McDonald's Kubang Kerian DT in Kota Bharu
McDonalds

TOP 6 Best Kedai McDonalds near Kota Bharu

Here is a list of the best McDonalds in Kota Bharu, Malaysia, which have been rated and get positive reviews by users on Google My Business.

McDonald’s Kota Bharu DT

  • Address: Lot 2994, Jalan Kuala Krai, Wakaf Che Yeh, 15050 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (3535)
  • Phone: +60 9-740 5427
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam

McDonald's Kubang Kerian DT in Kota Bharu
McDonald’s Kubang Kerian DT in Kota Bharu

5 Replies to TOP 6 Best Kedai McDonalds near Kota Bharu

  1. Sangat mengewakan… Pagi ni saya singgah McD nk claim baucer. Lps tu saya tambah order lain. Tp pilihan tak byk sbb byk yg out of stok menunya..Lamanya yg amat kena tggu. Byk kereta tggu order sampai. Sy tgk kereta yg belakang saya sampai dulu order dia. Suami saya tak puas hati. Terus dia msk dlm nk komplen. Baru dpt order kami. Buka2 tgk burger . Hai,hangit plak.. very bad service la..tak pernah dpt burger hangit macam ni kat McD woi..

  2. Kalau pkai apps byk menu yg sold out mcm mna laa restoren yg Besar dan gah boleh abis mcm kedai tepi jalan je…. kalau msa budak2 dlu main jual2 je.. blh belahhh laaa restoren mcm ni x Ada preparation

  3. saya sangat2 kecewa dengan layana staff mcd wakaf che yeh dah la kurang adab …aku tanya burger tu pedas ke kau ckp pedas …lepas tu aku oreder kau nganjing aku ckp makan pedas ke boleh ke makan pedas ehhh suka hati mak bapak aku la nak makan pedas ke tak pakai duit aku bukan duit bapak kau kata ingat sikit aku ni custemur jangan sampai aku call pihak atasan kau jaga adab kau sikit ye jangan kurang ajar sangat…aku tak mengemis masa order aku bayar tau duit aku bersepah tak hamak duit kau jadi layan org dengan baik ok sebelum aku ketuk kepala kau pakai kayu

  4. Macam biasa la McD..mana ada tak best. Haha

    McD ni tempat yang sesuai untuk bawa anak-anak makan sebab ada playground, tertutup (safe), air-conditioned.

    Kelemahan McD ialah tiada surau untuk solat. So kalau bulan Ramadhan, takleh lepak lama. Siap berbuka kena balik dah untuk solat. Tak sempat nak order kopi panas & kek.

  5. harap maaf, makanan terlalu kurang untuk saya, harga mahal tapi sikit. tapi semua baik je. makanan mahal sebab tak ada duit.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The 6 Best Coffee Shop near Kota Bharu

McDonald’s Pengkalan Chepa DT

  • Address: Jalan Bendahara 1/36, Taman Bendahara, Pengkalan Chepa, 16100 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (2990)
  • Phone: +60 9-773 1763
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By ahmad rahil
    9 bulan yang lalu
    Tidak mementingkan customer value!!!

    Servis sangat tidak memuaskan hati. Order kopi latte panas di drive thru dan minta barista yang buat, lepas bayar terus drive ke kaunter depan dan tengok kopi telah siap. Tanya staf budak perempuan tu betul ke barista yang buat dia cakap ye dan baru siap.. Bila ambil rasa pelik sebab cup terasa lebih panas drpd biasa yang barista buat. Takpela kita percaya tapi bila sampai rumah dan buka cup lid memang sah bukan barista yang buat. Nak tipu pun agak2 la, tambah2 kpd peminum kopi regular. Tengok pun dah tahu.

    Usahkan customer value, customer satisfaction pun entah ke mana. Next time kita tahu la nak buat macam mana. Kat situ juga kita settle.

