Dewan Badminton in Pasir Gudang
Badminton Court

TOP 5 Best Badminton Court near Pasir Gudang

Here is a list of the best Badminton Court in Pasir Gudang, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

TS Sport Complex Sdn. Bhd.

  • Address: Lot 6015-C, Jalan Ciku Utama 2, Johor, 81750 Masai, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (237)
  • Phone: +60 7-251 0744
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 9:00 PG – 5:00 PTG, 6:00–8:00 PTG
    Selasa: 9:00 PG – 5:00 PTG, 6:00–8:00 PTG
    Rabu: 9:00 PG – 5:00 PTG, 6:00–8:00 PTG
    Khamis: 9:00 PG – 5:00 PTG, 6:00–10:00 PTG
    Jumaat: 9:00 PG – 5:00 PTG, 6:00–8:00 PTG
    Sabtu: 9:00 PG – 5:00 PTG, 6:00–8:00 PTG
    Ahad: 9:00 PG – 5:00 PTG, 6:00 PTG – 12:15 PG

5 Replies to TOP 5 Best Badminton Court near Pasir Gudang

  1. Antara tempat yang masih mengekalkan lantai kayu..so harga masih murah berbanding dengan tempat2 lain..Ada 2 banggunan..1 banggunan utama menempatkan court lama Dan 1 lagi banggunan bersebelahan dengan tempat Mandi Manda menempatkan court baru..di banggunan lama ada kedai menjual dan menstring raket..akak2 yang menjaga counter sangat peramah..overall memang terbaik lah..

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 5 Best Badminton Court near Pasir Gudang

Hot Sport Badminton Court (Kelab Badminton Bukit Dahlia)

  • Address: Kelab Badminton Bukit Dahlia, Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (185)
  • Phone: +60 11-5406 6650
  • Opening hours:
    Isnin: 3:00 PTG – 12:00 PG
    Selasa: 3:00 PTG – 12:00 PG
    Rabu: 3:00 PTG – 12:00 PG
    Khamis: 3:00 PTG – 12:00 PG
    Jumaat: 3:00 PTG – 12:00 PG
    Sabtu: 10:00 PG – 12:00 PG
    Ahad: 10:00 PG – 12:00 PG
  • Reviews:
    Lorve chuii ini tempat Duk Kl sekali je pernah main dekat cpurt badmibton speanjang hidup bermula 2008(7 tahun) – 2023 (22 tahun) Harga sangat murahhhhhhhhhhhhhh (sebelum pukul 6 x silap…sbb saya tahu bayar after divide dgn geng² sy dan tahu main sahaja)
    ✭✭✭✭✭ By Nurul Asyiqin (3 bulan yang lalu)
    Tempat dia Ok… Boleh call untuk book,tapi problem dia jarang angkat call.Court dia tak licin+Ada Jual shuttle,kot² lupa bawak shuttle.
    ✭✭✭ By Zafri Fahrin (4 bulan yang lalu)
    Tempat bersih dan dijadikan tempat utama untuk sukan badminton ????
    ✭✭✭✭✭ By Bellarina Ila (9 bulan yang lalu)
    Tempat wajib kalau nak main badminton bersama rakan taulan…
    ✭✭✭✭✭ By BangDaus Channel (4 bulan yang lalu)
    Harga utk 1 jam agak mahal, court carpet getah hijau memang x licin, tp agak pendek saiz court..senang sgt bola nk out
    ✭✭✭ By Muhammad Hasif (4 tahun yang lalu)

Dewan Badminton

  • Address: Jln Tasek 64, Bandar Seri Alam, 81750 Masai, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (59)
  • Phone: +60 16-620 6834
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 2:00 PTG – 1:00 PG
    Selasa: 2:00 PTG – 1:00 PG
    Rabu: 2:00 PTG – 1:00 PG
    Khamis: 2:00 PTG – 1:00 PG
    Jumaat: 2:00 PTG – 1:00 PG
    Sabtu: 2:00 PTG – 1:00 PG
    Ahad: 2:00 PTG – 1:00 PG
  • Reviews:
    tpt yg selesa
    ✭✭✭✭✭ By juniol gideon (sebulan yang lalu)
    Sesuai untuk sukan gelanggan
    ✭✭✭✭✭ By Faris Firdaus (5 tahun yang lalu)
    gelanggang badminton yang bagus! Waktu perniagaan adalah setiap hari dari jam 2 petang hingga tengah malam 1 pagi, hubungi mereka sebelum ke sana kerana mereka mungkin tutup pada beberapa hari 🙂
    ✭✭✭✭✭ By Joey Yuen (setahun yang lalu)
    Tempat yang sangat bagus untuk mengadakan aktiviti badminton bersama keluarga dan rakan-rakan. Amat disyorkan.
    ✭✭✭✭✭ By Xavier Pui Swee San (11 bulan yang lalu)
    Harga okay, ada kedai kecik kat dalam incase nak beli minuman atau shuttlecock. Tempatnya bagus dan berventilasi baik supaya tidak terasa panas atau berbau.
    ✭✭✭✭ By Hubert Lee (setahun yang lalu)

Dewan Badminton Pintu Masuk

  • Address: Taman Bukit Dahlia, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

Indoor Badminton Court

  • Address: Taman Kota Masai, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

Thank you for reading. You can visit the Pasir Gudang Business Directory to get more business reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.