Perodua Service Tye Sin Street in George Town
Perodua Service Center

TOP 5 Best Perodua Service Centre near George Town

Here is a list of the best Perodua Service Centre in George Town, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

Perodua Service Centre

  • Address: No. 132 E, Jalan Patani, Kampung Rawa, 10150 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (551)
  • Phone: +60 4-283 6022
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:15 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:15 PG – 1:15 PTG
    Ahad: Tutup

Perodua Service Tye Sin Street in George Town
Perodua Service Tye Sin Street in George Town

5 Replies to TOP 5 Best Perodua Service Centre near George Town

  1. Staf yang baik dan mesra. Senang untuk berurusan. Encik Zul memang terbaik. Pusat Servis Perodua yang terbaik dalam Penang setelah berkali-kali tukar pusat servis.

  2. Berjam2 tunggu. Jangan expect sejam dh settle. 3 jam pun belom tentu.. kesian orang yg tunggu kt dalam lama sgt dengan ramainya

  3. Perodua service banyak berhadapan dengan pelanggan, smile and good greeting. Munkin belum dapat gaji lagi tengah bulan senyum kurang. Selamat hari raya

  4. Nak booking appt punya la berjam2x kol …services lambat pekerja ja ramai ..tpi apa pun xbole ..lemah services terokkk xpayah p lah services sana……

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 5 Best Perodua Service Centre near George Town

Perodua Service Tye Sin Street

  • Address: 111, Lebuh Tye Sin, 10300 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (230)
  • Phone: +60 4-263 1314
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Ahad: 8:30 PG – 1:00 PTG
  • Reviews:
    By jan Faizal j.p.p ✭✭✭
    setahun yang lalu
    Biasa la harga boleh tahan la juga.cuma parking aja yg problem sikit
    By Mohamad Fakhri ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    semua ok, servis terbaik..so far so good..
    By dahyun pig ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Perkhidmatan yang sangat baik Penasihat perkhidmatan diberi perhatian kepada saya apabila saya tiba di pusat perkhidmatan pada jam 8 pagi. Janji saya ialah 830 pagi Sangat disyorkan Teruskan
    By Winnie Chia ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Pusat servis yang disyorkan di kawasan Pulau Pinang. Syorkan pergi ke pusat servis pada bahagian petang kereta kurang. Khidmat pelanggan En Janson menghidangkan saya biskut & kopi. Penasihat perkhidmatan H.W.Min bertutur lembut Kereta saya sedia untuk dikumpulkan antara 1 jam lebih.
    By SPAKLE CLARITY ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Telah berkhidmat bertahun-tahun di cawangan ini. Perkhidmatan pelanggan seperti H. W. Min & Janson sangat sopan dan mesra. Akan mengesyorkan rakan dan saudara saya. Selamat bekerja & teruskan.

Perodua Jalan Dato’ Keramat

  • Address: 362, Jalan Dato Keramat, George Town, 10150 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (209)
  • Phone: +60 4-228 6822
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Selasa: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Rabu: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Khamis: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Jumaat: 8:30 PG – 6:00 PTG
    Sabtu: 8:30 PG – 5:00 PTG
    Ahad: 8:30 PG – 5:00 PTG
  • Reviews:
    By Muhizam Muhsin ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu
    Pernah beli kereta baru kat sini 13 tahun yang lalu. Abg Mie sales advisor masa tu. Dia adjust loan dekat 3 bank baru sampai dapat beli Myvi SE 1st Generation. Berbaloi membeli kereta kat sini. Sales advisor lain pun okay. Kereta mampu milik, servis pun mampu bayar. Terima kasih Perodua diatas kualiti produk anda. 3 kali Myvi SE tu redah banjir paras lutut tak sangkut². Memang terbaik!!! 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
    By Damiazara 5900 ✭✭✭✭✭
    setahun yang lalu
    SA Adeline sangat mudah berurusan dengan beliau,baik ., Very friendly.. Sangat peramah, Dan mudah menjawab setiap persoalan Yang Di Tanya. Sangat cekap. Salute perodua Dato keramat, and SA Adeline .High rekomended.!!
    By Alif AA Aliff
    2 tahun yang lalu
    Pi petang 6ptg dah tutup… Emmmm rugi satu pelanggan.. Bye
    By PANJANG ANGLER & DR POKOK & RIDER GRBF & DR. ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Mesra dan cepat
    By Nor Farahdila ✭✭✭✭✭
    4 tahun yang lalu
    Jujur dan telus. Process beli kereta mudah.

Perodua Georgetown

  • Address: Auto Wangi Sdn Bhd, 165, Jalan Sungai Pinang, 10150 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.3 (22)

Perodua Penang Service Centre

  • Address: 45, Jalan Sungai Pinang, George Town, 10150 George Town, Pulau Pinang, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (22)

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Perodua Service Centre in George Town, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!