McDonald's (Bintang Plaza) in Miri
McDonalds

TOP 3 Best Kedai McDonalds near Miri

Discover the top-rated McDonalds in Miri, Malaysia, recognized and praised by online customers.

McDonald’s Petronas Miri DT

  • Address: Lot 1050(A, 7, Jalan Bulan Sabit, MCLD, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (2210)
  • Phone: +60 85-422 117
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

5 Replies to TOP 3 Best Kedai McDonalds near Miri

  1. Servis ok…cuma kena sabar queue up…sebab memang sll queue panjang…toys pula selalu Tak ada stok. ? Kdg2 cola pula Tak ada stok.. yg lain so far ok…dari segi service… ??

  2. before this, i order happy meal twice .. drive thru method.. bila cek dlm paper bg xde toy/books as mention. i xnak kecoh. maybe out of stock wlpn dua kali beli, dua kali xde toys. and this time.. sorry to say order all the item stated on my receipt.. SEMUANYA DAH SEJUK.. BUBUR SEJUK, NASI LEMAK SEJUK,.. BUBUR NASI MAKAN SEJUK NA RASA APA ? and one more on the floor staff nya sangat rude bekerja.. hempas2 tray.. and hantar makan pun dgn body language yg kasar.. please take note and improve your service.

  3. McD, no explaination needed. Parking space terhad. Drive thru pun panjang bila hari minggu dan sebelah petang

  4. First time saya masuk sini ramai orang. tempat duduk pun banyak dan selesa boleh goyang kaki sambil main sambil menunggu order dan main telefon. Masuk terus ada nampak 4 mesin order.

    Boleh pakai kad kredit Maybank

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 3 Best Coffee Shop near Miri

McDonald’s

  • Address: Lot 5993, Block 11, K.B.L.D. Desa Indah, 3, Jln Tudan, Bandar Baru Permyjaya, 98000 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (1784)
  • Phone: +60 85-641 587
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 2:00 PG
    Selasa: 7:00 PG – 2:00 PG
    Rabu: 7:00 PG – 2:00 PG
    Khamis: 7:00 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 7:00 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 7:00 PG – 2:00 PG
    Ahad: 7:00 PG – 2:00 PG
  • Reviews:
    By Nadeeas Yas
    dalam minggu lalu
    Terpaling bodo mun nak order FOODPANDA sitok. Satu set pun sejam nak process. Tauk lah banyak order, tapi sikkan lah sejam lebih order sik keluar gik. Bukan sekali duak, berkali-kali. Order sitok sebab kira dekat ngan ofiice, cepat sampey. Sekali TERPALING LEMBAPPPPPPPP SEDANGKAN STAFF SANGATLAH RAMI DALAM YA.
    By احمد ابو وافي ✭✭✭✭
    5 bulan yang lalu
    Mula² datang sini ada sedikit sakai lah bcoz kami ikut Q tuk order makanan.. rupanya order arah menu screen hohoho.. so far rasanya nda menghampakan, tambahan lgi kalau dine-in makan panas². Cuma…ramai bnr pelangan nya
    By Mi Kolok ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Kita beraya di mcD ok,panjang que mcm ke brunei eh eh.. Ahahhaha..
    By Nursyazana Husin ✭✭
    8 bulan yang lalu
    Kalau nak toys happy meals yg baru tak payahlaa pergi sini. Takkan dpt even first day. Kalau drivethru tu jgn ckp laa selalu salah bg order/miss out brg kalau item byk. Hope boleh improve servis in the future.
    By Elle Mohds ✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Lain di order lain yg dibuat. Kadang² ada order yg missing. Hmmm… lain kali please double check costumer pun order!

McDonald’s (Bintang Plaza)

  • Address: Plaza Shopping Centre, Lot 1264, 1st Floor, Bintang, Jalan Miri Pujut, 98008 Miri, Sarawak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.8 (230)
  • Phone: +60 85-433 118
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 9:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 9:00 PTG
  • Reviews:
    By Madam Aurora79
    2 bulan yang lalu
    beli nasi lemak kena add on sambal atau macamna?? beli xbagi sambal .. sy beli nasi lemak yer bukan nasi ayam 😮‍💨😮‍💨😮‍💨 kerja nak cepat tp cuai
    By Rul Nizam ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    Layanan yang sempurna
    By watson jubang ✭✭✭✭✭
    3 tahun yang lalu
    Yang terbaik
    By J ✭✭✭
    4 bulan yang lalu
    Sangat perlahan pada waktu puncak dan hujung minggu. Kakitangan bagi saya agak mesra. Makanan dan minuman adalah standard seperti mana-mana cawangan McDonald’s yang lain. Cawangan McDonald ini telah beroperasi selama bertahun-tahun, dan telah diubahsuai kepada kiosk tempahan sendiri.
    By liro & yew
    sebulan yang lalu
    Pada mulanya, dua ketul dada ayam datang. Saya dengan sopan pergi ke kaunter dan meminta pengganti. Pelayan itu berkata bahawa saya perlu menunggu. Saya cakap ya. Saya menunggu untuk masa yang lama. Apabila saya membawanya semula, saya diberitahu bahawa ia tidak boleh diganti kerana tiada lagi bahan untuk memasak selepas pukul 9. Saya mengesahkan lagi dan lagi. Sikap pelayan sangat teruk.

Thank you for reading! If you have any additional information on the best McDonalds in Miri, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags