel & Tours Sdn Bhd (HQ) in Pasir Gudang

ASYUK TRAVEL & TOURS SDN. BHD

  • Address: 40, Jalan Mawar 46, Taman Mawar, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (100)
  • Phone: +60 12-790 2776
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 5:30 PTG
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By hamizan 4231 ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    pengalaman saya menggunakan Asyuk Travel sangat terbaik.. tak perlu susah2 untuk suruh orang awam untuk mengambilkan gambar.. tour leader sendiri yang mengambilkan gambar saya.. bercuti tanpa gambar tak lengkap la kan🤭.. Alhamdulillah servis memang mantap👍🏻👍🏻👍🏻 recommend untuk semua⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    By M.Hafizuddin Zainul ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Pegurusan yang baik dan perjalanan sangat lancar mengikut itinerary. Tempat-tempat lawatan semuanya menarik termasuk restoran yang dipilih. Terima kasih Asyuk Travel & Tours!
    By Noramyliana Amy ✭✭✭✭✭
    8 bulan yang lalu
    Service terbaik,tour guide yg bpngalaman & sgt friendly .pakej kluarga yg berbaloi 👍🏻👍🏻
    By Ts. Muhammad Haris Jafri ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Alhamdulillah tempat lawa dan kemas. Semua barangan yang dijual adalah produk melayu dan bumiputra . Pastikan kalau datang pakai mask dan jaga penjarakan sosial lagi lagi dikala covid 19 ni tengah naik. Brand adabi dan ramlee turut dijual disini.
    By Affeif Azzarain ✭✭✭✭✭
    7 bulan yang lalu
    Sangat selesa dan servis yang terbaik 👍

Sitty Travel Sdn. Bhd.

  • Address: 3, 1 Business Centre II, No 29A, Jalan Mawar Merah, Taman Mawar, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.8 (29)
  • Phone: +60 19-751 5840
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 5:30 PTG
    Selasa: 8:30 PG – 5:30 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 5:30 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 5:30 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 5:30 PTG
    Sabtu: Tutup
    Ahad: Tutup
  • Reviews:
    By Nor Natasha ✭✭✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    The best ever trip . Dah la murah mampu milik plak tu . Eh boleh nohh kena gn harga . Services mmng tiktop . Bas st08 the best
    By raihana ismail ✭✭✭✭✭
    3 bulan yang lalu
    Pengurusan yang sangat baik. Alhamdulillah. Next trip mmg akan join. Ramai jgak rakan2 nk join trip cmni. Cuma tak tahu. Tahniah👏👏
    By Ars Alza ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    perjalanan yang baik dan teratur Alhamdulillah.. tp sy ada yg tak best sikit sorry klau tersinggung bas tu parking pindah2 tempat susah nak cari rasa risau pun ade..klau bole kat mana diturunkan disitu jugaklah bas kami naik sbb mungkin kami akan kenal situasi itu .. terima kasih
    By Mardiana MohdKamar ✭✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Alhamdullilah Selamat Pergi Selamat Pulang.. Trip enjoy with family Inshallah next trip boleh follow lagi..
    By Safrizan Sabtu ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Agensi perlancungan yg terbaik. Servisnya terbaik dan murah

Bas untuk disewa(Makmur skylandsea)

  • Address: No 58, Jalan Lili 1/6 pasir gudang, 81700 Johor Bahru, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (22)

Tahir Transport & Tours Sdn. Bhd.

  • Address: L1-18, Tingkat Bawah, Kompleks Pusat Bandar UTC, Jalan Bandar, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (6)

SAIDINA AS SIDDIQ TRAVEL & TOURS

  • Address: No.25, Jalan IHP 1/8, Kawasan Perindustrian Iskandar Halal Park, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (5)

Accurate Travel Sdn Bhd

  • Address: Jalan Tembikai 6, Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (3)

Saidina As-Siddiq Travel and Tour Sdn. Bhd

  • Address: 18, Jalan Serangkai 25, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)

SC Southern Tours & Travel Sdn. Bhd.

  • Address: No. 5, Jalan Perdagangan Damai, Taman Nusa Damai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 2.4 (22)

Jangkauan Galaksi Sdn. Bhd.

  • Address: Plo 763, Jalan Keluli 3, Kawasan Perindustrian Pasir Gudang, Johor, 81700 Pasir Gudang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.7 (7)

STAR WISE TRAVELS

  • Address: 5, Jalan Mawar 15, Taman Mawar, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 2 (1)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Travel Agency in Pasir Gudang, please leave a comment below. We would love to hear from you!