Swimming Pool (Coronation Pool) in Taiping
Swimming Pool

TOP 5 Best Swimming Pool near Taiping

Presenting a compilation of highly rated and positively reviewed Swimming Pool in Taiping, Malaysia.

Burmese Pool. Kolam Renang Batu Besar. Taiping

  • Address: 153, Jalan 2, Taman Sentosa, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4 (692)
  • Opening hours:
    Isnin: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Selasa: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Rabu: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Khamis: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Jumaat: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Sabtu: 8:00 PG – 5:00 PTG
    Ahad: 8:00 PG – 5:00 PTG

5 Replies to TOP 5 Best Swimming Pool near Taiping

  1. Selepas pergi Zoo Taiping panas2 peluh2,datang ke sini pula sejukkan badan,tempat dekat dengan Zoo,area Taman Tasik,masuk pun free,bayaran untuk parking kereta RM3.00 sahaja,

  2. Tak padat sangat. Parking kereta kena cas rm2.
    Tempat ni cantik tapi sayangnya sikap rakyat Malaysia suka buang sampah merata² tu payah nak ubah. Pampers bersepah menunjukkan sikap parents yg tak bertanggungjawab. Jaga la leklok..esok² kawasan kotor, jadi kes kencing tikus ape pun x dapat.

  3. Tempatnya cantik mcm biasa.. cuma agak bersampah, mohon la pihak pengunjung yg datang, bwk lah sampah kmbli ke ats, jgn biar sepah kt tempat anda berkelah.

  4. Airnya sangat sejuk & jernih.
    Sesuai untuk berhenti singgah sambil menyegarkan badan. Ada toilet awam & gerai yg jual makanan ringan. Kurang sesuai utk berkelah bentang tikar² kerana kawasan pesisir sungai yg kecil & berbatu.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 5 Best Swimming Pool near Taiping

RNJ Swimming Academy (Taiping)

  • Address: No. 29 G/F, Jalan Taiping Utara 8, Taman Taiping Utara, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.9 (31)
  • Phone: +60 18-299 2258
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By joys Wang ✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Jangan risau tak dapat ke kelas dalam hujan, dan masalah samak.Cikgu sangat sabar dan anak-anak belajar dengan gembira👍
    By Sya_raD Syarifah Radhiyah ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Saya baru sahaja menghantar daynighter saya ke sini. Lokasinya mudah dicari. Hanya berhampiran kopi ZUS Kamunting. Depan Aeon Taiping. Mereka menggunakan kolam renang dalaman jadi jangan risau jika hujan / panas / malam. Pengajarnya ramah dan sangat membantu. Saya melihat anak perempuan saya sangat menikmati kelas!
    By Jaya Jay ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Ia adalah tempat yang bagus, sofa saya sangat bagus dan profesional, tidak sabar untuk menyertai lebih banyak sesi dan mempelajari lebih banyak helah
    By wansan ang ✭✭✭✭✭
    2 minggu yang lalu
    Saya mendaftar untuk kursus renang RNJ ​​SWIMMING ACADEMY, dan mendapat cermin mata renang, papan renang, topi renang, beg galas renang percuma
    By Jessy Phuah ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Persekitaran yang bagus dan pengajar berpengalaman. Harga berpatutan. Disyorkan.

Carson Grill Western Cuisine

  • Address: Kolam Renang Kemahkotaan Pengawai Penjaga, Coronation Pool, Jln. Bukit Larut, 34000 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 5 (1)
  • Phone: +60 10-277 5096
  • Website:
  • Reviews:
    By carson grill ✭✭✭✭✭
    2 tahun yang lalu

Swimming Pool (Coronation Pool)

  • Address: Pegawai Penjaga Bukit Larut, Taiping, Perak, 34000 Taiping, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (179)

Swimming Pool

  • Address: 34600 Taiping, Perak, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating:

Thank you for reading! If you have any additional information on the best Swimming Pool in Taiping, please leave a comment below. Teknotuf MY would love to hear from you!

Tags