McDonald's Caltex Sungai Dua DT in Seberang Jaya
McDonalds

TOP 5 Best Kedai McDonalds near Seberang Jaya

Here is a list of the best McDonalds in Seberang Jaya, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

McDonald’s Caltex Sunway Prai DT

  • Address: Lot No. 5730, 5731 & 5732, Jalan Jelawat, Mukim 1, Pusat Bandar Seberang Jaya, 13700 Perai, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (3916)
  • Phone: +60 4-398 2180
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 6:30 PG – 2:00 PG
    Selasa: 6:30 PG – 2:00 PG
    Rabu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Khamis: 6:30 PG – 2:00 PG
    Jumaat: 6:30 PG – 2:00 PG
    Sabtu: 6:30 PG – 2:00 PG
    Ahad: 6:30 PG – 2:00 PG

5 Replies to TOP 5 Best Kedai McDonalds near Seberang Jaya

  1. Bila ramai servis kelaut..semakin lama semakin terok servis..makin lembab..slow food not fast food..cust walkin tak ramai, drive thru pon tak ramai, delivery pon xbnyk tapi still slow..bad service

  2. Add on kena charge, tapi makanan x dapat.. Bukan kepada masalah dicaj, tapi masalah tak dapat.. Benda da bayar awal.. Untung nak tapi barang kedekut nak bagi.. Lastly, nasi x makan sebab kuah x ckop..

  3. Sangat terok yeeeeee ,sy betul ii kecewaaaaaa,sy add sambal nasi lemak ,lepas tu sy dpt sos yg wrna hitam tu,bila di tny dia ckp sy salah tekan ,dengan nada yang kasar,lelaki India kurus ,sy sgt iii kecewaaaaaa ,Dahla ckp kasarrr ,sedangkan kita nie ckp elok ii ng jantan tu

  4. Servis 0% oder online melalui apps n take away bila pergi ambil semua bagi tak cukup,sedangkan ode set,tak dapat air dan aiskrim bila tanya seperti blur blur dan nak reedem kupon untuk aiskrim pun tak bole sedangkan d kupon tu tulis any purchase bole reedem so bad service!!!walaupun hanya air dan aiskrim yang saya tak dapat tapi saya geram sebab saya tanya mana aiskrim n air??mungkin nilai air dan aiskrim sedikit bagi orang lain tapi bagi saya besar bukan sekali ode d mcd seberang jaya melalui apps selalu dapat tak cukup tapi kali ni tak bole sabar!!sepatutnya staff mcd bole tengok apa yang pelanggan ode jangan jadikan alasan tak perasan,ya saya tau customer ramai tapi saya bertanya dengan cara yang baik sepatutnya bila tiada,just gantikan apa yang tiada sudahla tak payah nak buat buat blur sedangkan di resit ada tertulis!!!!bad service!!!jawab di akhirat.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 5 Best Coffee Shop near Seberang Jaya

McDonald’s Bandar Perda DT

  • Address: PT 860, HS (D) 1217, Bandar Perda, Mukim 6, Daerah, 14000, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (2945)
  • Phone: +60 4-383 0675
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Selasa: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Rabu: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Khamis: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Jumaat: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Sabtu: 7:00 PG – 11:00 PTG
    Ahad: 7:00 PG – 11:00 PTG
  • Reviews:
    By Mad Jazz ✭✭✭✭✭
    6 bulan yang lalu
    Takat La McD Dekat Perda Hat Ni Yang Paling Nais Nais Ubi Boleh La Mai Makan Buat Habuan Ajak Family Sebulan Sekali Kalau Hari Hari Parak Arr Tapi Siyes Stai McD Perda Dia Punya Makanan Tu Dimasak Dengan Penuh Detail, Teliti Dan Tarak Nak Ghanjau Mia Ikut Tekak Owg La Jenih Ok, Ok La Jenih X Ok Tu Tekak Dia, Dia Punya Suka😚
    By Kzness Gaming
    sebulan yang lalu
    beli 2 set nasi mcd 1 ayam seketul dengan i set hawaai beef tapi… ayam goreng tak bagi? how this servis?
    By Alif Hamed
    3 bulan yang lalu
    Pada 4/3/2023 Waktu petang, Nak nasihat sikit sama-sama melayu, Kerja tu ikhlas sikit, P drive thrue staf kurang ajaq, Cakap tinggi suara, Adab hg dok kt mana pompuan weii, Kami mai drive thrue bg duit kt hampa, Bila hampa ni kurg ajaq kami pn panas la, weii orang balik kerja penat2, P beli kt sna hg cakap kurang ajaq ni harap mcdonald ni ajaq sikit staf hampa ni beradab sikit, dengan tutup tingkap bayaran tu kuat2 hg gaduh debgan bf hg jgn dok lepas kt kami, muka kalau tak elok tak pa janji adab ada.!!!!
    By Uncle John ✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Aku syorkan kalau mcd makanan dah habis hang letakla 1 staff dekat dengan tempat order tu.. cakap mak incik kita sekarang hanya tggai burger 🍔 saja.. yg lain eyllek.. klo x kena macam aku ni dah order tggu kat meja dah lama baru staff Mai sorry ye makanan da abis.. bagi aku la Kedai mamak pun tau apa makanan yg dia tinggal kalo dia nak tutup Kedai.. ni awak bukannya Kedai biasa ada nama.. manager tolong pantau la sikit .. aku pasai malam tu saja kena 2 mcd sekali gus.. makanan habis takpa.. kalau dah becakap lebih kurang aku xboleh terima..
    By Amer Suhaibi ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Staff mcd ni semua terbaik. Dari depan sampai ke kaunter. Layanan mantap, costumer service terbaik, memberi senyuman kepada customer, membantu customer bukakan pintu, masa menunggu ambil makanan pun tak lama. Kepada staf mcd anda semua memang terbaik. Semoga maju jaya buat anda semua. Lots of love 👍🏻

Mcdonald’s Megamal Penang

  • Address: G-11, 2898, Jln Baru, Bandar Prai Jaya, 13600 Perai, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (1626)
  • Phone: +60 4-399 8199
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Selasa: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Rabu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Khamis: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Jumaat: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Sabtu: 10:00 PG – 10:00 PTG
    Ahad: 10:00 PG – 10:00 PTG
  • Reviews:
    By Mohd nazim sabar Md sabar
    sebulan yang lalu
    Tunggu lama,makanan yg sepatut dibuang dijual kembali,beli double cheese burger pun dh lama…Tak fresh,kentang nak gigit pun Tak lepas hampehhhh
    By MOHD SHAH RIZAL ✭✭✭✭
    10 bulan yang lalu
    McDonald sini staff sempoi.. makcik india kaunter dan manager bercakap kuat macam kat kantin sekolah.. Tapi rasanya saiz ayam sini besar2..😅 Orang tak ramai macam McDonald area Lembah Klang/KL/Selangor.. jadi selesa dan tenang..

    Cuma McCafe nampak tak menyelerakan mungkin kurang sambutan.. kek nampak dah lama dan kering..

    By Da Printhinks ✭✭
    2 bulan yang lalu
    Ayam overcook warna smpai jd gelap patty pon sama overcook smpai bau mcm hangit.. fries kecut hitam wlupun masih panas
    By JACK GameSpot ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    tempat yg sgt bersih…harga pn berpatutan
    By AbeYoe inPC ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Ore ramai sokmo..seat dok cukup..

McDonald’s Juru R&R

  • Address: Part of Lot No. 341 & 6154, Mukim 6, Jalan, Bukit Tengah, 13700, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (1612)

McDonald’s Caltex Sungai Dua DT

  • Address: North Bound, PMT10359, North-South Expy, 13600 Permatang Pauh, Penang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (293)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best McDonalds in Seberang Jaya, please leave a comment below. We would love to hear from you!