    By wan faris ✭✭✭✭
    seminggu yang lalu
    Antara drive thru yang agak pantas di kelantan… Lain2 slow sikit… Cuma nak masuk dan keluar dari restoran ni jalan agak curam kereta rendah mmg sagat la
    By sasa atyqah
    2 bulan yang lalu
    drive thru sebelum pergi kerja, takde kereta sangat pun tp ambil masa 20 minit untuk serve makanan. beli air americano medium, tp air sikit tak sampai separuh cup. bila tanya, staff marah2 cakap tak tahu.
    By noor syazana ✭✭✭✭✭
    sebulan yang lalu
    Musim cuti mmg bnyk org.. Selalu penuh.. kemudahan pun ok xde masalah.. mmg tip top la.. setakat ni xde Lagi masalah yg berlaku..semua ok
    By Ayuni Azemi
    2 bulan yang lalu
    dah order tp dh 2 jam ni tk sampai sampai mcd nye. bende dah bayar. call cawangan dari tadi tk dpt. sesapa boleh tolong tkkkkk. 81.80rm

McDonald’s Pasir Pekan DT

  • Address: Pasir Pekan, Petronas, Lot 3201, Stesyen Minyak, Kampung Pasir Pekan, 16250 Kota Bahru, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.2 (1205)
  • Phone: +60 9-718 6061
  • Website:
  • Opening hours:
    Isnin: Buka 24 jam
    Selasa: Buka 24 jam
    Rabu: Buka 24 jam
    Khamis: Buka 24 jam
    Jumaat: Buka 24 jam
    Sabtu: Buka 24 jam
    Ahad: Buka 24 jam
  • Reviews:
    By AMIRUL HAKKIM
    3 bulan yang lalu
    Order big breakfast pagi ni dapat ni je 2 ketul.. xberbaloi dgn hrga rm17 yg dibayar.. dh la staff xbgtaw pape.. smpai kat ofis, buka2 dpt ni je. Kecewa
    By hidayah shaari ✭✭✭
    3 minggu yang lalu
    Tak boleh nak komen ok ke tak. Sbb masa sampai tu dia baru je tutup utk solat Jumaat dari jam 12.30 tghari. Kesian juga la kat kami yg bukan org tempatan ni. Dah cek out, takde tempat nak tuju. Mall pun tutup. Mekdi & Petronas pun tutup.
    By amirah hashim
    2 bulan yang lalu
    Paling worst. Pukul 8pm beratur sampai 1 pagi tunggu order. Almost 5 jam berdiri beratur Tapi takda sorang yg buatkan order. Bg resit semua ckp sekejap nk buat. Berhimpit mcm zombie. Staff utamakan order DT, pickup tak dilayan. Tunggu 5 jam tp brg tak complete. Nonsense !!!
    By Mohdfaizal Mohd ✭✭
    9 bulan yang lalu
    Ayam dah sedapp.isi Pun ranggup..Cumaa kulit keras sikit and Rasa pahitt.mana mana terpaksa kena makan jgak sebab kita dah beli mahal mahal…please fixe service u Staff😇👌
    By azlina zainudin ✭✭✭
    2 bulan yang lalu
    Mknn ok. Tempat bersih cuma table service very bad. Order ice cream tp dpt yg dh cair. Mybe ice cream tu dh prepare awal tp x hntr ke table terus. Bila mntk tkar, staff bt muka. Bila dh dpt yg bru, tekstur ice cream tu mcm pelik sikit. Berbuih mcm tu. I don’t know lh what’s problem jd mcm tu. 🤔

McDonald’s KB Mall

  • Address: KB Mall, Lot No. 29A & 30, Ground Floor, Jalan Hamzah, 15050 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 4.1 (737)

McDonald’s Kubang Kerian DT

  • Address: 54, Jalan Raja Perempuan Zainab 2, Kubang Kerian, 16150 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3.9 (502)

McDonald’s Troika Kota Bharu

  • Address: Troika Residensi, Jalan Mahmood, Bandar Kota Bharu, 15200 Kota Bharu, Kelantan, Malaysia
  • Map: Click here
  • Rating: 3 (48)

Thank you for reading. You can visit the Kota Bharu Coffee Shop Directory to get more McDonalds reviews and rating compilations troughout Malaysia’s city.